Delicious Candy Popwins

Hvilken lækker lækkerbisken, denne søde palooza med sliktema byder på mange velsmagende gevinster. Drej hjulet for en chance for at få op til 15 gratis GRATIS SPINS og en gevinstmultiplikator op til x25. Med hver gevinst kan hjulene udvides til maksimalt 9 højder, flere symboler - flere vinderchancer. For at toppe det hele stiger den fantastiske gevinst multiplikator under GRATIS SPINS for hver gevinst. Aktiver Super Stake for at tillade multiplikator-symboler på hjulene, der kan være op til x100!

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 95.80%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

486 til 15552 (til 118098 i Gratis Spins) Gevinstkombinationer betaler begge veje. Gevinster belønnes fra venstre mod højre og højre mod venstre på symboler ved siden af hinanden uanset størrelsen. Fem ens symboler tæller en gang.

Udbetalinger sker i henhold til gevinsttabellen Sammenfaldende gevinster tilføjes til den samlede gevinst. Alle gevinster i grundspillet har et loft på 10.000x indsatsen.

Når en spiller har ramt loftet, vil spillet vise en besked med information om at loftet er nået. Gevinsten er også begrænset til 10000 x indsats under GRATIS SPINS, når gevinstgrænsen er nået, slutter GRATIS SPINS.

GRATIS SPINS

GRATIS SPINS udløses, når alle hjulene når op på en størrelse på seks (6) i forbindelse med grundspillet. GRATIS SPINS starter med en hjulstørrelse på seks (6).

Der er en multiplikator, der starter med et tilfældigt tal tildelt af GRATIS SPINS-HJULET og

stiger med +1 for hver gevinst, og +2 hvis alle hjulene når op en størrelse på ni (9), øges multiplikatoren også med +2 på det punkt.

GRATIS SPINS har en maksimum gevinstbegrænsning på indsats x 10.000.

BONUS-HJUL

Det tilfældige antal GRATIS SPINS, der kan variere fra fem (5) til MAKSIMUM femten (15) GRATIS SPINS, tildeles.

Et tilfældigt hjul med et af følgende MULTIPLIKATOR-intervaller vil dreje for at tildele en multiplikator:

Wheel 1: x2,x3,x5,x8,10

Wheel 2: x5,x8,x10,x12,x15

Wheel 3: x10,x12,x15,x20,x25

SUPER STAKE (valgfri)

Super Stake (Super indsats) tilstanden giver en spiller mulighed for at fordoble sin indsats og aktivere en bonus, som byder på ekstra præmier. Dette fordoblede væddemål fordobler ikke betalingstabellen. Den forbliver den samme, som det der gælder for et spil, som ikke er Super Stake. I stedet bruges den ekstra placerede indsats til at betale et indskud til Super Stake-funktionen, som har den samme RTP, som standardspillet.

Når SUPER STAKE er aktiveret, føjer det MULTIPLIKATOR-SYMBOLER til GRUNDSPILLET, der multiplicerer gevinsten på spinet, når de lander i syne.

Multiplikatorer er additive.

Multiplikatorer kan også dukke op som et resultat af gevinster på hjulene.

Rækken af mulige MULTIPLIKATOR-SYMBOLER er: x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100.

KØB BONUS (valgfri)

KØB BONUS er en knap, der giver mulighed for at betale et beløb og komme til GRATIS SPINS.

Antallet af GRATIS SPINS, der tildeles, er tilfældigt, og MULTIPLIKATOR-intervallet inklusive det MAKSIMUM og MINIMUM antal, der kan tildeles, afhænger af den mulighed, der er købt.

MENU

     

GENERELLE INDSTILLINGER

 

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

SATS INDSTILLING

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i {} sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL KNAP (valgfri)

Klik på AUTO SPIL for at aktivere AUTO SPIL indstillingerne.

LYD KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU KNAP

Klik for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

SATS INDSTILLING

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

                        

SUPERSTAKE (valgfri

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, aktiveres SATS-FUNKTIONEN automatisk. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe over SATS-FUNKTIONEN og fortsætte med at spille det almindelige spil, eller vælg SATS-KNAPPEN for at spille med SATS-FUNKTION.                      I SATSFUNKTIONEN placeres et spillekort med billedsiden nedad på bordet og du kan så satse dine gevinster fra det udløsende spin ved at gætte KORTFARVEN eller KORTKULØREN. Hvis det er en GRATIS SPINS-BONUSGEVINST, der udløser SATSFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din totale BONUSGEVINST.                    Mulige Alternativer og Resultater:

-Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FORDOBLE (x2) dine gevinster.

-Vælg en KORTKULØR ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FIRDOBLE (x4) dine gevinster.

-Et forkert svar om KORTFARVE eller KORTKULØR afslutter SATS-FUNKTIONEN og du vil miste din totale gevinst (gevinst fra det udløsende spin samt eventuelle gevinster fra den aktive SATS-FUNKTION).

Hvis du vinder en runde med SATS-FUNKTIONEN og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive lagt med billedsiden nedad på bordet og spillet gentages med din nye, tilpassede indsats.

KORTFARVE og KORTKULØR for hvert spillekort, der afsløres i SATSFUNKTIONEN, føjes til HISTORIE-bjælken og gevinster følges på skærmens GEVINSTTÆLLER.

Du kan fortsætte med at spille med SATSFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, når det maksimale tilladte antal runder, når det maksimale tilladte gevinstbeløb eller indtil du klikker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SATSFUNKTIONEN og inkassere din gevinst. Du vil så vende tilbage til hovedspillet og hvis du har vundet kredit, vil den automatisk blive føjet til din saldo.

Note: Hvis det udløsende spin har højere gevinst end den øvre grænse for SATSFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassére gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 03-11-2022