Fortunes of Egypt

Oldtidssandet afslører et belønnende eventyr i Fortunes of Egypt. Udløs jackpotbonussen, når tre eller flere jackpot-symboler fremkommer; vælg et sarkofag i graven for at vinde én af de tre utrolige jackpotter. Indsaml bonuspoint i takt med at du spinner for at udløse Bonusspillet og naviger gennem en farefuld kløft i din søgen på evindelige rigdomme.

Sådan satser du

Fortunes of Egypt har 25 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.27%.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 25 gevinstlinjer.

Linjeindsats

Viser den aktuelle linjeindsats i penge.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke indsatsen pr. linje.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsatsen pr. linje.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins, til den aktuelle linjegevinst og med det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Bonusspillet

Modtag 1 point for hver gevinstlinje der ganges med linjeindsatsen, for hver gang der forekommer et Bonus-symbol hvor som helst på hjul 5. Indsaml 1.000 point og udløs Bonusspillet.

Målet med Bonusspillet er at nå frem til skatten ved at finde vej hen over gulvfliserne uden at falde igennem dem.

Tryk på en af de tre gulvfliser foran karakteren. Jo længere karakteren når frem hen over fliserne, des flere mønter bliver der tildelt.

Valget af gulvfliser påvirker ikke Bonusspillets resultat.

Alle de point der er tilbage, når bonusspillet slutter, bliver videreført til næste bonusspil.

Jackpotbonus

Jackpotbonussen bliver udløst, når 3 eller flere Jackpot-symboler fremkommer på sammenhængende hjul, startende på hjulet længst til venstre på en aktiv gevinstlinje.

Vælg én af de tre sarkofager for at vinde en Jackpot, Super Jackpot, eller Prægtig Jackpot.

Valget af sarkofag påvirker ikke jackpotbonussens resultat.

Jackpotterne er faste gevinster, som ganges med linjeindsatsen.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes på alle hjul.

Antal Scatter-symboler

Gratis Spins tildelt

3

8

4

20

5

100

Alle præmier der vindes under Gratis Spins-bonussen med undtagelse af jackpotgevinster, bonuspoint og antallet af genudløste gratis spins.

Gratis Spins-bonussen genudløses, når tre eller flere Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene under Gratis Spins-bonussen.

Antal Scatter-symboler

Ekstra gratis spins tildelt

3

8

4

20

5

100

Gratis Spins-bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 600 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Ved misbrug og fejl annulleres alle spil.

Alle linjegevinstssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højest vinder på hver vinderlinje bliver udbetalt. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige vinderlinjer er tilføjet.

Wild-symboler erstatter alle symboler, med undtagelse af Scatter-, Jackpot-, og Bonus-symboler.

Wild-symbolet forekommer kun på hjul 1, 2 og 3.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede beløb, der udbetales.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se udbetalingsstabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som det kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Chancen for at ramme et hvilket som helst udfald er altid den samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spil i spillet, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige chancer.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 30-06-2020