Cash of Command

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Cash of Command er en videospillemaskine, der spilles på et 9x9 gitter.

Der lander symboler på gitteret for at skabe gevinst. 5 eller flere tilstødende symboler i en klynge giver gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Der falder nye symboler ned, som udfylder de tomme pladser. Flere klynger med de samme symboler, der ikke er forbundet, udbetales som separate klynger.

Ethvert spin uden gevinst kan udløse baronens kanon, og Wilds vil blive føjet til gitteret. Wilds erstatter alle betalende symboler.

Vindersymboler indsamles, når de indgår i en vinderkombination. Nå visse tærskler for det samlede antal vindersymboler for at udløse marineheltefunktioner. Den rækkefølge, som marineheltefunktionerne udløses i, er tilfældig ved starten af hvert spin. Tærsklerne forbliver konsistente på tværs af hvert spin: 15, 40, 70.

Hver marineheltefunktion udløses i den rækkefølge, den opnås i, og først når spilrunden ikke har flere vinderkombinationer på gitteret. Hver marineheltefunktion tilføjer et skib eller en ubåd til gitteret. Dette skibs- eller ubådssymbol udbetaler ikke og erstatter ikke noget symbol. Det vil blive tilføjet til gitteret, før deres respektive funktion udspiller sig.

Der er tre marineheltefunktioner: Kommandør Wilder, kaptajn Verto og admiral Magna – hver med deres egen unikke egenskab. Kommandør Wilder føjer Wilds til gitteret. Kaptajn Verto konverterer 2 symbolsæt til det samme symbol. Admiral Magna føjer fire 2x2 mega-symboler til gitteret.

Hvis der samles 110 eller flere symboler i en enkelt spilrunde, vil baron Fusco-funktionen blive tildelt. Denne funktion vil fjerne helteskibet/helteskibene/ubåden og efterlade ét/én tilbage på gitteret.

Det resterende skib/ubåd vil spille en superversion af den respektive marineheltefunktion. Hvis kommandør Wilder forbliver, vil skibet føje flere Wilds til gitteret. Hvis kaptajn Verto forbliver, vil skibet konvertere 3 symboler til det samme symbol. Hvis admiral Magna forbliver, vil skibet føje fire op til 4x4 mega-symboler til gitteret.

Marineheltefunktionerne og baron Fusco kan udløses én gang pr. spilrunde.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP: 94.27%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 12-12-2022