Mustang Riches Blazing Ways

Om dette spil

• lDette er et videoslotspil med variable hjul. l Op til 5 hjul, 6 rækker kan blive aktiveret.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Bet-regler

• l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 20.
  • l Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede

måder.

Måderegler

• l En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Spillet indeholder 243 - 7776 måder.

Regler for udbetaling

• l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination. l Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Bet op-knap: Øger det nuværende bet.

• l Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet. l Bet: Viser det nuværende samlede bet.

Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Credits: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• l Bank-knap: Viser banksiden.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• l Lyd: Slår spillyd til.

Autospil

• l Funktionen er kun tilgængelig i basisspil.
  • l Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
  • l Spin spilles ved det aktuelle valgte bet. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.

• l Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis

saldoen falder med dette beløb.

• l Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb. l Samlet bet: Angiver den aktuelle bet-værdi.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Wild-symboler

• l Landskab-symboler er wild-symboler.
  • l Når et wild lander, udvides det til at fylde hjulet. l Tilstødende udvidede wilds vises som et enkelt billede.
  • l Det viste nummer angiver det samlede antal måder, der genereres af det udvidede wild-billede. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagens bonus- og møntsymboler. l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

BlazingWays™

• l Indkassering af møntsymboler får hjulene til at vokse. l Møntsymboler giver ikke nogen jeton-udbetaling.
  • l Hvert hjul kan have 3, 4, 5 eller 6 rækker med henholdsvis 0, 1, 2 eller 3 indkasserede møntsymboler.

Når 3 møntsymboler er indkasseret, vil hjulet blive låst med 6 rækker i de næste 3 spin, før der nulstilles til 3 rækker. l Når et hjul har 6 rækker, opgraderes alle møntsymboler på hjulet til Mustang-symboler. l Det maksimale antal måder er 7776.

Bonussymboler

l Hestesko-symboler er bonussymboler. l Bonussymboler har ikke en udbetaling.

Gratis spin

• l Bonussymboler optræder på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.
  • l Bonussymboler viser sig kun i basisspillet.
  • l 3 bonussymboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. l Vælg antallet af gratis spin og BlazingWays™.
  • l De fire muligheder er: 12 gratis spin med start på 3 rækker; 8 gratis spin med start på 4 rækker; 5 gratis spin med start på 5 rækker; 3 gratis spin med 6 rækker. l Nogle valg låses op ved at spille gratis spin. l Hver mønt, der lander, tildeler et ekstra gratis spin. l Når 3 mønter er indkasseret, låses hjulet med 6 rækker i de resterende gratis spin.
  • l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en UTS på 96,45 %.

Seneste opdatering: 09-11-2021