Miss Wildfire

Spillestrategier
Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi. 1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
3. Auto Spin medtager spillestrategier.
4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler
1. Miss Wildfire er et slotspil med 6 hjul, 4 rækker og 466 forbundne udbetalingslinjer.
2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
3. Hver indsats udgør 100 mønter.
4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatslinje udbetales.
5. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen "Spin".
6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere autospin-funktionen. Hold knappen "Spin" nede, eller brug knappen "Auto Spin" til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
9. Miss Wildfire spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.
10. Wild-symbolet forekommer i normaltilstand og bonustilstand og erstatter ethvert symbol, undtagen bonusscatter-symboler. En udbetalingslinje med alle wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol.
11. Wild-symbolet spreder en løbeild til de tilstødende KÆVLE-symboler, der bliver til wild-symboler for at sprede løbeilden yderligere. Løbeilden kan spredes vandret (venstre, højre) og lodret (op, ned) til tilstødende kævle-symboler. UdbetalingstabelSpillereglerIndstillingerHistorikKampagner
12. Miss Wildfire-symbolet er et wild-symbol med en gå-funktion. I normaltilstand udløser hun et respin og går et hjul til venstre, og det fortsætter, indtil hun har forladt det yderste venstre hjul. Når hun er aktiv, vil ethvert hjul med forekommende bonus-symbol blive låst og ikke kunne dreje. I bonus-tilstand går hun et hjul til venstre for hvert free spin.
13. Super Miss Wildfire-symbolet er en supervariant af Miss Wildfire med en yderligere funktion, hvor ikke-brændende kævlesymboler skal holdes klistrede, når hun er aktiv på hjulene.
14. Kævlesymbolet er et betalende symbol. Hvis det optræder ved siden af et wild-symbol, går det i brand og bliver et wild-symbol og kan sprede løbeilden yderligere til andre kævlesymboler.
15. 3, 4, 5 eller 6 bonusscatter-symboler, der forekommer hvor som helst på hjulene i normaltilstand, udløser bonusspillet free spins, der tildeles med et ekstra sæt af henholdsvis 1, 2, 3 eller 4 Miss Wildfire-symboler, der tilgår det yderste højre hjul ved første spin.
16. Free spins varer indtil sidste Miss Wildfire eller Super Miss Wildfire har forladt det yderste venstre hjul.
17. Under free spins vil landede kævlesymboler blive indsamlet i en måler, der - når den er fyldt op - tildeler en free spins-niveaustigning.
18. Ved free spins-niveaustigning opgraderes det lavest udbetalende symbol (10, J, Q, K, A i den rækkefølge) til et kævlesymbol på hjulene, og et nyt sæt Miss Wildfire-symboler tilgår det yderste højre hjul.
19. Når det sidste niveau A er tildelt, vil der ikke blive indsamlet flere kævlesymboler.
20. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
21. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.
22. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
23. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 96,1%.
24. Spillet har en maksimal gevinst på 5000x indsatsen.
25. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl. Sidst opdateret 16-12-202

Seneste opdatering: 02-02-2021