Honey Rush

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afpydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afpydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Vinderkombinationer udbetales kun, når symboler er forbundet vandret eller lodret og eller diagonalt på tilstødende hjul og uden huller. Vinderkombinationer kan starte fra et hvilket som helst punkt på gitteret. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

Honey Rush er et videospil, som spilles på et sekskantet gitter.

Der lander symboler på gitteret for at skabe gevinst. 5 eller flere tilstødende symboler i en klynge giver gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Der falder nye symboler ned og udfylder de tomme pladser. Flere klynger af det samme symbol, som ikke er sammenhængende, udbetales som separate klynger.

Alle gevinster bidrager til at øge RUSH-MÅLEREN. Når en opladning er gennemført, føjes den/de respektive funktion(er) til køen. Når måleren er opladet, og der ikke er flere synlige gevinster, aktiveres den/de næste funktion(er). Spilrunden fortsætter som normalt efter alle effekter. Måleren nulstilles efter hver spilrunde. Der er 4 opladningsniveauer:

• Niveau 1 – kræver 20 symboler med gevinst. Dette niveau aktiverer DRONE COLONY, før der føjes 1 x STICKY WILD til gitteret.

• Niveau 2 – kræver 40 symboler med gevinst. Dette niveau aktiverer DRONE COLONY, før der føjes 1 x STICKY WILD til gitteret.

• Niveau 3 – kræver 80 symboler med gevinst. Dette niveau aktiverer DRONE COLONY, før der føjes 1 x STICKY WILD til gitteret.

• Niveau 4 – kræver 160 symboler med gevinst. Dette niveau aktiverer kun QUEEN COLONY.

COLONY-funktionen aktiveres enten tilfældigt under spil uden gevinst eller via RUSH-MÅLEREN. Når den aktiveres, vælges symbolet i midten af gitteret, klones fra midten og opretter en ny gevinstklynge. Symbolet i midten kan ikke være en STICKY WILD. Der er 3 typer COLONY:

• DRONE – skaber en klynge på mindst 7 symboler. Aktiveres via RUSH-MÅLEREN.

• WORKER – skaber en klynge på mindst 7-15 symboler. Aktiveres tilfældigt i spillerunder uden gevinst.

• QUEEN – skaber en klynge på mindst 20-37 symboler. Aktiveres via RUSH-MÅLEREN.

Symbolet STICKY WILD kan erstatte alle symboler og gange alle gevinster. Dette symbol føjes kun til gitteret via RUSH-MÅLEREN og placeres altid på den anden ring af symboler fra ydersiden. De tilgængelige multiplikatorer er: x1, x2 og x3. Når den indgår i en gevinstklynge, flytter en STICKY WILD sig én gang til en tom tilstødende plads, før der kommer nye symboler. Det maksimale antal STICKY WILD-symboler er 3.

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

RTP : 96.50%

Handlinger

Ændre indsats

- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller pug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Start / Mellemrum

- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.

Hurtigt spil

- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Juster automatisk spil

- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 19-07-2023