Rome Rise of an Empire

INTRODUKTION

Rome: Rise of an Empire er en 5-hjulet spillemaskine med 20 gevinstlinjer, der tager dig med på en rejse til STORHED. Spillet indeholder 5 FODTASTISKE funktioner samt en BIG MONEY BONUS, hvor du kan vinde op til 1000x den samlede indsats.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på knappen SAMLET INDSATS for at hæve eller sænke beløbet for din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Spin hjulene, og hvis de lander på Urn Riches under bonussen, bliver du tildelt Urn Riches Bonussen.

Spin hjulene, og hvis de lander på Uprising under bonussen, bliver du tildelt Uprising Bonussen.

Spin hjulene, og hvis de lander på Volcanic Cash under bonussen, bliver du tildelt Volcanic Cash Bonussen.

Spin hjulene, og hvis de lander på Empress's Treasure under bonussen, bliver du tildelt Empress's Treasure Bonussen.

Spin hjulene, og hvis du lander på BIG MONEY under bonussen, bliver du tildelt BIG MONEY Bonussen.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symboler kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler udgør en gevinst, men brugt sammen med et andet symbol udgør de en gevinst på 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).
  • Wild-symboler inkluderer: Empress's Treasure Wild, Legion's Glory Wild og Standard Wilds.

Modifikatorer

• Hvis Tigeren springer ind på skærmen, udløses en af følgende modifikatorer:

-Sværdslag- Når hjulene er stoppet og viser en kombination af vindersymboler, kommer der et sværd til syne fra højre, som fjerner den nederste række symboler, så symbolerne oven over falder ned i kaskader. Alle nye gevinster følger samme struktur. Dette gentager sig mellem 1 til 3 gange.

-Legionens Hæder- Mens hjulene spinner, vil skærmen ryste og smide op til 3 stablede wilds ind på hjulene.

-Symbolus Maximus- Når hjulene er stoppet, bliver der vist en skriftrulle, som annoncerer, hvilket symbol der forvandles til wild. Alle fremkomster af symbolet forvandles til wild på hjulene. Der kommer endnu en skriftrulle frem, som annoncerer en gevinstmultiplikator.

-Skæbnens Spyd- Når hjulene er stoppet og har præsenteret en kombination af vindersymboler, vil der blive kastet spyd mod skærmen, som låser vinderkombinationen på sin plads. Dette får hjulene til at genspinne, mens de låste symboler fastholdes. Denne seance fortsætter indtil gevinsten ikke forbedres yderligere.

-Ekstra Bonus- Symboler tilføjes til hjulene. Dette forhøjer chancen for at udløse bonussen på det aktuelle spin.

Bonusaktivering

Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler, hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Der er 5 unikke bonusser, som afgøres af Bonus-gamble.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 5 funktioner, og afslører den tildelte bonus.

Urneskat

Udløses ved at lande på hjulets Urneskat-segment under Bonus-gamble.

Efter en kort overgang vises der en scene med et antal potter på skærmen sammen med en gevinstoversigt til venstre.

Spilleren vælger potter for at afsløre en genstand. Hver genstand lægges sammen til en samlet indsatsmultiplikator, som udbetales for at matche 3 ens genstande. Endvidere, hvis der afsløres et specialikon, opgraderes den samlede indsatsmultiplikator, og hvis der indsamles 3 Gyldne Laurbær, bliver BIG MONEY-bonussen tildelt.

Oprør Bonus

Efter en kort skærmovergang præsenteres spilleren for en sekundær bonusskærm, som indeholder 5 borgtårne. Hvert tårn har en værdi for at ødelægge det og 5 segmenter, som viser højden.

Et tryk på start resulterer i et eller flere af følgende resultater:

Begivenhed

Handling

FULDTRÆFFER

Det ramte tårn får sin højde reduceret med 1.

OPGRADERING

En af tårnenes værdier opgraderes ved enten at fordoble værdien eller ændre værdien til Big Money-bonussen.

Bonussen slutter, når højden på en eller flere af tårnene når nul. Den samlede gevinst er summen af de kombinerede, ødelagte tårnes værdier. Ødelægges et tårn med en BIG MONEY-bonus, udløsers BIG MONEY-bonusspillet.

Volcanic Cash Gratis Spins

Udløses ved at lande på hjulets Vulkanske Kontanter-segment under Bonus-gamble.

Der vises en skærmovergang, og spilleren tages til en ny destination, en aktiv vulkan, hvor der er flere synlige hjul.

Her spiller spillerne deres gratis spins på dette hjulsæt. Hvis der under gratis spins fremkommer et scatter-symbol på hjul 3, bliver der tildelt en x2, x5 hjulgevinst-multiplikator, og et STOP-symbol tildeler mellem en x6 og x10-multiplikator til den sidste gevinstkombination.

Den indledende multiplikator er x1; der tildeles en ny multiplikator til den hjulgevinst, som spinnet lander på og den påføres dette spin og alle efterfølgende spins, indtil der vises en ny multiplikator på hjul 3.

Gratis spins fortsætter indtil STOP-symbolet vises på hjul 3.

Kejserindens Skat Gratis Spins

Udløses ved at lande på hjulets Kejserindens skat-segment under Bonus-gamble.

Kejserindens Skat Gratis Spins udløses på det normale hjulsæt med 15 gratis spins. Et Stablet Kejserinde Wild-symbol kan forekomme på et hvilket som helst hjul på ethvert spin. Når der vises et stablet wild-symbol, tilbyder spillet nogle penge til spilleren. Spilleren kan vælge mellem at tage pengene eller låse det stablede wild-symbol på hjulene. Hvis spilleren afviser tilbuddet, vil det nogle gange blive opgraderet.

Hvis der forekommer en kejserinde på det endelige spin, får spilleren ingen tilbud.

Der tildeles en ekstra Kejserindens Skat-værdi sidst i featuren, hvis der er en kejserinde på et af hjulene.

BIG MONEY Bonussen

Hvis der indsamles 5 Bonus-symboler, gambles til eller hvis der landes på Big Money Bonus-segmentet på Bonus-gamble, bliver Big Money-bonussen tildelt.

Efter en kort overgang vises en scene med byen Rom og dens omliggende forstæder.

Her bliver spilleren præsenteret for adskillige, forskellige mønter. Fortsæt med at vælge mønter for at indsamle store pengepræmier, indtil INDSAML afsløres.

Gamble Funktionen

Hvis der indsamles 5 Bonus-symboler, gambles til eller hvis der landes på Big Money Bonus-segmentet på Bonus-gamble, bliver Big Money-bonussen tildelt.

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 5 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Funktion-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Der kan vindes flere scatter-funktioner i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer).
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 24-01-2019