Donuts

Introduktion til spillet

Donuts er en video-slot med fire hjul, hvor der er op til 2401 gevinstmuligheder.

Sådan spilles spillet

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.
  • Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.
  • Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.
  • De 6 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe, og vise resultatet.

Gevinst på symboler

• Der er gevinst, når hjulene stopper med matchende symboler fra venstre mod højre.
  • Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wild erstatter alle symboler undtagen Scatter. Wilds vises kun på hjul 2 til 4.

Scatter

3 eller 4 guld-donut scatters udløser en bonusrunde og tildeler henholdsvist 12 eller 20 gratis spins.

Bonus

• Under bonusrunden vises 16 individuelle hjul, der enten kan vise et tomt resultat eller en guld-donut. Bonusrunde sættes i gang med bonusnedtælling på 3.
  • Hver guld-donut forøger gratis spins multiplikatoren mellem x1 og x50. Hver guld-donut nulstiller bonusnedtællingen til 3. Gratis spins starter, når bonusnedtællingen når nul.

Gratis spil-funktion

• Den opnåede multiplikator anvendes til alle gevinster under gratis spins.
  • 2,3 eller 4 guld-donut scatters giver henholdsvist 10, 20 eller 30 ekstra gratis spins. Retriggers sætter bonusrunden i gang, hvor der kan opnås flere multiplikatorer.
  • Kasser vises ikke i gratis spil-funktionen.

Generelle oplysninger

• Dette spil har en tilbagebetaling på 96,54%.
  • I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet startes næste gang.
  • Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed. Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 20-07-2018