Rainbow Jackpots Power Lines

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

WILD SYMBOLER

WILD symboler erstatter alle betalende symboler.

DEN HELDIGE ALFS FUNKTIONER

Den Heldige Alf kan komme frem tilfældigt, og blæse i hans pibe, for at udløse forskellige funktioner.

SYMBOLSKIFT

Aktiveret når den Heldige Alfs Pibe afslører et højtbetalende symbol. Dette symbol vil regne ned, hvormed mange lander på hjulene, for garanterede gevinster.

SUPERSYMBOLSKIFT

Aktiveret når den Heldige Alfs Pibe afslører et højtbetalende Supersymbol. Dette symbol vil regne ned, hvormed mange lander på hjulene, for garanterede gevinster. Størrelsen på et Supersymbol rangerer fra 2x2 til 6x6.

FREE SPINS

Aktiveret når tre FREE SPINS symboler lander på hjulene. Den Heldige Alfs Pibe kan afsløre et GRATIS SPINS symbol, for at tildele tre af dem på hjulene. Under de GRATIS SPINS kan Symbolskift Funktionen og Free Spins blive aktiveret uden den Heldige Alf, og de har en øget chance for at blive aktiveret. De er de eneste funktioner der kan udløses i denne bonusrunde.

SUPER FREE SPINS

Aktiveret når den Heldige Alfs Pibe afslører et SUPER FREE SPINS symbol, som kan lande på hjulene som et SUPERSYMBOL der fylder skærmen. Under SUPER FREE SPINS vil Supersymbolskift Funktionen og SUPER Free spins blive aktiveret uden den Heldige Alf, og de har en øget chance for at blive aktiveret. De er de eneste funktioner der kan udløses i denne bonusrunde.

ØLBONUS

Aktiveret når tre ØLBONUS symboler lander på hjulene. Den Heldige Alfs Pibe kan afsløre et ØLBONUS symbol, for at tildele tre af dem på hjulene. I ØLBONUSSEN vil spilleren blive tilbudt tre glas at vælge blandt, for at vinde en multiplikator på den nuværende indsats.

TREDOBBELT ØLBONUS

Aktiveret når den Heldige Alfs Pibe afslører et SUPER ØLBONUS symbol, som kan lande på hjulene som et SUPERSYMBOL der fylder skærmen. I den TREDOBBELTE ØLBONUS vil spilleren blive tildelt øjeblikkelige gevinster fra alle tre glas, for en kæmpe multiplikator på den nuværende indsats.

SÅDAN SPILLER DU RAINBOW JACKPOTS POWER LINES

Samlet indsats

 Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.

Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind 1 eller flere jackpot-lag, når 3 jackpot-symboler fremkommer på hjulene eller jackpotten bliver udløst af en spilfunktion. Chancerne for at vinde en jackpot stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt og kan vindes ved at spille på et hvilket som helst af de forbundne jackpot-spil. For at vinde jackpotten, behøver spilleren ikke at tage andre beslutninger end at spinne hjulene. Indsatsværdien kan ikke opdateres under gratis spin. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelse ift. jackpotbeskeder og opdateringer, men det påvirker ikke den egentlige jackpotgevinst. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. Skulle to jackpotgevinster opstå lige efter hinanden, bliver jackpotten tildelt spillerne i den respektive rækkefølge. På grund af forbindelsesproblemer kan den viste jackpotværdi være forskellig fra den effektive jackpotværdi. Jackpotten kan være midlertidig deaktiveret, når dette sker bliver alle bidrag pauset. Det jackpotbeløb, der er tilgængeligt ved genaktivering, er det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første €4.65 af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end €4.65 lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: €2,327.89, Den næste minimum startværdi er: €2,327.89

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: €58,197.32, Den næste minimum startværdi er: €58,197.32

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: €116.39, Den næste minimum startværdi er: €116.39

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1224.9.

Minimumindsats: €0.10

Maksimumindsats: €250.00

RTP er 94.68%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Seneste opdatering: 04-09-2020