Rainbow Riches Freespins

Introduktion til spillet

Rainbow Riches Free Spins er et spil med fem hjul og tre synlige symboler for hvert hjul. Der er tre frispinbonusser, og spilleren vælger, hvilken bonus der skal spilles.

Sådan spilles det

Vælg din indsats - Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer

Standardvalget af gevinstlinjer er 10.

Gevinstlinjerne er ikke justerbare i dette spil.

Start spillet

Tryk på SPIN for at starte spillet.

Hjælp

• Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".

FREE SPINS BONUS

• BONUSSYMBOL PÅ HJUL 1, 3 OG 5 PÅBEGYNDER FREE SPIN BONUS.
  • BONUSSYMBOLER STABLES PÅ DET FØRSTE HJUL OG KAN TILDELE 10, 15 ELLER 20 GRATIS SPIL.
  • DETTE GÆLDER OGSÅ FOR FREE SPIN BONUS-SPILLET. DER KAN OGSÅ TILDELES FLERE EKSTRA SPIL FOR EN GENUDLØSNING AFHÆNGIGT AF, HVOR MANGE SYMBOLER DER VISES PÅ FØRSTE HJUL.
  • DER BENYTTES ET ANDET HJULSÆT UNDER FREE SPINS BONUS.
  • INDSATSEN PR. LINJE FORBLIVER DEN SAMME SOM I DET SPIL, DER UDLØSTE FREE SPINS BONUS.
  • ALLE FREE SPIN-SPIL BENYTTER DE SAMME GEVINSTER SOM HOVEDSPILLET.
  • BONUSSEN SLUTTER, NÅR DER ER 0 GRATIS SPIL TILBAGE, ELLER NÅR DER ER SPILLET 999 GRATIS SPIL.
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 95.17%.

Seneste opdatering: 22-10-2018