The Luck of Love

Mål:

• The Luck of Love er et slot-spil med 5 x 3 reels og 10 fastsatte gevinstlinjer.
  • Gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter-symboler (djævlesymboler) vises.
  • "Valentines-funktionen" aktiveres, når det gyldne rosesymbol vises hvor som helst på reelet. Under funktionen vil pigesymbolet indsamle den gyldne rose og flytte denne til Valentines-funktionen.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller -  på hver side af INDSATS-måleren.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Udbetalingstabellen kan ses ved at klikke på ‘i’-knappen, som du kan finde i panelet ved siden af indsatspanelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på tilbage-knappen, når du befinder dig på Gevinstoversigten.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet.
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under 'SALDO', dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop Autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.  For britiske spillere, vil denne valgmulighed være slået fra.
  • De tilgængelige muligheder er:
    • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
    • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
    • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospins afsluttes, når Hot Spin-funktionen udløses under Autospin-funktionen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Spilleregler:

1. The Luck of Love er et slot-spil med fem reels og 10 fastsatte gevinstlinjer.
  2. Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  3. Gevinstoversigten viser gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 fastsatte gevinstlinjer.
  4. Klik på SPIN for at starte spillet med den valgte indsats og 10 fastsatte GEVINSTLINJER.
  5. MAKS. INDSATS vælger 10 fastsatte gevinstlinjer og maks. indsats/linje værdi.
  6. Kun den højeste gevinst på de valgte betalingslinjer udbetales.
  7. Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  8. Rosesymbolerne indeholder bonusnumre til runden med gratis spins.
  9. Hvis tre eller flere scatter-symboler (djævlesymboler) dukker op hvor som helst på visningen udløses runden med gratis spins.
  10. Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  11. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  12. Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil eller gratis spil. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af gratis spil.
  13. Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 96.43.%.
  14. Scatter-symbolet (djævlesymbolet) giver ingen udbetalinger under hverken hovedspillet eller bonusspil
  15. Det gyldne rosesymbol vises kun på  tredje reel og vises kun i gratis spins-funktionen og ikke i hovedspillet.
  16. Wild-symbolet (pigesymbolet) vises kun under gratis spins- og Valentines-funktionerne og vises ikke i hovedspillet.

Gratis spil bonusspil:

1. Gratis spil bonusspillet udløses når 3 eller flere scattersymboler vises hvor som helst på hjulene i hovedspillet.
  2. Tre scatter-symboler udløser 10, fire scatter-symboler udløser 15, og fem scatter-symboler udløser 20 gratis spins.
  3. Hvis tre eller flere rosesymboler vises på en betalingslinje, gives der en udbetaling i henhold til gevinstoversigten.
  4. Under gratis spins, vil scatter-symbolet (djævlesymbolet) ikke vises.
  5. Wild-symbolet (Pigen) erstatter alle symboler.
  6. Wild-symbolet (pigesymbolet) vises kun under gratis spins- og Valentines-funktionerne og vises ikke i hovedspillet.
  7. Kun den højeste gevinst på hver, valgt gevinstlinje udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  8. Gratis spil spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
  9. Rosesymboler, der vises under gratis spins, indeholder bonusværdier.
  10. Enhver rose, der ses, indsamles af Pigen til den viste bonusværdi.
  11. Forskellige rosesymboler kan vises under gratis spins-funktionen.
  12. Rosesymboler med to roser har 1 og 2 som multiplikator; rosesymboler med tre roser har 5, 10 og 15 som multiplikatorer; rosesymboler med fire roser har 20, 25 og 50 som multiplikatorer.
  13. Udbetalingen for roserne gentages for hvert Wild-symbol, hvis der er mere end ét Wild-symbol i reel-visningen.

Valentines-funktionen:

1. Når symbolet med guldrosen vises sammen med pigesymbolet på det tredje reel, aktiveres Valentines-funktionen. Under gratis spins-funktoinen, vil Wild-symbolet indsamle guldrosen, og derefter går spillet videre til Valentines-funktionen.
  2. To ekstra gratis spil tildeles for hvert pige-symbol der vises.
  3. Alle andre symboler fjernes under Valentines-funktionen, undtagen rosesymboler, pigesymboler og blanke symboler (Luck of Love). Hjulsættet med højere udbetalinger bruges til resten af gratis spillene”.
  4. Bonusspillet kan genudløses med flere gratis spil.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i hovedspillet er 96,17 %.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i Hot Spin-funktionen er 98,66 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du vil kunne se resultatet ved at klikke på 'Spilhistorik-knappen, når du er logget på igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 07-02-2022