Desert Cats

Introduktion til spillet

Desert Cats™ er et 7x4 spilleautomatspil, med funktioner som en Gratis spins-bonus og JOKER-hjul i hvert spin!

JOKER er joker for alle symboler undtagen scattersymboler.

LØVE er et scatter-symbol, og er tilstede på alle hjul.

Under grundspillet erstattes 2 tilstødende hjul med hjul, som består af JOKER-symboler.

JOKER-symboler kan indeholde røde ædelsten i grundspillet. Opnå 6 eller flere røde ædelsten for at få tildelt jackpots.

Jackpots vises over hjulene og er kun tilgængelige i grundspillet.

Indsatser

Vælg din indsats:

Justér din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller mindske den samlede indsats.

Tryk på knappen SPIN for at starte spillet.

Gratis spins-bonus

Opnå 3, 4 eller 5 LØVE-symboler for at modtage henholdsvist 5 gratis spins, 15 gratis spins og 10x samlet indsats, eller 50 gratis spins og 15x samlet indsats.

2 sæt af 2 tilstødende hjul erstattes altid med JOKER-hjul under Gratis spins-bonussen.

Udbetalingslinjer

Der er i alt 50 gevinstlinjer. Alle gevinstbeløb og konfigurationer vises i udbetalingstabellen.

Jackpotter

I dette spil kan du få jackpotter, som er MINOR, MEDIUM, MAJOR, SUPER og MEGA. Disse svarer til 6-10 røde ædelsten, som kan komme frem under grundspillet.

Værdien af hver jackpot afhænger af den indledende indsats.

Ansvarsfraskrivelse

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Kun aktive gevinstlinjer kan registrere gevinster. Vinderkombinationer må kun indeholde ét 1x1-symbol fra hver tilstødende hjul, der starter med den yderst til venstre.