Polar Wilds

Polar Wilds er en 5-hjulet videospillemaskine med medium volatilitet og den spændende funktion Arctic Circles™, som kan berige hjulresultater og multiplikatorer på op til 12x. Funktionen Animals Locked Respins giver ekstra chancer for at vinde gevinster med 4 og 5 af en slags!

Sådan satser du

Polar Wilds har 10 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne Indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 10 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet Indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke Indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Funktionen Arctic Circles™

På hvert spin i grundspillet spinner 2 Arctic Circles™ uafhængigt af hjulene og viser enten A, K, Q eller 10 symboler, eller 2x eller 3x multiplikatorer. Hvis det symbol, der afsløres i 1 af Arctic Circles™, har 1 eller flere matchende symboler på hjulene, som støder op til et Wild-symbol lodret eller vandret, så bliver 1 af disse symboler forvandlet til et Wild-symbol. Hvert Arctic Circle™ evalueres uafhængigt; hvis begge Arctic Circles™ afslører det samme symbol, og mere end 1 matchende symbol støder op til et Wild-symbol, så forvandles 2 symboler til wild-symboler. Hvis mere end 2 symboler er berettigede til at blive forvandlet, så vælges 2 tilfældigt.

Arctic Circles™ spinner ikke under funktionen Animals Locked Respins.

Under Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus er 4 Arctic Circles™ aktive, og der er multiplikatorer på 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x og 12x tilgængelige.

Eksempel på en tilstødende Wilds-forvandling:

Det følgende diagram viser et eksempel på funktionen Arctic Circles™ og et hjulresultat, der bruger A-symbolet tilstødende til et Wild-symbol. Arctic Circles™-funktionen har tildelt 2 A-symboler på hjulet, som erstattes af Wild-symboler. Den samme mønsterregel gælder for henholdsvis K, Q og 10.

Arctic Circle

Arctic Circle

A

A

Hjul 1

Hjul 2

Hjul 3

Hjul 4

Hjul 5

Kanin

A

A

Wild

A

A

Mulig A erstatning

Mulig A erstatning

Mulig A erstatning

Da begge Arctic Circles™ indeholder et A-symbol, så er A-symbolet på hjul 2, 3 og 4 berettiget til at blive erstattet. Kun 2 af disse symboler erstattes tilfældigt.

Arctic Circle

Arctic Circle

A

A

Hjul 1

Hjul 2

Hjul 3

Hjul 4

Hjul 5

Kanin

A

Wild

Wild

Wild

A

A-symbolet på hjul 2 og hjul 4 forvandles til Wild-symboler, hvilket skaber en gevinst med 4 Kanin-symboler.

Multiplikator-funktion

På hvert spin kan Arctic Circles™ vise x2, x3 og x4 multiplikatorer.

I grundspillet er de tilgængelige multiplikatorer 2 og 3x, og den samlede multiplikatorværdi varierer fra 2x til 6x.

Under Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus er de mulige multiplikatorværdier 2x, 3x og 4x, og de samlede multiplikatorværdier er fra 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x og 12x.

Hver multiplikator, der vises, lægges til den samlede multiplikatorværdi. Det samlede gevinstbeløb multipliceres med den samlede multiplikatorværdi.

Funktionen Animals Locked Respins

Funktionen Animals Locked Respins tilbyder ekstra chancer for at opnå gevinster med 4 og 5 af en slags for Los-, Hjort-, Ugle- og Kanin-symbolerne.

Funktionen Animals Locked Respins er både tilgængelig i grundspillet og i Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus.

3 eller flere matchende tilstødende Los-, Hjort-, Ugle- eller Kanin-symboler på den samme række, startende på hjul 2 eller hjul 3, og som ikke er en del af en gevinst eller spredt på en hvilken som helst række, kan udløse funktionen Animals Locked Respins.

Hvis det udløsende symbol eller 3 eller flere Bonus Scatter-symboler forekommer på en anden position på hjulene i grundspillet, så bliver funktionen Animals Locked Respins ikke udløst.

Under funktionen Animals Locked Respins bliver hjulene med det udløsende symbol låst på deres plads, mens de resterende hjul genspinner 1 gang. Hvis genspinnet ikke resulterer i et vindende udfald, og det udløsende symbol forekommer på en hvilken som helst række efter genspinnet, så låses hjulet, og der tildeles 1 ekstra genspin.

Funktionen Animals Locked Respins kan kun udløses for 1 symbol på et givet spin. Arctic Circles™ spinner ikke under funktionen Animals Locked Respins.

Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus

Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus udløses, når 3 eller flere Bonus-Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene.

Hvis Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus udløses, så bliver der tildelt 8 gratis spins.

Under Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus er 4 Arctic Circles aktive, og multiplikatorer med den samlede værdi på 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x og 12x er tilgængelige.

Wolf Spirits Gratis Spin-bonussen udløses, når 1 Bonus Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjul 4. Hvis Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus udløses, så bliver der tildelt 1 gratis spin.

Under funktionen Animals Locked Respin Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus, når et Bonus Scatter-symbol forekommer på et låst hjul, så tildeles der 1 ekstra gratis spin for hvert Animals Locked Respin.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 300 gratis spins pr. bonus.

Hjulene, der anvendes under Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus, er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al Lyd

• Slå spil lyde on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet, og på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 i Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus.

Wild-symbolet forekommer på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 i grundspillet, og på hjul 4 i Wolf Spirits Gratis Spin-Bonus.

Gevinster forevises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96.15%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 OMI Gaming. "Polar Wilds" er et varemærke tilhørende OMI Gaming. Kernespil - komponenter, koncepter, design og audiovisuelle elementer er OMI Gamings intellektuelle ejendomsrettigheder.

Sidst opdateret den 21. december 2022

Seneste opdatering: 05-07-2023