Juicy monsters

Mål:

Saftige monstre er slot-spil med 5 hjul med 35 gevinstlinjer. Et 6. bonushjul giver mulighed for at forsøge at vinde gratis spil og multiplikatorer. Der er et WILD-symbol der kan stå i stedet for alle symboler med undtagelse af SCATTER-symbolet. SCATTER-symbolet udløser og genudløser gratis spil.

Oplysninger:

• Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionerne med rigtige penge og med spillepenge.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.07%.

Sådan spiller du:

• Når du angiver en standard indsats for spillet.
  • Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på INDSATSER og derefter klikke på knapperne ▲ eller ▼ eller trække i øjeæblet.
  • Du kan ændre linjerne der spilles ved at klikke på LINJER og derefter klikke på knapperne ▲ eller ▼ eller trække i øjeæblet.
  • Den SAMLEDE INDSATS er linjer spillet ganget med indsats pr linje.
  • Klik på MAKS INDSATS for at spille det størst mulige antal linier og indsatser per linje. Hvis din kontosaldo ikke er tilstrækkelig stor vil muligheden ikke blive tilbudt.
  • Knappen SPIN i nederste højre hjørne starter spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Der er følgende valgmuligheder:
    • 5 SPIN: Spillet vil automatisk spille i 5 spin.
    • 10 SPIN: Spillet vil automatisk spille i 10 spin.
    • 20 SPIN: Spillet vil automatisk spille i 20 spin.
    • SPIN INDTIL BONUSSPIL: Spillet vil automatisk spin indtil næste GRATIS SPIL udløses.
  • Vælg Hastighed på hjul: Hurtig for HURTIGT spin.
  • Klik på STOP for at deaktivere AUTOSPIN og det normale spil genoprettes.
  • Bemærk venligst: AUTOSPIN-funktionen er ikke tilgængelig i versionen hvor der spilles med spillepenge.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Det samlede vinderbeløb er vist i vinduet GEVINST nederst til højre på skærmen.
  • Din resterende spillesaldo vises nær $-meteret øverst på skærmen.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Browserens Knappanel-kommandoer

(Disse indstillinger er ikke tilgængelig i fuldskærmstilstand.)

• Klik på Rebuy for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at få vist de detaljerede regler for spillet som webside.
  • Klik på Spilhistorik for at se de spil, du har spillet.
  • Klik på Afslut Spil for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på knappen Lynindskud for at sætte penge ind på din konto.

REGLER

• Klik på knappen HJÆLP for at navigere til Spilleregler.

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på knappen Tilbage til spillet.
  • Du kan gå til Gevinstoversigt ved at klikke på knappen Gevinstoversigt.
  • Du kan til Gevinstlinjespillet ved at klikke på knappen Gevinstlinjer.

Funktion:

Gevinstoversigt:

Tilføje penge til din konto

For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på "INDSKUD" i menuen "Kasse", og derefter vælge det ønskede depositum (spille hvor som helst klienter) eller klikke på "INDSKUD" under "Kasse" i venstre panel i lobbyen, og derefter vælge det ønskede depositum (Download klienter). Du kan også tilføje penge til din konto ved at klikke på 'REBUY' på spilleskærmen og derefter klikke på "Indskyd penge nu". Den tid det tager at overføre midler og gebyrer varierer afhængigt af hvilken slag indskud du vælger.

Hvad gør jeg hvis jeg når grænsen for min indsats?

Hvis din spillesaldo falder under størrelsen af den mindste indsats vises vinduet Indskyd automatisk. For at tilføje penge til din konto, skal du klikke på "INDSKUD" i menuen "Kasse", i lobbyen (spille hvor som helst klienter) eller klikke på "INDSKUD" under "Kasse" i venstre panel i lobbyen, og derefter vælge det ønskede depositum (Download klienter) eller klikke på knappen "Indskyd penge nu" i vinduet "Indskyd" i et hvilket som helst spil.

Jeg kunne ikke gennemføre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i spillet eller jackpot-spillet, vil softwaren automatisk færdiggøre spillet for dig. Du vil kunne finde ud af resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik" når du er logget ind igen.

Hvis forbindelsen bliver afbrudt efter udløsning eller i midten af bonus eller funktion, vil softwaren automatisk starte afbrudte bonusser eller funktioner, hvis de ikke allerede er startet, eller genstarte fra hvor den blev afbrudt.

Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.