The Final Countdown

Introduktion til spillet

The Final Countdown er en seks-hjulet videomaskine med 4096 måder at vinde på fra Big Time Gaming.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet. Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil. Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spillet

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. De 6 hjul drejer rundt og stopper herefter, så resultatet vises.

Gevinst på symboler

En gevinst er på hinanden følgende symboler, som matcher, fra venstre mod højre fra det venstre hjul, undtagen Scatters, der udbetaler uanset hvad. Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter. Wilds vises kun på hjul 2 til 5. Højeste gevinst udbetales pr. gevinstkombination. Alle gevinstkombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere oplysninger.

Hjulklon

Under hvert spin er der en chance for, at en Hjulklon vil skabe mellem to og fire identiske hjul mellem hjule 2 og 5. Scatters kan klones. Wilds udvider sig vandret og lodret baseret på antallet af klonede hjul: 2 Hjul - X4 3 Hjul - X27 4 Hjul - X256

Scatters

3 eller flere Scatters udløser en Feature. Indsatsen, der bruges til at udløse en Feature, vil blive anvendt til varigheden af denne Feature. Vælg enten Countdown Gratis Spins eller Heading for Venus Gratis Spins. Når et valg er foretaget, vil den valgte Feature spille automatisk. Scatter-gevinster tilføjes til gevinster.

Valgmulighed 1 - The Countdown Gratis Spins

8 Gratis Spins tildeles begyndende med en X4 Roaming Wild på hjul 2 til 5. Roaming Wild vokser ved hver genudløsning op til X256. Countdown starter ved 10 og vises ved siden af hjulene. Når den når 0, udløses Featuren, og Countdown nulstilles til 10. Countdown Scatter udbetaler det samme som almindelige Scatters og reducerer Countdown med op til 3. Den første genudløsning tildeler 4 ekstra Gratis Spins, og den anden genudløsning tildeler 2 ekstra Gratis Spins. Efter den anden genudløsning fjernes Countdown og alle Countdown Scatters fra Featuren.

Valgmulighed 2 - Heading for Venus Gratis Spins

15 Gratis Spins tildeles med en Hjulklon på hvert spin. 3 eller flere Scatters udløser Featuren. En Velocity Wild forekommer på en Hjulklon og vokser tilfældigt fra X4 til X888. Velocity Wilds over 2 hjul har en tilfældig multiplikator fra X4 til X26. Velocity Wilds over 3 hjul har en tilfældig multiplikator fra X27 til X255. Velocity Wilds over 4 hjul har en tilfældig multiplikator fra X256 til X888.

Generelle oplysninger

Dette spil har en RTP på mellem 96,56% - 96,65% I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet startes næste gang. Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed. The Final Countdown udført af Europa og skrevet af Joey Tempest er licenseret med tilladelse fra EMI Publishing og SONY ATV med licensnummer 306552.

Seneste opdatering: 12-02-2020