Lady Robin Hood

Lady held er slået "TIL" for dig.Men denne gang med pilene. Lad disse pile bringe dig held.

SÅDAN SPILLER MAN

VÆLG DIN INDSATS -

Hvis du ønsker at justere din indsats, skal du klikke på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

LINJER

Denne måler viser antallet af spillede linjer. Alle linjer er altid i spil.

INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der spilles for pr. spin.

START SPILLET

Tryk på knappen SPIN for at starte dit spil
Spillet indeholder en AUTOSPIL-funktion, der lader spilleren vælge et antal automatiske, fortsatte spil.
Vælg dit ønskede antal spin ved at trykke på de nummererede knapper, der kommer frem, når du trykker på AUTOPLAY.
Tryk på ""Stop"" for at annullere autospil.
En bonusevent stopper autospil.

SAMLET GEVINST

Gevinstmåleren viser det samlede beløb vundet for et enkelt spin.

HJÆLP

Alle linjers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multipla af indsatsen pr. linje.
De kan ses ved at trykke på knappen HJÆLP, der vises som kontantværdier i spillet og ændrer sig, når indsatsen pr. linje justeres.

WILD

Ét eller flere Wild-symboler i en vinderkombination, på en aktiv gevinstlinje, er wild og gælder for ethvert symbol undtagen Gratis spil-symboler. Wild-symboler fremkommer kun på hjul 2-5.

WILD GRATIS SPIL

Hvis et Gratis spil-symbol lander på en plads, hvor der allerede forekommer et Wild-symbol, gælder det både som Gratis spil- og Wild-symbol.

MÅL

Under bonusfunktionen Gratis spil tildeler alle Mål-symboler i en kombination 1 pil hver.

GRATIS SPIL

Tre Gratis spil-symboler starter bonusfunktionen Gratis spil. 3 Gratis spil-symboler udbetaler 2x den samlede indsats.

SÆRLIGE GEVINSTKOMBINATIONER

Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, ligger ved siden af hinanden på en aktiv gevinstlinje. Alle gevinstkombinationer, undtagen scatter-gevinster, tælles fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje med start fra hjulet yderst til venstre. Kun den højeste gevinst pr. spillede linje bliver udbetalt. Der udbetales scatter-gevinst, når symbolerne lander i en hvilken som helst placering på hjulene. Kun den højeste scatter-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil. Kun én scatter-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spil. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats. Gevinstoversigten er dynamisk og viser de gældende udbetalinger baseret på den nuværende linjeindsats. Gevinster på forskellige linjer lægges sammen, og scatter-gevinster (hvis aktuelt) lægges til gevinstlinjegevinsterne. Alle gevinster udbetales i den aktuelle valuta. Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster. Alle aktive gevinstlinjer ligger fast.

WILD-FUNKTIONENS HEMMELIG PIL

I løbet af et basisspil er der en chance for, at der fremkommer mellem 2 og 8 Wild-symboler vilkårligt på 2. til 5. hjul. Wild-symbolerne erstatter alle symboler undtagen Gratis spil-symboler. Hvis et Gratis spil-symbol lander på en plads, hvor der allerede ligger et Wild-symbol, gælder det både som Gratis spil- og Wild-symbol. Alle symboler kan blive erstattet med et Wild-symbol, herunder et eksisterende Wild-symbol. Linjegevinster tildeles, når alle wild-erstatninger er gennemført.

BONUSFUNKTIONEN GRATIS SPIL

3 Gratis spil-symboler fordelt på 1., 3. og 5. hjul starter bonusfunktionen Gratis spil. Der tildeles 10 gratis spil udover 2x den samlede spilleindsats. Alle gratis spil spilles med den indsats, der var gældende, da bonusfunktionen blev udløst. Der tildeles ikke yderligere gratis spil under bonusfunktionen Gratis spil. Bonusfunktionen Gratis spil ophører, når der ikke er flere gratis spil tilbage. Bonusfunktionen Gratis spil bruger hjul, der er anderledes end dem i basisspillet.

Der tildeles 3 pile, når bonusfunktionen Gratis spil starter. 2., 3., 4. og 5. hjul har et skjold over dem. Hvert skjold har fire positioner, der kan udfyldes for at udløse et låst Wild-hjul. Før gratis spil starter, og efter hvert spin for hver indsamlet pil, fyldes en position. Når de fire positioner i et hvilket som helst skjold er fyldte, bliver det pågældende hjul wild for alle resterende gratis spin. Under bonusfunktionen Gratis spil tildeler hvert Mål-symbol, der vises i en kombination, 1 pil hver. Der er også en chance for, at en indsamlet pil (undtagen de første tre) kan udfylde et helt skjold.

Wild-symboler og -hjul kan erstatte alle symboler undtagen Mål-symbolet. Indsamlede pile fra det sidste spin udløser ikke valg af skjoldposition. Der er ingen udbetaling forbundet med Mål-symbolet under bonusfunktionen Gratis spil. Alle andre symboler giver udbetaling iht. gevinstoversigten. Mål-symboler forekommer på alle hjul.