Reapers

Introduktion

Reapers er en spillemaskine med et gitter på 8 x 8 og klyngeudbetaling, med Layer-mekanik, Collector-mekanik og et Bonusspil.Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 94.44 %.Dette spil har en maksimale gevinst på 20,000x indsatsen i spillerunden.

Layer-mekanik

Layer-mekanik viser flere symbolgitre som er stablet foran hinanden. Ved at fjerne et gitter, vil det vise det næste.

Collector-mekanik

Collector-mekanik tilføjer indsamlere på gitrene, som vil indsamle symboler og symbolklynger inden for deres område.

Resultat vurdering

Matchende symboler som skaber en klynge, vil udbetale i henhold til udbetalingstabellen.Klynger med 5 eller flere symboler vil altid udbetale. Klynger på 4 eller mindre symboler, udbetaler kun når de indsamles(se afsnittet herunder om Reapers)

Funktioner

Barrierer

Grundspillet består af 15 barrierer, der er grupperet som følger, 1 + 2 + 3 + 4 + 5. Disse har 1 symbolgitter hver.At rydde et symbolgitter og fortsætte til det næste, kræver brugen af opladninger (se afsnittet for Reapers nedenfor).Opladninger som er nødvendige for at rydde et symbolgitter for hver barrieregruppe:Gruppe 1 og 2: 1 opladningGruppe 3: 2 opladningerGruppe 4: 3 opladningerGruppe 5: 6 opladningerRyd alle 15 symbolgitre for at nå bonusspillet.

Reapers

Der er 5 indsamlere, også kaldet Reapers, én for hvert betalende symbol.Når der dannes en klynge bestående af 5 eller flere symboler, vil en Reaper af matchende type blive placeret ved siden af denne klynge.Når en Reaper er på gitteret, vil alle matchende symboler eller symbolklynger blive indsamlet og udbetalt.For hver 5 symboler som en Reaper indsamler, vil den aktivere 1 opladning. Antallet af påkrævede symboler for at aktivere en opladning, samt antallet af aktiverede opladninger, vises på Reapern.En Reaper forbliver aktiv indtil spillerunden slutter, eller bonusspillet starter.

Særlige egenskaber

Hver Reaper har en særlig egenskab som kan aktiveres ved at indsamle et strømkernesymbol.Strømkernen indsamles når den er tilstødende til Reapern, eller tilstødende til et symbol som er indsamlet af Reapern.Særlige egenskaber er kun aktivere i grundspillet, og vil vare indtil spillerunden slutter.

Energizer (Blå Reaper)

Øger hver Reapers antal af indsamlede symboler med 1. Én gang pr. symbolgitter.

Linker (Grøn Reaper)

Giver mulighed for at forbinde sig selv og andre Reapers på gitteret, og dermed indsamle matchende symboler tilstødende til hinanden.

Transformer (Lilla Reaper)

Når transformeren er indsamlet, vil den forvandle alle resterende lilla symboler til en anden symboltype.

Expander (Orange Reaper)

Øger dets indsamlingsområde til 4 x 4-symboler, så alle symboler inden for dette område vil blive ses som værende “tilstødende”.

Erupter (Rød Reaper)

Vælger en tilfældig multiplikator som tilføjes til alle indsamlede gevinster. Multiplikatoren er fra 2x til 10x, og opdateres ved begyndelsen af hvert symbolgitter.

Bonusspil

Bonusspillet begynder når alle 15 barrierer er fjernet.Bonusspillet har 5 niveauer, som hver består af 75 symbolgitre.Alle 75 symbolgitre behandles, når niveauet er startet.Alle symboler og symbolklynger som findes helt eller delvist inden for området på 4 x 4, vil blive indsamlet og udbetalt.Symbolklynger med 5 eller flere symboler vil altid blive indsamlet og udbetalt.For at starte det næste niveau, skal der indsamles tilstrækkeligt med symboler.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.1.0.

Seneste opdatering: 13-12-2022