Hot Roll Super Times Pay

Brandvarme gevinster venter dig i Hot Roll Super Times Pay! Wild-multiplikatorer på alle hjul kan antænde et inferno af gevinster. Udløs Hot Roll-bonussen og kast et par terninger, indtil du får en 7'er. Du samler store gevinster med hvert kast!

Sådan spiller du

Hot Roll Super Times Pay indeholder 20 gevinstlinjer.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.
Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

LINJEINDSATS
viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

SPIN-KNAPPEN
Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte gevinstlinjer.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Wild-multiplikatorer

Hvert hjul er fyldt med Wild-multiplikatorsymboler, som øger din gevinst. 2x Wild-symbolerne vises på hjul 1 og 3. Blandede stabler med 2x, 3x, 4x og 5x Wild-multiplikatorsymboler vises kun på hjul 2.

Gevinster med ét Wild-multiplikatorsymbol og to matchende ikke-Wild-symboler ganges med multiplikatorens værdi, der findes på symbolet.

Gevinster med to Wild-multiplikatorsymboler og et matchende ikke-Wild-symbol ganges med begge multiplikatorværdier på symbolerne.

Gevinster med et, to eller tre Wild-multiplikatorsymboler, som ikke udgør en tre-symbolgevinst tildeles svarende til den "Wild multiplikator"-gevinst, som findes i gevinstoversigten.

[ til toppen ]

Hot Roll-symboler og Hot Roll-bonus

Hvert hjul indeholder et af de tre Hot Roll-symboler, som erstatter et almindeligt symbol, men kan også arbejde sammen og udløse Hot Roll-bonussen.

Udløs Hot Roll-bonussen ved at få et Hot Roll-scattersymbol på hvert hjul i enhver indsatslinje-position.

Saml gevinster i bonusrunden ved at kaste to terninger, indstil du slår en 7'er eller har kastet terningerne 300 gange.

Klik på en terning for at ændre startværdien, før du kaster. Dette påvirker ikke resultatet af kastet.

Kast terningen ved at klikke på terningen og trække den, trykke på MELLEMRUM eller klikke på AUTOKAST.

Gevinstværdier for terningekast

Slå

2 eller 12

3 eller 11

4 eller 10

5 eller 9

6 eller 8

7 på første kast

7 efter første kast

Gevinst

10x

6x

4x

3x

2x

7x slut

slut

Terningens gevinst ganges med den samlede indsats.

Oddsene for at kaste forskellige terningkombinationer er de samme som på en fysisk terning.

AUTOKASTkaster terningen i Hot Roll-bonussen indstil bonusrunden afsluttes.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og animation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget animation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
Lyd på hjul
Aktiver eller deaktiver den klassiske spilleautomatmusik, der afspilles, mens hjulene kører. Denne indstilling har ingen virkning, når alle spillyde er deaktiveret.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Gevinster vises i penge.

I nogle lande er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Hot Roll-bonussen plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, selvom spilleren ikke har kastet en 7'er endnu.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spin, er din chance for at vinde den igen i det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
HOT ROLL er udviklet af King Show Games, Inc. Få mere at vide om King Show Games (KSG) på www.ksg.com. Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

til toppen ]