Raging Pop

Om

RagingPop er et vind-alle-veje-spil med op til 235.298 måder at vinde på. Det indeholder den spændende PopWins™ mekanisme i Free Spins.

Spilleregler

Spil

• Tryk på spin-knappen for at spille
  • Vælg din indsatsstørrelse på interfacen for indsatsniveau
  • Tryk på Autospil-ikonet for at åbne autospil-indstillingerne (hvis relevant)
  • Spillepanelet viser din aktuelle indsatsstørrelse, aktuelle gevinst og aktuelle saldo
  • Aktivering af Ante Bet hæver indsatsomkostningerne med x0,25 og fordobler chancen for at vinde Free Spins.
  • Wild symboler vises ikke på hjul 1 og 6

SÅDAN BEREGNER MAN GEVINST MED "VIND ALLE VEJE"

• For at udregne din samlede VIND ALLE VEJE-gevinst skal du lægge alle dine symbolgevinster sammen
  • For at beregne en enkelt symbolgevinst skal du tælle antallet af efterfølgende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre eller højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra venstre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen, ellers, hvis symbolet ikke er til stede på tre efterfølgende hjul, der tæller fra venstre, skal du tælle fra højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra højre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen
  • Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 forekomst af de vindende symboler, vil gevinsten blive ganget. Gang antallet af symboler på hvert af hjulene for at få den endelige multiplikator. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul 3 symboler og det tredje hjul 2 symboler, ganges gevinsttabellens værdi på følgende måde: 2*3*2=12 (samlet multiplikator)
  • 6 af en slags-gevinster giver kun gevinst fra en side
  • Under spillet lægges forskellige måde-gevinster sammen

PopWins™ funktion

• Under Free Spins 'Popper' vindersymboler og 2 nye symboler vises på deres plads
  • Hvert hjul kan maksimalt nå en højde på 6 symboler i Basisspillet og 7 i Free Spins
  • PopWins™ ender, når der ikke er flere gevinster i panellet
  • PopWins™ spilles med samme indsats som i basisspillet

Basisspil

• På hvert spin kan spillemaskinen vokse tilfældigt til at være 5, 6 eller 7 symboler høje. Alle hjul vokser på samme tid.
  • Derudover anvendes en tilfældig multiplikator på hver gevinstkombination, der dannes efter hjuludvidelsen. Værdier for tilfældig multiplikator er x2, x3, x5, x10, x15, x20, x25, x30, x50, x100, x200 og x500

Komme ind i Free Spins

• Ram 3, 4, 5 eller 6 Bonussymboler i Basisspillet og det udløser Free Spin-tilstanden

Free Spins

• Free Spin-hjul starter med at være 4 symboler høje og kan stige op til at være 7 symboler høje.
  • Free spins spilles med den samme indsats som i den udløsende spin.
  • Fremskridtet med at låse hjulene op i Free Spins nulstilles ikke helt mellem hvert spin. Den bliver kun nulstillet ned til den laveste hjulhøjde.
  • Derudover anvendes en tilfældig multiplikator på hver gevinstkombination, der dannes efter hjuludvidelsen. Værdier for tilfældige multiplikatorer er x2, x3, x5, x10, x15, x20, x25, x30, x50, x100, x200 og x500
  • Gamble 1 gevinstsandsynlighed: 55,59%
  • Gamble 2 gevinstsandsynlighed: 56,62%
  • Gamble 3 gevinstsandsynlighed: 56,21%
  • Gamble 4 gevinstsandsynlighed: 74,19%

Spille Free Spins

• Efter 10 Spins starter alle på hinanden følgende spin på en 6x5 maskine.
  • Efter 20 Spins starter alle på hinanden følgende spin på en 6x6 maskine.

Tilbagebetalingsprocent

• Tilbagebetalingsprocenten er 96.1%

Randomisering

• Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver stopposition af en certificeret tilfældig talgenerator

Yderligere Information

• Hvis en spillers spil afbrydes under spillet, kan de spille spillerunden igen efter at have genstartet spillet inden for 1 time efter afbrydelsen. Efter det tidspunkt vil eventuelle gevinster fra et afbrudt spil blive tilføjet til spillerens konto. Hvis spilleren vælger ikke at spille spillet igen, vil gevinsten blive tilføjet til spillerens saldo med det samme.
  • I enhver situation, hvor genspil-funktionaliteten ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte spilwebstedets supportteam
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/-softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte indsatser refunderes.
  • Dette er spilleregler version 1.0, dateret 11/03/2022

Seneste opdatering: 22-08-2022