Leprechaun goes to Hell

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Der brænder en ild dybt nede i Leprechaun goes to Hell – et videospil med 5 hjul og 25 faste gevinstlinjer. Hjulene gløder med den onde hundjævel Evilene, en livlig dværg, smeltekrukker med guld, boblende heksebryg og meget mere, der vil give dig et brændende ønske om at vinde spillets jackpots!

Leprechaun goes to Hell har to joker-symboler (Evilene og dværgen), der erstatter alle andre symboler, undtagen scatter-symboler, for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. Hvis både Evilene og dværgen fremkommer i samme gevinstlinjekombination, vil gevinsten fordobles!

Tre scatter-symboler i form af krukker med guld vil få hjulene til at brænde, hvilket udløser 10 gratisspil med en 2x multiplikator. Hvis der fremkommer yderligere tre krukker guld under spilfunktionen, vil der tildeles yderligere 10 gratisspil, og multiplikatoren øges med 2 op til i alt 50 sammenhængende gratisspil og en maksimal gevinstmultiplikator på 10!

Tre Evilene scatter-bonussymboler vil udløse den djævelske bonusrunde, hvor du får tildelt 10 djævelske gratisspil. Et særligt hjertesymbol kun på det midterste hjul vil tildele 1 ekstra djævelsk spil op til maksimalt 50 sammenhængende djævelske spil. Bonusfunktionen omdanner spillet til et videospil med 3 brændende hjul og 5 faste gevinstlinjer.

Dit mål under den djævelske bonusrunde er at øge temperaturen så meget, at du vinder spillets jackpots! Hver gevinst vil øge temperaturen med en tilfældig værdi, hvilket opvarmer termometeret til 4 niveauer af stegende hede jackpots. Termometeret viser den temperatur, der kræves for at vinde de pågældende jackpots. Desto højere temperatur, desto flere jackpots vil du vinde! Højere indsatser øger varmen, hvilket øger dine chancer for at vinde de største jackpots!

Under hovedspillet kan symbolerne for dværgen og krukkerne med guld forekomme på alle hjul. Evilene-symbolet kan kun forekomme på 2., 3. og 4. hjul. Hvis der kun forekommer to Evilene scatter-bonussymboler, og der ikke udløses nogen anden spilfunktion, vil du få tildelt et ekstra gratisspil på det sidste, tilbageværende midterste hjul for endnu en chance for at vinde adgang til den djævelske bonusrunde!

Tilbagebetalingsprocenten er 96.54%.

1. Gennemgå gevinstoversigten for at se, hvordan jackpot vindes.

2. En procentdel af indsatsen går til den progressive jackpot.

3. Den viste værdi for jackpotten kan være forskellig fra den faktiske værdi pga. forsinkelser i kommunikation med serveren.

4. Hvis to spillere vinder jackpotten på nogenlunde samme tid, vil den første vinder modtage den fulde jackpot, mens den anden vinder modtager startsatsen på jackpotten.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 11-04-2018