Katmandu Gold

Spilbeskrivelse:

Katmandu Gold er et spændende spil, der finder sted på en bjergtop i Tibet. Hovedpersonen Kane har opdaget et kort i en gammel rulle, som han fandt, mens han udforskede området. Kortet siges at føre til himmelens tempel. Kane havde hørt historier om det mytiske tempel fra sin barndom. Templet siges at indeholde visdom og skatter, der får enhver eventyrer til at jage det. Det blev sagt, at alt var en myte, men det viser sig, at det er ægte. Vores helt befinder sig uden for portene.

Spillet har 6 kolonner, 4 rækker og har 4 096 måder at vinde på. Der er tre kernefunktioner, den ene kaldes Ice Climber, hvilket er et symbol, der fås i størrelserne 1x1 og 2x2. Når den udløses, erstatter funktionen Ice Climber-symbolet og alle symbolerne ovenfor. Den anden kernefunktion er Expanding Win, som fås i størrelsen 1x1. Når den udløses, erstatter den alle symboler i pilens retning, som kan være op, ned eller begge retninger. Hver gevinst genererer en ny linje op til 8 linjer, men med mulighed for at få en 9 linje under visse betingelser.

Den tredje kernefunktion er, når tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet Multiplier Fee Drops. Hvert bonussymbol i bonusspillet øger en multiplikator med 1x. Denne multiplikator gælder for alle fremtidige gevinster under bonusspillet. Tre bonussymboler i bonusspillet udløser en påfyldning af Free Drops.

Spilvisning:

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen.

Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring:

Symbol- billede

6 af en art (mønter)

5 af en art (mønter)

4 af en art (mønter)

3 af en art (mønter)

500

250

200

150

360

180

140

120

340

170

120

100

300

150

100

80

160

80

60

50

160

80

60

50

120

60

40

30

120

60

40

30

50

30

20

10

50

30

20

10

50

30

20

10

50

30

20

10

Gevinstlinjer:

Katmandu Gold har op til 531 441 måder at vinde på. RTP for alle gevinstlinjer er den samme, og RTP for spillet er defineret i spilregel nr. 34.

Særlige symboler:

Symbolbillede

Funktion

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet og Ice Climber-symbolet. En gevinstlinje med kun vilde symboler udbetales som det mest værdifulde symbol.

Det ekspanderende symbol er en version af værdibaserede symboler og wild-symbolet. Kun en symboltype kan vælges i et drop. Det udvidende symbol erstatter alle andre symboler i den samme kolonne undtagen bonussymboler, Ice Climber- symbolet og Wild-symboler i den retning, det udvides.

To eller flere Ice Climber symboler udløser

funktionen. Funktionen erstatter Ice Climber- symbolet og symbolet ovenfor i kolonnen, hvis Ice Climber funktionen bliver aktiveret på den 8. række, vil den tilføje en 9. række af symboler.

Tre eller flere bonussymboler udløser bonusspillet med Free Drops. Tre eller flere bonussymboler i bonusspillet øger antallet af gratis drops.

Spilfunktioner:

Bonusspil:

En kombination af tre eller flere bonussymboler i normal tilstand udløser bonustilstanden med gratis drops. Bonusspillet kan udløses igen.

Hvert bonussymbol i bonusspillet øger en multiplikator med 1x. Denne multiplikator gælder for alle fremtidige gevinster under bonusspillet.

Spillestrategier:

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  1. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  1. Auto Spin medtager spillestrategier.
  1. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og Tryk derefter på 'Spil'.
  1. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske  udfald.
  1. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  1. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Knapafklaringer:

Spilleregler:

1.Katmandu Gold er et 6 kolonners, 4 rækkers slot-spil med symboler, der dropper Kolonnerne kan udvides opad til et maksimum på 9 rækker.

1. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
  1. Hver indsats udgør 100 mønter.
  1. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv indsatslinje udbetales.
  1. En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  1. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Hold knappen 'Spin' nede, eller brug knappen 'Autospin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
  1. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.
  1. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
  1. Katmandu Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.
  1. Alle symbol-drops i normaltilstanden starter med 4 rækker og 4 096 måder at vinde på.
  1. Alle lav-, middel- og højværdi- og wild-symboler forekommer i fire størrelser: standard 1x1, super 2x2, mega 3x3 og epic Alle Big Symbols tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks. består super 2x2 af 4 almindelige 1x1-symboler.
  1. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonussymbolet og Ice Climber-symbolet.
  1. Tomme pladser under betalende Big Symbols fyldes med 1x1-symboler af samme type som det Big Symbol, indtil de når en stabil, horisontal Tomme pladser under et stort Ice Climber-symbol fyldes med 1x1 wild-symboler.
  1. Ice Climber-symboler i størrelserne 1x1 og 2x2 kan droppe ned i ethvert symbol-drop.
  1. To eller flere Ice Climber-symboler i normal og bonustilstand udløser en symbolerstatning, når der ikke er flere Selve Ice Climber-symbolet og alle symboler direkte over det erstattes af individuelle instanser af betalende symboler.
  1. Hvis en Ice Climber-funktion passerer gennem et Big Symbol, bliver det Big Symbol erstattet af et givent symbol af samme størrelse.
  1. Hvis en Ice Climber-funktion passerer gennem et Expanding Win-symbol, bliver udvidelsesfunktionen på sin plads og gælder i stedet for det nye symbol.
  1. Hvis en Ice Climber-funktion bliver aktiveret på den række, tilføjer den en ekstra 9. række med symboler.
  1. Bonussymboler påvirkes ikke af Ice Climber-funktionen.
  1. Wild-symboler påvirkes ikke af 1x1 Ice Climber-funktionen. Hvis en 2x2 Ice Climber-funktion passerer gennem et wild-symbol, bliver det erstattet af det relevante symbol i den givne symbol-kombination af samme størrelse.
  1. Alle betalende eller wild-symboler med størrelsen 1x1 kan droppe som et Expanding Win-symbol. Pile viser den retning, symbolet bliver udvidet i, når det er del af en Alle symboler i pilens retning erstattes af Expanding Wild- symbolet. Udvidelsen sker, når andre potentielle gevinster er blevet udbetalt.
  1. Hvis en udvidelsesfunktion passerer gennem et Big Symbol, bliver det Big Symbol erstattet af et udvidelsessymbol af samme størrelse.
  1. Expanding Win-funktionen påvirker ikke Ice Climber-symboler, bonussymboler eller wild-symboler.
  1. Gevinsterne i et eksisterende symbol-drop bliver samlet, og alle symboler, der er en del af en gevinstkombination, eksploderer og giver plads til yderligere symboler, der dropper ned Det næste symbol-drop lægger en ekstra række til øverst oppe (op til maksimalt 9 rækker), hvilket resulterer i et højere antal måder at vinde på. Det nye resultat udbetales i overensstemmelse dermed, og Avalanche-funktionen fortsætter så længe, der fremkommer nye gevinstkombinationer.
  1. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker. 4 rækker: 4 096 måder at vinde på
  • rækker: 15 625 måder at vinde på
  • rækker: 46 656 måder at vinde på
  • rækker: 117 649 måder at vinde på
  • rækker: 262 144 måder at vinde på
  • rækker: 531 441 måder at vinde på
  1. En kombination af tre eller flere bonussymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops.
  • bonussymboler: 10 Free Drops
  • bonussymboler: 15 Free Drops
  • bonussymboler: 20 Free Drops
  • bonussymboler: 25 Free Drops
  1. Hvert Free Drop starter på 4 rækker og 4 096 måder at vinde på.
  1. Tre eller flere bonussymboler i bonustilstanden udløser ekstra Free Drops. Antallet af ekstra Free Drops bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet bliver udløst første gang.
  1. Hvert bonussymbol i bonustilstand forøger multiplikatoren et trin, før det aktuelle symbol-drop bliver Multiplikatoren beholdes mellem drops og bruges på alle efterfølgende Free Drops i det aktuelle bonusspil.
  1. Free Drops-bonusspillet starter altid med den aktive multiplikator på En opnået multiplikator bliver aldrig mindre under et igangværende Free Drops- bonusspil.
  1. Free Drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  1. Gevinster udbetales, når bonusspillet slutter.
  1. Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende symbol-drop eller i bonustilstanden.
  1. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Katmandu Gold er 96,2 %.
  1. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede indsats.
  2. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 30-11-2020