Mega Pearl Gigablox

OM SPILET

Velkommen til videospillemaskinen Mega Pearl Gigablox™ 40 linjer. Spillet har 5 hjul, 4 rækker og følgende funktioner:

• Gigablox™
  • Bonus-Genspin

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Knappen Spil - Placerer en indsats og drejer derefter hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil (hvis tilgængelig) samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.
  • Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand (hvis tilgængelig); Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening (hvis tilgængelig).
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Tryk på mellemrumstasten for at spinne.

REGLER

WILD

• Wild DRAGE erstatter alle symboler undtagen PERLE.

SCATTER

• Bonus-Genspin bliver udløst, når der forekommer 6 eller flere PERLE-symboler.

GIGABLOX

• Gigablox er kæmpe symboler på hjulene, der fungerer som individuelle symboler i en 2x2 til 4x4 formation.
  • Ethvert symbol, inklusive Wild DRAGE og Scatter PERLE-symbolet, kan lande som en Gigablox.
  • I hovedspillet har hvert spin mindst et Gigablox-hjul.

BONUS-GENSPIN

• Bonus-Genspin bliver udløst, når der forekommer 6 eller flere PERLE-symboler.
  • 3 genspin tildelt.
  • Hvert PERLE-symbol tildeles en tilfældig multiplikator på 1-1000x.
  • Hvis PERLE-symbolerne udgør en hel formation på 2x2 eller flere felter, forbindes de til en MEGAPERLE.
  • En MEGAPERLE er et kæmpe symbol, som erstatter de symboler, der blev brugt til at forme det.
  • MEGAPERLENS multiplikatorværdi er den dobbelte sum af multiplikatorværdierne fra alle forbundne symboler (inklusive enhver allerede ganget MEGAPERLE-værdi).
  • 2x2 og 3x3 MEGAPERLER kan forbindes med andre PERLER/MEGAPERLER og danne større MEGAPERLER.
  • MEGAPERLER kan ikke deles til at forme større MEGAPERLER.
  • MEGAPERLE-dannelsen sker i størrelsesorden, startende med den største.
  • MEGAPERLE-dannelsen sker ovenfra og ned og fra venstre mod højre.
  • Alle PERLE/MEGAPERLE-symboler fastholdes, og alle de resterende positioner spinner.
  • Når der fremkommer nye PERLE-symboler, fastholdes de, og genspin nulstilles til 3.
  • MEGAPERLER behandles efter hvert genspin.
  • Genspin er slut, når enten genspin-tælleren når 0, eller når alle positioner indeholder en PERLE/MEGAPERLE.
  • Når genspin er slut, bliver den samlede multiplikatorværdi for alle PERLER/MEGAPERLER ganget med den samlede indsats og udbetalt.
  • Bonus-genspin spilles med de samme linjer og indsats som det udløsende spin.

SPILLEREGLER

• Spilleren vælger et samlet indsatsbeløb for at spille 40 linjer.
  • Grundindsats er lig med den samlede indsats divideret med 40.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Gevinster, der indtræffer samtidigt på forskellige betalingslinjer, lægges til.
  • Kun den højeste gevinst blive udbetalt på hver aktiv linje.
  • Alle gevinster fremkommer kun på valgte linjer.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • Wild DRAGE erstatter alle symboler undtagen PERLE.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 02-05-2022