Animafia

OM SPILLET
Spillet har et 5x5 panel og 40 faste gevinstlinjer, der udregnes fra venstre mod højre og på den samlede indsats. Spillet udløser tilfældigt forskellige typer power wilds. Wilds erstatter ethvert symbol bortset fra Scatter. Scatters giver ikke gevinst og kan dukke op på hjul 2, 3 og 4. Hver 2. scatter øger din samlingsmåler, hvilket tilføjer free spins til din næste free spin-session, som er øverst i spilpanelet. Når samlingsmåleren er fuld, skal du blot ramme 3 scatters for at få 20 Free spins. At ramme 2 scatters vil ikke have nogen effekt.
3 scatters udløser Free spins-spillet.
Du kan samle op til 20 free spins.
Scattersamlingen gemmes pr. indsatsniveau.
POWER WILDS
Funktionen sker tilfældigt og kan udløse en af følgende wilds:
Tilfældige Wilds: 4-15 wilds er tilfældigt placeret i panelet.
Udvidende Wilds: Dækker hele hjulet og kan dukke op tilfældigt på hjul 1-5.
Monster Wild: 1x1 - 5x5 størrelse Wild kan vises på tilfældig position.
FREE SPINS
3 Scatters giver 6-20 free spins, afhængigt af din samlingsmåler tilføjes 2 free spins til hvert nået niveau. Saml Scatters for at øge dit niveau. Hvis et Scatter symbol lander bag en Klæbrig Wild, vil det også øge niveauet. Samlingsmåleren nulstilles, når free spins-sessionen er afsluttet. Free spins byder på svævende wilds med en niveauopgradering, jo højere niveau, jo større er Monster Wilds, der svæver rundt. Saml Scatters for at øge dit niveau. Svævende Monster Wilds kan vokse fra 1x1 til 5x5 størrelses symboler.
GYLDENT VÆDDEMÅL
Spillere kan betale x0.2 ekstra pr. indsats for at fordoble deres chancer for at ramme Free Spins.
KØB FREE SPINS
Spillere kan købe adgang til Free Spins med selvvalgt indsats.
Køb 6 Free Spins RTP er: 96.2%.
Køb 20 Free Spins RTP er: 96.0%.
Køb Tilfældig Free Spins RTP er: 96.1%.
SÅDAN SPILLER MAN
Tryk på Spin knappen for at starte spillet.
SÅDAN UDREGNES GEVINSTLINJER
For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske Gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
Dette spil har et gevinstloft på 3200x indsatsen.
SPILMENU
Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.
Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
Spilleregler – Åbner spillets regler.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)
SPILPANEL
Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.
Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.
Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
Spin knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin-knappen til en Stop Knap (Stop-knappen kan være deaktiveret). Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.
Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.
Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
Saldo – Viser spillernes saldo.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)
TASTATURGENVEJE
Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.
TILBAGEBETALINGSPROCENT
Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%.
TILFÆLDIGHED
Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us
YDERLIGER INFORMATION
Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
Dette er spillereglerne version 1, dateret 31/10/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOLER
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST
POWER WILDS STYRKE WILD SYMBOLER
MONSTER WILDS MONSTER WILD SYMBOLER
LOADING INDLÆSER
WANTED EFTERSØGT

Seneste opdatering: 14-11-2023