Board Babe

Board Babe er en fem-hjuls spilleautomat med ni betalingslinier og et bonusspil, som giver mulighed for at vinde flere gevinster udover gevinsterne i et normalt spil. Spillet indeholder også en joker, Board Babe-symbolet. Board Babe-symbolet findes kun på hjul 1 og 5 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte snefnug-symbol.

Information

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan satse på op til ni linier. Betalingslinierne vises i tabellen over betalingslinier på skærmen med spilleregler.

Sådan spiller du

• Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats, bliver indsats og linier ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et pop-op vindue, hvor du kan overføre flere midler.
  • Hvis du ikke har penge på din konto, vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Valg af linier: Når du åbner spillet, er der som standard valgt ni linier. Du kan reducere antallet af linier ved at klikke på ned-pilen til højre for "Linier". Du kan øge antallet af linier ved at klikke på op-pilen til venstre for "Linier". De valgte linier lyser op, mens de ikke-valgte forbliver mørke.
  • Antallet af valgte linier ganges med indsatsen pr. linie, og den samlede indsats vises i "Indsats" øverst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan se gevinstoversigten ved at klikke på "Gevinstoversigt" nederst til venstre på spilskærmen. De viste gevinster er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. For at beregne udbetalingen pr. linie skal du gange gevinsten med indsatsen pr. linie. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på "Spil" i gevinstoversigten. Klik på "Regler" for at se spillereglerne. Du kan komme tilbage til gevinstoversigten eller spillet ved at klikke på henholdsvis "Gevinstoversigt" eller "Spil". Du kan lukke skærmbilledet med regler ved at klikke på "Luk vindue".
  • Spin: Når hjulene stopper, udbetales enhver vindende kombination på de valgte linier og enhver spredt gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Dine gevinster vises i dollars/cents under "Gevinster" øverst i spilvinduet.
  • Bonusspillet: Et bonusspil udløses, når Board Babe-symbolerne ses på hjul 1 og 5. Spilskærmen skifter, og bonusspilskærmen dukker op. Når bonusspillet er færdigt, vender den normale spilskærm tilbage.
  • Gentag indsats/skift indsats: Når hjulene stopper, vil indsatsen for det tidligere spil være den samme for det nye spil. Du skal derfor blot klikke på "Spin" for at spille med samme indsats. For at ændre din indsats skal du bruge pilene ved "Indsats" og "Linier".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "Kreditter" og "Indsats".
  • Resultat: Gevinster vises ved, at deres betalingslinier blinker eller i tilfælde af spredte gevinster ved, at deres symboler bliver levende, og den samlede gevinst vises øverst på skærmen under "Gevinst".
  • Auto-spin: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille, indtil din saldo ryger under den samlede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb, som du valgte i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil saldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene i "Kreditter" og "Indsats".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene i "Kreditter" og "Indsats".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.
  • For at benytte auto-spin skal du klikke på "Auto-spin" nederst til højre på spilskærmen. Når autospin-vinduet åbner, skal du markere felterne ved den eller de mulighed(er), du vil udnytte. Vælg fra rullemenuen. Hvis din aktuelle spilsaldo ikke er stor nok til at lade dig spille med dine valg, vil et "Buy-in" vindue dukke op og give dig mulighed for at overføre flere midler fra din konto. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du stoppe auto-spin ved at klikke på "Annuller" og dermed vende tilbage til spilskærmen.

Når du spiller med flere muligheder og betingelser, har den mulighed/betingelse, der opfyldes først, forret over de andre, og de andre muligheder deaktiveres. Du kan herefter vælge de samme muligheder igen eller nogle andre og fortsætte med spillet.

Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke mulig, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Version" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Spilleregler

• Alle symboler gælder fra venstre mod højre undtagen det spredte snefnug-symbol, som gælder i alle retninger.
  • Board Babe-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte snefnug-symbol.
  • Gevinsten fordobles, når et eller flere Board Babe-symboler optræder i en vindende kombination.
  • Et bonusspil udløses, når Board Babe-symbolet ses hvor som helst på hjul et og fem.
  • Der er kun gevinster på valgte linier, undtagen spredte symboler som giver gevinst, når de ses på hjulene.
  • Kun højeste gevinst på en betalingslinie udbetales.
  • Gevinster på forskellige betalingslinier lægges alle til totalen.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinie-gevinster.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Betalingslinie-gevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinie.

Spilfunktioner

Bonusspil:

• Et bonusspil udløses, når Board Babe-symbolet ses hvor som helst på hjul et og fem.
  • Gevinster overføres til "Kreditter", når et grundspil slutter - før starten på et bonusspil og efter hver fase i bonusspillet.
  • For at undgå forhindringerne skal du føre snowboarderen til venstre eller højre eller lade hende hoppe.
  • Hver gang du klarer en forhindring, får du en gevinst lig med det beløb, du fik i de tidligere bonusrunder. I den første bonusrunde får du en gevinst svarende til den samlede indsats i grundspillet.
  • Spillet slutter, når snowboarderen styrter, eller hun har klaret alle ni forhindringer.
  • Klik på "Færdig" for at vende tilbage til hovedspillet.
  • Det viste beløb i bonusspillet er summen af normale gevinster, spredte gevinster og gevinster i bonusspillet.

Gevinstoversigt

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at logge ind igen og derefter klikke på "Spilhistorik". Hvis du afbrydes midt i en bonusomgang, vil du, når du har logget tilbage, blive bedt om at afslutte den. Når du har afsluttet en bonusomgang, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 16-05-2018