Western Belles

western_belles

Introduktion

Rid ud i det vilde vesten og oplev spænding og større wild-action!
Med Wild Reel-funktionen vil en legesyg pinup pryde sin cowgirl charme phjulene og ge et helt hjult wild phvert spin.
Flere wild cowgirls og en optimeret Stacked Wild-funktion i gratis spinbonussen øger chancen for at optimere din rigdom!

[ til toppen ]

Sådan spiller du

Western Belles har 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
Viser den aktuelle linjeindsats i valuta.
Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

40 LINJER + WILD-HJUL
Viser de aktuelt valgte betalingslinjer samt om Wild Reel-funktionen er aktiveret.
Klik på venstre pil (-) for at reducere antallet af gevinstlinjer, der spilles på, og for at deaktivere Wild Reel-funktionen.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af gevinstlinjer, der spilles på, og for at aktivere Wild Reel-funktionen.

Hver gevinstlinje koster 1 mønt. Wild Reel-funktionen koster 160 mønter.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

[ til toppen ]

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og linjeindsats.
Vælg den ønskede linjeindsats, tryk på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.
Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte lande.

[ til toppen ]

Stacked Wilds-funktion

Med Stacked Wilds -funktionen spækkes hvert hjul med grupper på fire eller flere fortløbende Wild-symboler. I bonusrunden med gratis spins giver Stacked Wilds-funktionen endnu større og endnu flere gevinster.

[ til toppen ]

Wild Reel-funktion

Aktiver Wild Reel-funktionen ved at vælge 40 LINJER + WILD REEL for 200 mønter.

Med Wild Reel-funktionen, vises et komplet Wild-hjul pr. spin i basisspillet, og to komplette Wild-hjul pr. gratis spin.
Et komplet Wild-hjul kan vises i alle fem hjulpositioner. Der vælges en vilkårlig position til hvert spin.

Komplette Wild-hjul indeholder stadig bonussymboler, så oddsene for at udløse en bonus er den samme uanset, om Wild Reel-funktionen er aktiveret eller ej.

[ til toppen ]

Gratis spinbonus

Gratis spinbonussen udløses ved at få tre bonus scatter-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Hvis du udløser bonusrunden, får du 5 gratis spins. Hjulene i bonusrunden har større gevinster og en bedre Stacked Wilds-funktion end hjulene i basisspillet..

Under Gratis spin-bonussen kan du genudløse bonussen ved at få tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Du kan genudløse bonussen flere gange op til maksimalt 255 gratis spins per bonus.

Gratis spins spilles med samme linjeidnsats og antal linjer som det udløsende spil.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Tilpas grafikkens kvalitet
for at få en optimal animationspræstation.
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige gevinster på forskellige gevinstslinjer tilføjes.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spinbonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Copyright: Brown & Bigelow, Inc., Saint Paul, Minnesota

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]