Torque

Sådan spiller du

Dette spil er en spillemaskine med 5x4 hjul med 40 linjer og en RESPINS- og FREE SPINS-bonus. RESPINS-bonussen udløses, når der vises 1 eller 2 SCATTER-symboler på et af hjulene under basisspillet. GRATIS SPINS-bonussen udløses, når der vises 3 eller flere SCATTER-symboler.

RESPINS

Hvis 1 eller to GRATIS SPINS-symboler er synlige, tildeles der et respin for hvert af de synlige symboler.

Under respin vælges der et tilfældigt symbol, og hvis et af disse symboler er synlige efter et respin, udvides symbolet, så det fylder hele hjulet, hvis det ville resultere i en præmie.

Alle gevinster på linjer, der er til stede fra det udløsende spin, udbetales, før symbolet udvides.

Præmierne udbetales i henhold til spillets regler.

WILD

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS-symbolet.

WILD kan ikke erstatte det/de SÆRLIGE SYMBOL(er) under BONUSSEN.

GRATIS SPINS-BONUS

GRATIS SPINS-bonussen udløses, når 3 eller flere BONUS-symboler vises spredt ud.

Du får tildelt 10, 15 eller 20 GRATIS SPINS for at udløse med henholdsvis 3, 4 eller 5 symboler.

Når GRATIS SPINS-bonussen starter, vises et SPECIAL SYMBOL, som svarer til det antal symboler, der udløste BONUSSEN.

Symbolet 10, J eller Q vælges til at udløse med henholdsvis 3, 4 eller 5 symboler.

Efter hvert GRATIS SPIN øges tælleren ét trin, hvis SPECIAL SYMBOL er synligt på hjulene. Når der indsamles 10 SPECIAL SYMBOLS i tælleren, tildeles der 10 ekstra GRATIS SPINS.

Tælleren nulstilles derefter til NUL, og SPECIAL SYMBOL bliver det næste symbol i udbetalingstabellen.

For alle efterfølgende GRATIS SPINS fjernes symboler med en lavere værdi end SPECIAL SYMBOL fra hjulene.

Hvis SPECIAL SYMBOL er “A”-symbolet, og der er indsamlet 10 SPECIAL SYMBOLS, vælges et tilfældigt symbol. Dette symbol er nu SPECAL, og hvis dette symbol vises efter hvert gratis spin, UDVIDES symbolet for at fylde hjulet.

På dette sted i GRATIS SPINS-BONUSSEN er det ikke muligt at udløse GRATIS SPINS igen.

BUY PASS

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

JURIDISK MEDDELELSE

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 94,09%. Dette afspejler den teoretiske fortjeneste over adskillige spillesessioner.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light and Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM and © 2022 Light and Wonder, Inc og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 23-01-2023