Owl Eyes

Owl Eyes er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en Gratisspil som øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.30%.

Spilleregler

• Spil på 50 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Gevinster på udbetalingslinjer ganges med beløbet, der er satset pr. udbetalingslinje
  • Gevinster fra Scatter-symboler ganges med det samlede beløb der satses
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster fremkommer på valgte linjer undtagen tilfældigt placeret MÅNE
  • Alle symboler udbetaler fra venstre mod højre undtagen tilfældigt placeret MÅNE, der udbetaler fra hvor som helst
  • UGLE fremkommer stablet på hjul 2, 3 og 4 og gælder for et hvilket som helst symbol undtagen tilfældigt placeret MÅNE
  • Gevinsten fordobles, når UGLE erstatter i en vinderkombination

GRATISSPIL-FUNKTION

• 5 gratisspil tildeles, når 3 eller flere tilfældigt placerede MÅNER fremkommer
  • Under gratisspil TILFØJES EKSTRA STABLEDE WILD-SYMBOLER TIL HJULENE
  • Funktionen kan udløses igen
  • Gratisspil bliver spillet på de samme linjer og med samme indsats som det udløsende spil
  • Gevinster fra gratisspil lægges til gevinster fra udbetalingslinjer og Scatter-symboler

GAMBLE-FUNKTION (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af FARVE er korrekt
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spiller

Den linjer og indsats som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for linjer eller indsats vælger automatisk det maksimale linjer eller indsats for det respektive felt.

Spin: Drejer hjulene.
Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
Saldo: Viser din samlede saldo.
Indsats: Viser det samlede beløb pr. række, der spilles.
GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af rækker, der spilles.

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 02-08-2017