Buckaneers’ Frenzy

Spillervejledning

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (eller ethvert guldsymbol) startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler i syne udløser Gratis Spins-bonussen. Under Gratis Spins tildeler alle Pirat-symboler, som lander på hjulene, en pengepræmie for alle synlige guld-symboler.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

GRATISSPIL

• Hvis du lander 3 eller flere synlige Bonussymboler hvor som helst på hjulene tildeles bonussen.
  • Under Gratis Spins bliver Pirat Scatter-symbolet aktivt.
  • Under alle spins, hvor Pirat-symbolet lander, tildeles der også en præmie for alle guld-symboler, der lander.
  • Derudover vil alle Pirat-symboler, som lander på hjulene, opgradere alle de laveste aktive PENGE-værdier til det næste værdiniveau under resten af de gratis spins. Der tildeles også 1 ekstra gratis spin for hvert synligt piratsymbol.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjebetalingssymboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre (10 linjer er altid aktive). Det er kun den højeste linjegevinst på hver linje, der udbetales.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

RTP -95.49%

Gælder fra den

Dag:10
Måned:11
År:2021

v2.0

Gevinstlinjer

help page icon

Seneste opdatering: 02-12-2021