Double Lucky Mushrooms DoubleMax

Velkommen til Double Lucky Mushrooms Doublemax videospilleautomaten med en Free Spins funktion med en Free Spins Gamble og en Ønskebrønd Vælg Mig funktion.

OM SPILLET

Double Lucky Mushrooms er en videospilleautomat med 5 hjul og tre rækker med 10 gevinstlinjer. Når 2 eller 3, afhængigt af symbolet, eller flere identiske symboler lander på en gevinstlinje startende fra det yderste venstre hjul, giver det gevinst. Spillet har 3 almindelige højværdi symboler i form af velkendte irske ikoner og 4 lavværdi symboler i form af royale kortsymboler. Der er to Wild symboler, en af dem er en single wild og den anden er en Super Wild, som vil udvides til at fylde hele hjulet. Der er også to Bonussymboler, en af dem giver Free Spins og den anden Ønskebrønd Vælg Mig, når 3 eller flere matchende symboler vises i basisspillet.

WILD KLØVER SUPER WILD SYMBOL

Hvis et Wild Kløver symbol lander på hjulene, vil den udvide sig til at fylde alle symbolpositioner på det hjul.

FREE SPIN BONUS

Når 3 bonussymboler lander i basisspillet, tildeles 8 Free Spins. 4 bonussymboler giver 12 Free Spins. At få 5 bonussymboler giver 16 Free Spins. Hver gang en Heldig Dame lander på det 5. hjul, vil en tilknyttet multiplikator fordobles. Dette fortsætter med at opbygges under Free Spins bonussen og nulstilles ikke, før alle Free Spins er brugt op. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Det er ikke muligt at gen-udløse Free Spins. Under Free Spins vil alle Svampesymboler, der rammes, have en præmie knyttet til sig. Disse præmier varierer fra 0,1x til 20x og indbetales til gevinstmåleren. Hvis et Heldig Dame Multiplikator-symbol lander på samme tid som et eller mere Svampesymbol, vil svampepræmierne ganges op med den viste multiplikator og indbetales til gevinster.

FREE SPIN GAMBLE

Free Spins Gamble udløses af 3 eller 4 bonus scatter symboler, der rammes i basisspillet. Spilleren tilbydes valget mellem at samle deres nuværende Free Spins eller gamble om flere i et "alt eller intet"-spil. At vælge at gamble resulterer i, at en markør spinner. Den kan ende med at pege på enten grøn eller rød. Grøn er en gevinst og fører spilleren op til næste niveau af Free Spins. Rød er et tab og afslutter spilrunden uden Free Spins. Der kan maksimalt gambles 2 gange, når man starter med 3 scatter symboler. Maksimalt 1 gamble er tilladt, når man starter med 4 scatter symboler. Gamblingen slutter, når det øverste niveau er nået, spilleren indsamler eller får et tabresultat.

ØNSKEBRØND BONUS

Ønskebrønd-funktionen aktiveres af henholdsvis 3, 4 eller 5 Ønskebrøndsymboler. En tilfældig gevinst på 12 til 500 gange indsatsbeløbet vil blive tildelt.

SÅDAN SPILLER MAN

 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen. For at udregne en enkelt linjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er på række på linjen. Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje (to i tilfælde af Logo-symboler), kan du finde værdien i Gevinsttabellen. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 2 i træk, 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst. Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst. Det ovenstående inkluderer ikke Bonussymboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie. Efter bonusrunden er overstået, bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det spin, der aktiverede Bonus. Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de enkelte gevinster i free spin samlingen i forhold til det, der vises på den samlede gevinst slutskærm. Den samlede gevinst slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

 • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
 • Regler – Åbner spillets regler.
 • Indstillinger – Skift spilhastighed, tænd og sluk lyd og andre indstillinger.
 • Historik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
 • Lobby – Forlader spillet og returnerer spilleren til lobbyen.

SPILPANEL

 • Menu (Hamburgerbar)
 • Lyd – Giver spilleren mulighed for at slå lyden fra.
 • Saldo – Viser spillernes saldo.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende spil.
 • Indsats – Viser det aktuelle indsatsbeløb.
 • Indsatsvalg – Åbner en pop-up, der giver spillere mulighed for at vælge deres ønskede indsatsbeløb.
 • Autospil (Hvis tilgængelig) – Tillader spilleren at få adgang til Autospil-panelet for at vælge antallet af autospil og begrænsninger.
 • Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme (Hvor tilgængelig).
 • (Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

 • Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
 • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%

TILFÆLDIGHED

 • Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
 • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
 • Dette er spillereglerne version 1, dateret 12/01/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 27-01-2023