Money Train 4

Spilleregler

• “Money Train 4” er en spillemaskine med 6 kolonner og 6 rækker samt en scatter-udbetalingsmekanisme.
  • Gevinster evalueres hvis der er 8 eller flere af samme symbol på hjulene, for de 2 højeste symboler og 10 eller mere for alle andre symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Når et spil startes, er indsatsstørrelsen for den pågældende runde låst og kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Den teoretiske RTP (spillerafkast) i dette spil er 96.10%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil bliver automatisk afsluttet efter 2 dage. Alle gevinster, der stammer fra automatisk afslutning, bliver indsat på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har et gevinstloft på 150.000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Respin Feature

• Respin feature kan udløses i slutningen af ethvert spil.
  • Respin feature kan ikke udløses, når bonusspillet er udløst.
  • Når funktionen udløses vil det symbol der er flest af på hjulene blive valgt. Disse symboler vil blive låst på deres position og re-spins tildeles.
  • Under re-spin kan kun det valgte symbol, multiplikatorsymboler og et blankt symbol lande.
  • Så længe mindst et af de valgte symboler eller et multiplikatorsymbol lander, vil re-spins fortsætte.
  • Alle nye forekomster af det valgte symbol bliver på pættet, indtil afslutningen af re-spins.
  • Multiplikatorsymboler er ikke klæbende.
  • Når kun tomme symboler lander på de åbne positioner, eller når alle positioner er blevet fyldt med det valgte symbol, evalueres gevinsten, og den akkumulerede multiplikator anvendes.

Money Cart Bonus Spilleregler

• 3 eller flere Bonussymboler er nødvendige for at udløse bonusrunden.
  • Bonus-symboler kan lande alle steder på hjulene.
  • Persistent Bonus-symboler (guldsymboler) bidrager mod at udløse bonusrunden.
  • Når funktionen er aktiveret, vil Bonussymbolerne der udløser funktionen, afsløre en værdi.
  • Når funktionen udløses, vil Persistent Bonus-symboler (guldsymboler), der udløser funktionen, spille deres handling før det første spil.
  • Bonusspillet starter med 6 kolonner og 4 rækker, men det er muligt at åbne op for yderligere 4 rækker.
  • Åbning af en række gøres ved enten at lande en Unlocker, eller fylde en hel række med symboler.
  • Alle værdierne i funktionen vil blive vist som en multiplicering af indsatsen.
  • Bonus round starter med 3 spins, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles antallet af spins til 3.
  • Hvert symbol i bonus round har sin egen adfærd:
    • Bonus Symbol – Afslører en værdi mellem 1x og 10x indsatsen.
    • Collector – Samler alle synlige værdier fra andre symboler på hjulene og føjer dem til sin egen værdi.
    • Persistent Collector – Indsamler alle synlige værdier på hjulene og tilføjer dem til sin egen værdi i slutningen af det spin og alle spins der kommer efter. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
    • Adjacent Collector – indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner.
    • Persistent Adjacent Collector – indsamler alle værdier fra de 8 fortløbende positioner, og tilføjer til sin egen værdi ved slutningen af dette spil, og alle efterfølgende spil. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner.
    • Payer – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og tilføjer den til alle andre synlige symboler på hjulene.
    • Persistent Payer – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symboler udbetaler ikke.
    • Adjacent Payer – afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og tilføjer den til alle fortløbende symboler, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner. Denne funktion kan målrette maksimalt 8 symbolpositioner.
    • Persistent Adjacent Payer – afslører en værdi som multiplikation af indsatsen og føjer den til alle fortløbende symboler i slutningen af det pågældende spil og for hvert efterfølgende spil, under hensyntagen til, at disse symboler findes på disse positioner. Denne funktion kan målrette maksimalt 8 symbolpositioner.
    • Sniper – Fordobler værdierne af 3 til 8 andre bonussymboler. Det kan puges på det samme bonussymbol flere gange.
    • Persistent Sniper – Fordobler værdierne på 3 til 8 andre bonussymboler i slutningen af det spin og hvert spin der følger efter. Den kan aktivere på det samme bonussymbol flere gange.
    • Collector-Payer – Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Persistent Collector-Payer – Vælger mellem 3 og 5 symboler som mål i slutningen af hvert spin, føjer deres værdier til sin egen og udbetaler derefter den opdaterede værdi til hvert af disse mål.
    • Arms Dealer – konverterer 1 til 4 Bonussymboler til et af følgende funktionssymboler: Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer. Efter konverteringen vil det nye funktionssymbol udføre sin handling.
    • Persistent Arms Dealer – konverterer 1 Bonussymbol til et af følgende funktionssymboler i slutningen af dette spil og hvert spil, der kommer efter det: Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer. Efter konverteringen vil det nye funktionssymbol udføre sin handling.
    • Necromancer – pinger mellem 2 og 7 allerede pugte ikke persistent, særlige bonussymboler til live igen. Det samme symbol kan målrettes flere gange. Denne funktion kan på alle tidspunkter genoplive Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer hvis de er synlige på hjulet. Denne funktion kan kun genoplive Arms Dealer hvis der er minimum et Bonussymbol som mål. Denne funktion kan kun genoplive en Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes, som ikke indeholder den udløsende Necromancer.
    • Persistent Necromancer – pinger mellem 1 og 7 allerede pugte ikke persistent særlige bonussymboler til live igen ved slutningen af det pågældende spil, og ethvert følgende spil. Det samme symbol kan målrettes flere gange. Denne funktion kan på alle tidspunkter genoplive Collector, Payer, Adjacent Collector, Adjacent Payer, Sniper eller Collector Payer hvis de er synlige på hjulet. Denne funktion kan kun genoplive Arms Dealer hvis der minimum er et Bonussymbol til stede som mål. Denne funktion kan kun genoplive en Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes, som ikke indeholder den udløsende Persistent Necromancer.
    • Persistent Shapeshifter – forvandles til en af følgende funktioner efter hvert spil Collector, Payer, Sniper, Collector Payer, Arms Dealer eller Unlocker. Denne funktion kan kun blive til Arms Dealer hvis der minimum er et Bonussymbol til stede som mål. Denne funktion kan kun blive til Unlocker, hvis der findes en låst række. Denne funktion vil kun genoplive en Upgrader, hvis der findes minimum et funktionssymbol som kan opgraderes.
    • Unlocker – Åbner for en låst række.
    • Reset Plus – øger startværdien af tælleren for resterende spil med en. Det er kun muligt at lande 1 Reset Plus pr. bonus round.
    • Upgrader – Opgraderer 1 til 3 funktionssymboler til deres persistent version.
  • Særlige symboler vil kun interagere med symboler som er i det aktive spilleområde.
  • Alle særlige bonussymboler afslører en værdi før de udfører deres handling.
  • Hvis der er flere særlige bonussymboler, der skal udføres, vil de blive udført i rækkefølgen fra øverste til nederste række og inden for hver række fra længst til venstre til højre.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 20-09-2023