9k Kong in Vegas

9K KONG IN VEGAS™- SPILLEREGLER

Velkommen til 9K Kong in Vegas! Gå amok efter funktionen Stor Gevinst-Gentagelse, hvor du kan gentage dine største gevinster igen og igen!

HURTIGE FAKTA

RTP Den samlede teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spiller) er 94.00%
Max Gevinst 9216x
Volatilitet Høj

INTRODUKTION

9K KONG IN VEGAS™ er en 5 x 4 spillemaskine med 1.024 måder fra 4ThePlayer.com. Måder fjerner udbetalingslinjer, hvilket gør det lettere at se, hvor gevinsten er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler fra venstre mod højre startende fra det første hjul.

9K Kong in Vegas har funktionen STOR GEVINST-GENTAGELSE™, hvor du kan vinde enhver stor gevinst og spinne for chance for at vinde den igen! Under Gratis Spins skal du blive ved med at vinde din største gevinst igen og igen – og spin for at få chancen for at gentage hele Gratis Spins-bonussen!

HVORDAN SPILLER MAN

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – symbolerne over eller under spin-knappen. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på spin-knappen - den største knap med 4 pile. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten bruges til at spinne.

Når et spin stopper, bliver vindersymbolerne fremhævet.

En gevinst skabes af sammenhængende symboler fra venstre mod højre startende fra det første hjul.

SYMBOLER

WILD SYMBOL

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

GRATIS SPINS SCATTER

Hvis du lander Gratis Spins Scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5, udløses Gratis Spins-bonussen.

STOR GEVINST-GENTAGELSE

Funktionen Stor Gevinst-Gentagelse udløses ved enhver gevinst lig med eller over 10 x dit bet.

Når funktionen bliver udløst, spinner du et hjul med 2 potentielle resultater:

• GENTAG GEVINST
  • INDSAML

Hvis der landes på INDSAML, afsluttes funktionen.

Hvis der landes på GENTAG GEVINST, bliver din oprindelige gevinst tildelt igen. Du kan også spinne hjulet igen – du kan fortsætte med at spinne hjulet (og blive gentildelt din gevinst), indtil du lander på INDSAML.

GRATIS SPINS

Hvis du lander Gratis Spins Scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5, udløses Gratis Spins-bonussen. Du får 10 gratis spins som belønning.

HØJESTE GEVINST-GENTAGELSE

Under Gratis Spins-bonussen gemmer det højeste gevinstpanel den aktuelle højeste gevinst, der er opstået indtil nu. Den højeste gevinst udbetales på hvert vindende spin ud over enhver anden gevinst fra spinnet. Hvis gevinsten fra spinnet er højere end den aktuelle højeste gevinst, bliver den erstattet af gevinsten fra spinnet og udbetales på efterfølgende gevinster.

GRATIS SPINS-GENTAGELSE

Når Gratis Spins er slut, spinner du et hjul, som kan tildele følgende resultater:

• INDSAML – Dette afslutter Gratis Spins-bonussen.
  • 5-20 flere gratis spins, beholder den nuværende højeste gevinst.
  • 5-20 flere gratis spins, nulstiller den højeste gevinst til 0.

Du får chancen for at spinne hjulet, hver gang du når slutningen af dine gratis spins, også selvom du allerede er blevet tildelt gratis spins igen.

EKSTRA INDSATS

Aktiver Ekstra Indsats ved at trykke på Ekstra Indsats-jetonen ved siden af hjulene.

Ekstra Indsats øger chancen for at udløse gratis spins til 150 % under hovedspillet.

Under funktionen Stor Gevinst-Gentagelse eller funktionen Gratis Spins-Gentagelse giver Ekstra Indsats en ekstra chance for at spinne hjulet. Første gang du lander på INDSAML under funktionen, kan du spinne hjulet igen.

Hvis du slår Ekstra Indsats til, stiger dit samlede indsatsbeløb. Det påvirker ikke spillets RTP.

SÅDAN BEREGNES EN GEVINST MED 1024 WAYS

Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 symbolforekomst, bliver gevinsten ganget. Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige udbetalingsmultiplikator.

For eksempel, hvis den første kolonne indeholder 2 symboler, anden kolonne 3 symboler og tredje kolonne 2 symboler, bliver udbetalingstabelværdien ganget med 2 * 3 * 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn autospil ved at trykke på autospil-knappen – den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten.

Spilleren har mulighed for at vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er gennemført eller tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når autospil er aktiv, bliver spin knappen til en stop knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på stopknappen for at stoppe autospil.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.
  • Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.
  • Mellemrum for at spinne – Hvis aktiveret kan spilleren trykke på mellemrumstasten for at spinne. Kun tilgængelig på PC.
  • Autospil – Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin.
  • Historik – Til at se spilhistorik
  • Spilleregler – Åbn og få spilleregler

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator.

Hvis dit spil bliver afbrudt under spillet, kan du genspille spillerunden, når du har genstartet spillet inden for 1 time efter en afbrydelse. Herefter bliver alle gevinster fra det afbrudte spil lagt til din konto. Hvis du vælger at springe genafspilningen over, bliver din gevinst straks tilføjet din saldo.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

I alle situationer, hvor genspil-funktionen ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte din spillehjemmesides supporthold.

Funktionsfejl annullerer alle spil og gevinster.

ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD WILD SYMBOL
FREE SPINS GRATIS SPINS
LAST FREE SPIN SIDSTE FREE SPIN
CONGRATULATIONS TILLYKKE
WIN UP TO VIND OP TIL
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
MEGA BIG WIN MEGA STOR GEVINST
EPIC BIG WIN EPISK STOR GEVINST
5 OF A KIND 5 ENS
WIN FREQUENCY GEVINSTFREKVENS
ANY ALLE
BIG STOR
BONUS BONUS
EPIC EPISK
BIG WIN REPEATER STOR GEVINST-GENTAGELSE
XTRA BET EKSTRA INDSATS

Seneste opdatering: 15-11-2022