Temple of Medusa

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Payline-regler

Spillet indeholder 25 paylines.
Antallet af spillede paylines er fast.
En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline.
Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Bet-regler

Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
Startbet er det nuværende samlede bet divideret med payline-prisen for 10.

Regler for udbetaling

Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scatter- gevinster i et spin.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
Under Spreading Wilds-funktionen kan wild-symboler spredes til hjul 1 og 5.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
Scatter vises kun på række 2, 3 og 4.
Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.

Lucky Prize

Lucky Prize tildeler 5000x samlet bet.
Lucky Prize kan vindes i basisspillet.
Lucky Prize kan vindes på ethvert spin.

Spreading Wilds-funktion

Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.
Når et wild-symbol lander på hulene, spreder det sig altid.
Wild-symboler kan sprede sig vandret, lodret og/eller diagonalt til nabosymboler.
Wild-symboler kan sprede sig i 1, 2 eller alle retninger ad gangen.
Når et wild-symbol spreder sig i én retning, spredes det vandret, lodret, diagonalt til højre eller diagonalt til venstre.
Når et wild-symbol spredes i 2 retninger, spredes det vandret og lodret eller diagonalt til højre og diagonalt til venstre.
Når et wild-symbol spredes i alle retninger, spredes det vandret, lodret, diagonalt til højre og diagonalt til venstre.
I basisspillet vælges retningen for Spreading Wilds tilfældigt for hver wild (spreder sig i 1 retning, 2 retninger eller alle retninger).
Wild-symboler spreder sig kun i det synlige hjulområde.
Hvis et wild-symbol spreder sig til en position, der indeholder scatter, vil den scatter blive til en wild-scatter.
En wild-scatter fungerer både som en wild og en scatter.

Hvis et wild-symbol spreder sig til en position, der allerede har et wild-symbol, vil det tælle som et 1 wild-symbol.
Alle gevinster tildeles efter Spreading Wilds-funktionen.

Gratis spin-valg

3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
4 gratis spin-funktioner kan vælges.
15 gratis spin - wild-symboler spreder sig i 1 retning (lodret, vandret, diagonalt til højre eller diagonalt til venstre).
10 gratis spin - wild-symboler spreder sig i 2 retninger (vandret og lodret eller diagonalt til højre og diagonalt til venstre).
5 gratis spin - wild-symboler spreder sig i alle retninger (vandret, lodret, diagonalt til højre og diagonalt til venstre).
Mysterie-gratis spin - 5, 10 eller 15 gratis spin tildeles tilfældigt.
I mysterie-gratis spin, vælges retningen af Spreading Wilds tilfældigt (spreder sig i 1 retning, 2 retninger eller alle retninger).
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis spin kan genudløses.
3 scatter-symboler genudløser gratis spin.
Det oprindelige antal udløste spins vil blive tildelt.
Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linjer, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Bet-indstillinger

Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.
Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Bet: Viser det nuværende samlede bet.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Spin-knap: Starter et hjulspin.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.
Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spin vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdien er fastlagt og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,40 %.

Seneste opdatering: 14-06-2021