Vomiting Unicorns

SPILLEREGLER

Vomiting Unicorns er et videoslot med 5 hjul og 4 rækker med skiftende Wilds.

Spillet spilles med 30 væddemålslinjer (faste), som ligger fra venstre mod højre.

ØNSKE-FUNKTION

Ved indledningen af hvert spil, inden hjulenes resultater afsløres, kan en til fem enhjørninger få et ønske, som angives af drømmeboblen over deres hoveder.

Hvis et symbol på hjulene matcher en enhjørnings ønske på samme hjul, vil hele hjulet blive omdannet til et Udvidende Wild-symbol. Der kan også tændes et lys over enhjørningens hoved. Hvis alle fem lys tændes i et enkelt spil, vil Jackpot spilfunktionen blive aktiveret.

JACKPOT SPILFUNKTION

En Udvidende Wild på hver hjulplacering udløser denne funktion. Fremskridtet frem mod at denne funktion udløses kan ses på lyssekvensen over enhjørningerne. Spilleren skal have 5 Udvidende Wilds på ét enkelt spil for at aktivere denne funktion.

Spilleren belønnes med et high level-spil, hvor de får én af seks multiplikatorer: x250, x500, x1.000, x2.500, x5.000 eller x10.000. Hver multiplikator repræsenteres af forskellige lysfarver, og lyssekvensen starter og standser ved et tilfældigt lys og giver den respektive præmie.

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg væddemål
Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse
Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud
Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 95.7 %.

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
Spilregler - Åbner spillets regler.
AUTOSPIL

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.