Arena of Gods - Rise of Medusa

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

• l Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.
  • l En gevinst udbetales, når mindst 3 matchende symboler lander ved siden af

hinanden på en gevinstlinje.

• l En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

l Dette symbol dukker kun op i DUEL-SPIN. l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Medusa Wild-symboler

• l Dette symbol er et udvidende symbol og dækker 3 rækker. l Dette symbol fungerer som 3 stablede Wild-symboler.
  • l MEDUSA WILD-symboler kan udskifte andre symboler for at skabe gevinstgivende kombinationer.
  • l Ram det fuldt udvidede MEDUSA WILD-symbol på hjul 2, 3 eller 4 for at vinde DUELSPIN-funktionen.
  • l Det fuldt udvidede MEDUSA WILD-symbol forbliver på hjulet under DUEL-SPINfunktionen.
  • l MEDUSA WILD-symbolet bevæger sig til venstre på hvert bonusspin under DUELSPIN og EKSTRA LIV-funktionen.
  • l Op til 3 fuldt udvidede MEDUSA WILD-symboler kan dukke op på hjulene på samme tid. l Den maksimale multiplikator for et MEDUSA WILD-symbol er x5.

DUEL-SPIN-funktion

• l Denne funktion aktiveres, når det fuldt udvidede MEDUSA WILD-symbol lander på 2-

4.

• l Bonus-spin tildeles og fortsætter. indtil der ikke er flere fuldt udvidede MEDUSA WILD-symboler på hjulene.
  • l Det fuldt udvidede MEDUSA WILD-symbol forbliver på hjulet under DUEL-SPINfunktionen.
  • l MEDUDA WILD-symbolet bevæger sig til venstre med hvert bonusspin under DUEL SPIN-funktionen. l MEDUSA WILD-symbolet modtager en startende multiplikator på x2 efter første træk.
  • l Multiplikatoren af MEDUSA WILD-symbolet øges med 1 ved hvert træk til venstre.
  • l Multiplikatorer anvendes på alle gevinster under det nuværende spin.
  • l Flere multiplikatorer på samme tid lægges altid sammen.
  • l Når det sidste tilbageværende MEDUSA WILD-symbol når hjul 1, vil 1 yderligere bonusspin tildeles. l MEDUSA WILD-symbolet forsvinder, og 3-5 WILD-symboler fordeles på hjul 2-5.
  • l EKSTRA LIV-funktionen aktiveres, når 3 af de tilfældigt spredte WILD-symboler

lander på det samme hjul.

EKSTRA LIV-funktion

• l EKSTRA LIV-funktionen aktiveres, når 3 af de tilfældigt spredte WILD-symboler lander på det samme hjul. l De 3 WILD-symboler omdannes til et MEDUSA WILD-symbol.
  • l Det fuldt udvidede MEDUSA WILD-symbol forbliver på hjulet under EKSTRA LIVfunktionen. l MEDUSA WILD-symbolet modtager en startende multiplikator på x2 efter første træk.
  • l MEDUSA WILD-symbolet bevæger sig mod venstre med hvert bonusspin under EKSTRA LIV-funktionen.
  • l Multiplikatoren af MEDUSA WILD-symbolet øges med 1 ved hvert træk til venstre. l Flere multiplikatorer på samme tid lægges altid sammen. l Multiplikatorer anvendes på alle gevinster under det nuværende spin.
  • l Når det sidste tilbageværende MEDUSA WILD-symbol når hjul 1, stopper EKSTRA

LIV-funktionen. l EKSTRA LIV kan ikke genudløses.

Spilstyring

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Jetoner: Viser de nuværende saldoer. l Samlet indsats: Viser den samlede indsats-beløb pr. spin. l Linjer: Viser antallet af spillede linjer pr. spin. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Spring over-knap: Springer over begivenheder for at vise dine resultater hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. l Afslutknap: Afslutter spillet.

Autospil

l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. l Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Indstillinger for autospil

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.
  • l Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis

en gevinst rammer dette beløb.

• l Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis

saldoen begrænses med dette beløb.

Indsats-regler

l Hvert spin koster et samlet betbeløb. l Det indledende indsats er det nuværende samlede indsats divideret med 20.

Indsats-indstillinger

l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi. l Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi. l Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
  • l Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest

mulige gevinst på et enkelt spin.

Tilbagebetalingsprocent

• l Overordnet TBP: 96,10 %. l DUEL-SPIN: 27,83 %. l EKSTRA LIV: 7,89 %.
  • l Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af

den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Gratis spil

• l Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. l Hvert tilbud har et unikt referencenummer. l Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. l Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet. l Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. l Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. l Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen. l Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet. l Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. l Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
  • l Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.
  • l Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.
  • l Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og

tidspunkt.

Seneste opdatering: 05-01-2023