Pine of Plinko 2

Spiloplysninger

Scatter-Symbol

Land tre eller flere Scattere for at udløse Plinko Bonussen.Antallet af startende drops i Plinko Bonussen, er summen af antallet af Scattere.

KAST SCATTER IGEN

Kast scatterne igen for en chance for endnu flere drops ved starten.

PLINKO BONUS

Hver kugle som dropper udbetaler op til 1.000x.Fyld måleren for at aktivere det næste niveau.Hvert nye niveau tildeler yderligere 10 drop, og fordobler antallet af kugler med op til 256 kugler i et enkelt drop!

Stødere

Hver gang en støder rammes, vil måleren øges.

Støderkurve

Kugler som falder ned i støderkurve, vil blive kastet tilbage på skærmen.Støderkurve aktiveres tilfældigt ved starten af hvert nyt niveau.

Guldkugle

Land en kugle i ét af guldkuglehullerne for at udløse et guldkugledrop med chancen for at vinde op til 10.000x!Guldkuglehullerne aktiveres tilfældigt ved starten af ethvert niveau.


Spilleregler


Introduktion

Pine of Plinko 2 er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 10 gevinstlinjer, som indeholder Scatter Boost og en Plinko Bonus.

Teoretisk gennemsnitlig udbetaling (RTP)

Standardindsats 96.32 - 96.49%
Scatter Boost-funktionssats 96.42 - 96.53%

*Spillerafkastet varierer mellem en lavere og en højere værdi, afhængigt af, hvor meget spilleren gensatser nummeret på hver scatter.

Dette spil har en maksimale gevinst på 20000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

Plinko Bonus

Tre eller flere synlige Scattere vil udløse Plinko Bonussen.Før bonussen startes, vises der en pris på en gensats for nummeret for hver scatter. Gensatsning deaktiveres, hvis nummeret er for højt.Antallet af startende Drops i Plinko Bonussen, er summen af antallet af Scattere.Når der trykkes på Drop-knappen, vil en Plinko-kugle falde ned. Når en kugle falder ned i et af de 15 huller i bunden, vil den relaterede multiplikator for indsatsen blive tildelt.Måleren øverst bestemmer det nuværende trin, som bestemmer hvor mange kugler der falder ned hver gang der trykkes på knappen.Måleren fyldes, når kuglerne rammer stødelementerne i midten.Når måleren er fyldt helt op, får spilleren adgang til næste trin.Når alle Drop i det nuværende trin er brugt, vil det næste tildelte trin blive startet, og der tildeles 10 Drops.Når det næste trin ikke tildeles, og der ikke er flere drops tilbage, vil Plinko Bonussen slutte.Ved begyndelsen af fasen kan visse huller blive erstattet med Kofangerspande. Når en kugle falder ned i en Kofangerspand, vil den vende tilbage til toppen igen.Ved begyndelsen af en fase, kan to Guldkuglehuller blive åbnet. Hvis en kugle falder ned i et Guldkuglehul, vil spilleren få ét Guldkuglefald ved slutningen af den aktuelle fase.Under Guldkuglefald vil én kugle falde med bedre præmier end normalt. Ingen kofangere er tilgængelige under Guldkuglefald. Når Guldkuglefaldet er afsluttet, vil Plinko Bonus starte igen.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Scatter-Boost

Når Scatter-Boost er aktiveret, vil der være flere Scattere på hjulene. En dobbelt mulighed for at starte Plinko Bonus. Prisen for aktiveret Scatter-Boost er 100 % af den nuværende indsats.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.0.11.02023-12-06T13:55:00.245Z

Seneste opdatering: 08-12-2023