7 Seas Pirates

INTRODUKTION

RTP: 96.08%.

7 Seas Pirates er en spillemaskine med 5 hjul og 10 linjer. Udløs gratis spil og træd om bord på skibet i din stræben efter succes på de syv have. Sæt kurs efter en ø fyldt med skjulte skatte i 7 Seas Pirates™.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende til venstre på en af gevinstlinjerne.
  • Piraten erstatter for alle symboler unntatt spredte.
  • Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Vises 3 spredte kistesymboler aktiveres gratisspinnbonusen.
  • Dersom gevinstene er lik eller over 20 ganger totalinnsatsen etter gratisspinnbonusen, tildeler pirathjulet en sjanse til å gjenta funksjonsgevinsten opptil to ganger, eller det tildeler en MAKS-bonus.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle gevinstsymboler skal fremkomme på en spillet linje og på sammenhængende hjul startende fra venstre mod højre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.

GRATISSPIL

• Hvis der opnås 3 synlige Scatter-symboler, bliver der tildelt gratis spil.
  • Dersom gevinsten tilsvarer eller over 20 ganger totalinnsatsen etter gratisspinnbonusen, tildeler pirathjulet en sjanse til å gjenta funksjonsgevinsten opptil to ganger, eller det tildeler en MAKS-bonus.
  • Gratisspinnene kan reaktiveres under gratisspinnfunksjonen.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjebetalingssymboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre (10 linjer er altid aktive). Det er kun den højeste linjegevinst på hver linje, der udbetales.
  • Kistesymboler er spredte gevinster og tildeles når de vises på en vilkårlig hjulposisjon, på et vilkårlig antall spilte linjer.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over linjegevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Gælder fra den

Dag:29
Måned:01
År:2020

v1.0

Seneste opdatering: 15-10-2020