Genie's Palace

Spilleregler

RTP: 96,0 %

Volatilitet: 21.5 – EKSTREMT høj

• Alle 5 hjul er altid i spil.
  • Linjegevinster skal vises på spillede linjer.
  • Linjegevinstsymboler skal vises på hjul umiddelbart ved siden af hinanden og fra venstre mod højre.
  • Der udbetales kun for den højeste gevinst på hver linje.
  • Linjegevinster ganges med indsatsmultiplikatoren.
  • Gevinster vises i kreditter, hvis de ikke er markeret som valuta.

WILD TRAIN -funktionen

• Når den magiske lampe (3 symboler i alt) vises sammen med mindst 1 Wild-juvelklynge, indledes Wild Train-funktionen.
  • Efter vindende kombinationer tildeles, vil lampen flytte sig en position ad gangen for at overlappe enhver juvelklynge eller alle mønter. Alle symboler, der omringer lampen, vil følge den samme sti for at forblive i efterfølgende, tilstødende positioner på hjulene.  Når hovedet på den magiske lampe når og overlapper en juvelklynge eller en mønt, indsamles det pågældende symbol. Denne proces gentages, indtil alle juvelklynger og mønter er indsamlet.
  • Hver indsamlet juvelklynge øger antallet af positioner, der er dækket af den magiske lampe. Yderligere magiske lampe-kropssymboler tilføjes eller fjernes om nødvendigt under bevægelsen, så det samlede antal positioner, der er dækket af magisk lampe-symbolerne, altid vil være lig med 3 + det samlede antal juvelklynger, der er samlet under funktionen.
  • Hver mønt der samles placerer 3 til 7 Hatte på tilfældige positioner på hjulene, der ikke er optaget af den magiske lampe under det næste genspin eller gratis spil.
  • Denne proces gentages, indtil alle juvelklinger og mønter er indsamlet. Alle magisk lampe-symboler forbliver låst i deres aktuelle positioner på hjulene under hvert genspin. Respins spilles på andre hjul. Genspin fortsætter, indtil Gratis spil-bonussen udløses, eller indtil der er et genspin, hvor der ikke blev samlet nogen juvelklynger eller nogen mønter.
  • Magisk lampe-symbolerne og mønter er wilds og erstatter alle symboler undtagen hinanden.
  • Magisk lampe-symboler og mønter erstatter ikke juvelklynger ved Wild Train-funktionen.
  • Mønter vises ikke på hjulene under basisspillet.
  • Mønter vises på hjul 1, 2, 3 og 4 under genspin.
  • Mønter vises på hjul 1, 2 og 3 under bonussen Gratis spil.
  • Magisk lampe-symboler vises kun på hjul 5 under basisspillet.
  • Magisk lampe-symbolerne vises ikke på hjulene under genspin eller bonussen Gratis spil.

Gratis spil-funktionen

• Under Wild Train-funktionen starter indsamling af 5 eller flere juvelklynger bonussen Gratis spil.
  • Gratis spil-bonussen bruger forskellige hjul.
  • Gratis spil spilles automatisk ved samme indsatsmultiplikator som det spil, der igangsatte Gratis spil-bonussen.
  • Alle magisk lampe-symboler overføres fra det genspin, der indledte bonussen for gratis spil og forbliver låst i deres nuværende position på hjulene under hvert gratis spil-spin.
  • For hvert gratis spil-spin, efter vindende kombinationer tildeles, vil magisk lampe-symbolerne flytte sig en position ad gangen for at overlappe enhver juvelklynge eller alle mønter. Alle symboler, der omringer den magiske lampe, vil følge den samme sti for at forblive i efterfølgende, tilstødende positioner på hjulene.  Når hovedet på den magiske lampe når og overlapper en juvelklynge eller en mønt, indsamles det pågældende symbol. Denne proces gentages, indtil alle juvelklynger og mønter er indsamlet.
  • Hver indsamlet juvelklynge øger antallet af positioner, der er dækket af den magiske lampe. Yderligere magiske lampe-kropssymboler tilføjes eller fjernes om nødvendigt under bevægelsen, så det samlede antal positioner, der er dækket af magisk lampe-symbolerne, altid vil være lig med 3 + det samlede antal juvelklynger, der er samlet under gratis spil-bonussen og Wild Train-funktionen, som startede det.
  • Hver mønt der samles placerer 3 til 7 Hatte på tilfældige positioner på hjulene, der ikke er optaget af den magiske lampe under det næste genspin eller gratis spil.
  • Hver juvelklynge og mønt indsamlet giver 1 ekstra gratis spil.
  • Gratis spil-bonussen afsluttes, når der er 0 gratis spil tilbage.

JACKPOT-funktion

• At samle 12 eller flere juvelklynger under bonussen Gratis spil og Wild Train-funktionen, der indledte den, tildeler hele 2000 gange din samlede indsats i slutningen af funktionen.

Seneste opdatering: 18-09-2020