Taco Brothers Derailed

Taco Brothers Derailed

Spilbeskrivelsesdokument

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

De tre Taco Brothers, Paso, Pepe og Pico, er tilbage lige i tide til guldfeberen. De har afsløret Captain Diaz' planer om at få fingre i alt guldet ved at omdirigere togene gennem Santa Maria. Paso, Pepe og Pico gør deres bedste for at samle guldet og give det tilbage til byens borgere.

Taco Brothers Derailed er en spændende spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og 466 forbundne udbetalingslinjer. Den vigtigste funktion er Walking Wilds i form af de tre Taco Brothers, der forvandler de normale Taco Brother- symboler til wilds. Respin genereres for hvert skridt, en Taco Brother tager på sin vej mod venstre, indtil han forlader det første hjul.

Tre bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spin. Hver af de tre Taco Brothers bevæger sig som multiplikator-Walking Wilds fra højre til venstre, så de kan slippe væk fra det første hjul uden at blive låst inde af Captain Diaz.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Taco Brothers Derailed har 466 forbundne udbetalingslinjer. RTP for alle udbetalingslinjer er den samme og er defineret i spillets regler.

Særlige symboler

Spilfunktioner

 

Bonusspil

En kombination af 3 bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med respin. Hver Taco Brother falder ned som Walking Wild på det sjette hjul og bevæger sig mod venstre, mens han udløser et respin for hvert skridt. Størrelsen på multiplikatoren, der er forbundet til en Walking Wild Taco Brother, ændrer sig tilfældigt for hvert skridt. Den næste Taco Brother dukker op, når den foregående enten er blevet låst inde af Captain Diaz eller har forladt det første hjul. Señorita kan enten låse op for en Walking Wild Taco Brother eller trække ham tilbage til hjul 6. Bonusspillet slutter, når alle Walking Wilds har forladt det første hjul, når alle resterende Walking Wild Taco Brothers er låst ind, eller den maksimale gevinst er nået.

4 bonussymboler udløser superbonusspillet, hvor Walking Wild Taco Brothers og Walking Multiplier Wild samtidigt bevæger sig fra højre mod venstre, indtil de bliver drejet ud på hjul 1. Captain Diaz er wild og kan ikke fængsle nogen Walking Wild Taco Brothers. Señorita kan stadig trække Walking Wild Taco Brothers tilbage til hjul 6 og give yderligere respin.

Knapforklaringer

Spilleregler

 

 • Taco Brothers Derailed er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker med snurrende hjul og 466 forbundne udbetalingslinjer.
 • Minimumindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.
 • Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv udbetalingslinje udbetales.
 • En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
 • Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
 • Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
 • Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
 • Taco Brothers Derailed spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med gratis spin.
 • Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen bonus-, Walking Wild Taco Brothers-, Walking Multiplier Wild-, Captain Diaz- og Señorita- symboler. En spillelinje med ene wild-symboler giver det samme som en spillelinje med ene symboler af den højeste værdi.
 • Taco Brothers-symboler findes i tre forskellige versioner: normal høj værdi, wild og Walking Wild.Walking Wilds bevæger sig mod venstre, indtil de drejer ud fra det første hjul, og genererer et respin for hvert skridt.
 • Alle normale højværdi-versioner af den aktive Walking Wild Taco Brother
 • forvandles til wild-symboler og forbliver wild-symboler, så længe den Walking Wild Taco Brother genererer respin.
 • Det er muligt at have flere aktive Walking Wild Taco Brothers på samme tid, og i så fald forvandles alle normale højværdi-versioner af disse Walking Wild Taco Brothers til wild-symboler, og de forbliver wild- symboler så længe deres respektive Walking Wild Taco Brother-version er i syne.
 • Bonussymboler, der lander i løbet af Walking Wild-respin bliver sticky og bliver, hvor de er, indtil respin er slut.Walking Multiplier Wild er en Walking Wild med en multiplikator, der kun optræder på øverste række. Den bevæger sig mod venstre, indtil den drejer ud fra det første hjul, og genererer et respin for hvert skridt. Alle almindelige wild-symboler får samme multiplikator som Walking Multiplier Wild, så længe den er i syne.
 • Multiplikatorer på Walking Multiplier Wild og på wild-symboler påvirker kun gevinstkombinationer, som en udbetalingslinje passerer igennem. Multiplikatorerne er additive, hvis udbetalingslinjen passerer gennem mere end en multiplikator.
 • Bonussymboler optræder kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i normaltilstanden. Tre eller flere synlige bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden.
 • Captain Diaz og Señorita optræder kun i bonustilstanden. Captain Diaz er en blokering, der eksisterer på hjul 1, og Señorita er en blokering, der eksisterer på hjul 6.
 • Alle tre Walking Wild Taco Brothers optræder med garanti i løbet af bonusspillet. De lander en efter en på hjul 6 og bevæger sig mod venstre mod hjul 1. De har en individuel multiplikator vedhæftet, der varierer tilfældigt for hvert skridt, de tager. Den anvendes på alle gevinster, der passerer igennem Walking Wild Taco Brother-symbolet.
 • Bonusspillet starter med, at den første Walking Wild Taco Brother (Pico) lander på den nederste række på sjette hjul. Han bevæger sig mod venstre og generer et respin for hvert skridt. Den anden Walking Wild Taco Brother (Pepe) dukker op på anden række af det sjette hjul, når den første Walking Wild Taco Brother har forladt det første hjul eller er blevet låst inde af Captain Diaz. Den tredje Walking Wild Taco Brother (Paso) dukker op på tredje række af det sjette hjul, når de to første Walking Wild Taco Brothers har forladt det første hjul eller er blevet låst inde af Captain Diaz.
 • Den multiplikator, der er vedhæftet den Walking Wild Taco Brother, der forlader det første hjul, føjes til de resterende Walking Wild Taco Brothers' multiplikatorer.
 • Captain Diaz låser den Walking Wild Taco Brother, der er tættest på hjul 1, og forvandler den til en sticky blokering, når han dukker op. Captain Diaz udfører sin handling efter udbetalingen. Den nederste Walking Wild Taco Brother bliver låst af Captain Diaz, hvis der er flere Walking Wild Taco Brothers på samme hjul.
 • Señorita låser op for den låste Walking Wild Taco Brother, der er tættest på hjul 1, eller sender den Walking Wild Taco Brother, der er tættest på hjul 1, hele vejen tilbage til hjul 6. Den Walking Wild Taco Brother bliver låst op før udbetalingen og begynder at bevæge sig mod venstre igen efter udbetalingen. En Walking Wild Taco Brother bliver flyttet tilbage til hjul 6 efter udbetalingen og begynder så at bevæge sig mod venstre igen fra hjul 6.
 • Hvis Señorita og Captain Diaz dukker op i samme spin, forhindrer Señorita Captain Diaz i at spærre Walking Wild Taco Brothers inde, og hun forvandler Captain Diaz til et wild-symbol.
 • Fire synlige bonussymboler i normaltilstanden udløser superbonusspillet.
 • Superbonusspillet starter med alle tre Walking Wild Taco Borthers og Walking Multiplier Wild på sjette hjul. De bevæger sig alle samtidigt mod venstre mod hjul 1 og genererer et respin for hvert fælles skridt.
 • Captain Diaz er wild i superbonusspillet og kan ikke låse nogen Walking Wild Taco Brothers inde.

Bonusspillet slutter, når alle Walking Wilds har forladt det første hjul, når alle resterende Walking Wild Taco Brothers er låst ind, eller den maksimale gevinst er nået.

 • Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
 • Den teoretiske udbetaling (RTP) i Taco Brothers Derailed er 95,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indsats.
 • Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-knapforklaringer

X-iter-regler

 • X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper.

Superbonus:

 • Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet på bekostning af 500x den valgte indsats. I superbonusspillet dukker alle tre Walking Wild Taco Brothers og Walking Multiplier Wild op på samme tid.

Bonus:

 • Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Walking Multiplier Wild:

 • Et spin med en garanteret Walking Multiplier Wild på bekostning af 25x den valgte indsats.

Walking Wild Taco Brother:

 • Et spin med en garanteret Walking Wild Taco Brother på bekostning af 10x den valgte indsats.

Symboljagt:

 • Et spin med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Taco Brothers Derailed er 95,0 %.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 03-06-2022