Ultimate Fire Link Cash Falls China Street

WILD-SYMBOL

• LANTERNE erstatter alle symboler undtagen GRATIS SPINS og ILDKUGLE.

UDBETALINGSTABEL

• Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination. Alle linjeudbetalinger ganges med den aktuelle samlede indsats divideret med 20.

FIRE LINK-FUNKTION

• Hver ILDKUGLE en værdi baseret på tabellen.
  • I basisspillet udløser 4 eller flere ILDKUGLER hvor som helst Fire Link-funktionen og tildeler 3 spins.
  • Alle ILDKUGLER, der udløser funktionen, fastholdes i hele funktionens varighed.
  • Under funktionen fastholdes eventuelle yderligere ILDKUGLER, der lander, under resten af funktionen.
  • Hvis ILDKUGLE lander på en aktiv række, nulstilles antallet af resterende spins til 3.
  • I slutningen af funktionen tildeles den præmie, der vises på alle ILDKUGLER, som dukker op i aktive rækker.
  • Hvis alle 40 positioner holdes, spilles der ingen yderligere spins.
  • Et alternativt hjulsæt anvendes under funktionen.
  • Kun ILDKUGLE evalueres under funktionen.
  • Rækkenummerering starter fra den nederste række.

GRATIS SPINS-BONUS

• Under basisspillet tildeler GRATIS SPINS hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 Gratis spins-bonussen og 2x samlet indsats.
  • Når Gratis spins-bonussen udløses, skal du vælge 1 af de 6 bonusmuligheder, der vises.
  • Under bonussen vil der blive anvendt en vilkårlig multiplikator fra det valgte Wild-multiplikatorsæt på alle linjeudbetalinger, der involverer 1 eller flere LANTERNER. Under bonussen tildeler GRATIS SPINS hvor som helst på hjul 2, 3 og 4 yderligere gratis spins svarende til antallet af gratis spins, der er tildelt ved starten af bonussen, og 2x samlet indsats.
  • Et alternativt hjulsæt anvendes under bonussen. Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, undtaget ILDKUGLE, som ikke vises.

SPILLETS REGLER

• Kun den højeste gevinst bliver udbetalt pr. vindende kombination.
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Alle gevinster kun på valgte udbetalingslinjer.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster på udbetalingslinjer.
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250.000. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil komplet uafhængigt.
  • Chancerne for at opnå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af hvert spil.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250.000,00€. Det er muligvis ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Der kræves en stabil internetforbindelse.
  • Skulle der opstå en afbrydelse, skal spillet genstartes for at fuldføre eventuelt udestående transaktioner.
  • Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2022 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.
  • Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 14-11-2023