Boat Bonanza

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

BOAT BONANZA er et videospil med 5 hjul og 12 faste betalingslinjer.

Både kan aktiveres over et hjul under et hvilket som helst spin. Hvis CATCH SYMBOLS (fiske- eller hummersymboler) vises under det samme hjul, indsamles deres værdier og lægges til spillerens kontantgevinst, indsamlede FREE SPINS og/eller bådens MULTIPLIER, hvor det er relevant. 2 både, som er aktive over det samme hjul, udløser MEGA CATCH-funktionen, som samler alle CATCH SYMBOLS (fiske- eller hummersymboler) på hjulene. MULTIPLIER og ekstra FREE SPINS CATCH SYMBOLS er kun tilgængelige under FREE SPINS! Den maksimale præmie for Cash Catch Symbol er 1000x indsatsen.

3 eller flere SCATTER-symboler giver FREE SPINS! 3 SCATTERS tildeler 10 FREE SPINS. 4 SCATTERS tildeler 15 FREE SPINS og 5 SCATTERS tildeler 20 FREE SPINS.

Under FREE SPINS er der altid 2 aktive både over hjulene. Hver båd starter FREE SPINS med en MULTIPLIER på i alt x1. Alle MULTIPLIER CATCH SYMBOLS, fanges under FREE SPINS, føjer deres værdi til fangstbådens samlede MULTIPLIER. Den maksimale samlede MULTIPLIER pr. båd er x5. Hvis en båd fanger kontante CATCH SYMBOLS (fiske- eller hummersymboler med kontantpræmier på), vil den samlede kontantfangst blive MULTIPLIED med den fangende båds MULTIPLIER.

Under FREE SPINS vil enhver kontantfangst, der dannes med CATCH SYMBOLS (fiske- eller hummersymboler med kontantpræmier på) under MEGA CATCH blive MULTIPLIED med summen af begge bådes MULTIPLIERS. Under FREE SPINS vil alle MULTIPLIER CATCH SYMBOLS, der fanges under MEGA CATCH, føje deres værdi til begge bådes samlede MULTIPLIER. Den maksimale MULTIPLIER pr. båd er x5. Eventuelle ekstra FREE SPINS CATCH SYMBOLS, der fanges, vil øge spillerens samlede FREE SPINS. Det maksimale antal FREE SPINS, der kan opnås, er 39!

Under FREE SPINS vil enhver kontantfangst fra CATCH SYMBOLS (fiske- eller hummersymboler med pengepræmier) udløse en RESPIN-funktion, hvor hjulene drejer baglæns. Under RESPINS kan der kun tages fangster, og gevinstlinjer er deaktiveret under RESPIN-funktionernes varighed. RESPINS vil derefter fortsætte, indtil der ikke er flere kontantfangster, hvorefter FREE SPINS genoptages. RESPINS reducerer ikke det samlede antal FREE SPINS! Ekstra MULTIPLIER og FREE SPINS CATCH SYMBOLS alene vil ikke udløse et RESPIN.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.25%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 12-10-2022