Isboden

ISBODEN

Spillets mål:

Isboden er en spilleautomat hvor spilafviklingen foregår i et 6x5 symboler stort gitter, og hvor gevinster udløses ved at have 8 eller flere ens symboler i gitteret på samme tid. Bonusspillet udløses ved at have 4 bonussymboler (Gammeldags Isvafler) i gitteret på samme tid, og udløser 10 freespins. I bonusspillet er det muligt at udløse 5 yderligere freespins, hvis 3 eller flere Gammeldags Isvaffel-symboler lander i gitteret. Flødebolle-symbolet kan kun forekomme i bonusspillet og tildeler en tilfældig multiplikator.

Sådan spiller du:

• Juster 'INDSATS': Når en spiller åbner Isboden første gang, er spillets standardindsats valgt. Det er muligt at justere indsatsen ved at klikke på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet. Den samlede indsats for ét spil kan altid ses i feltet ’Indsats (kr)’

• MAX INDSATS: Ved at klikke på knappen ‘MAX INDSATS’, vælges spilles højest mulige indsats. Hvis saldoen ikke rækker til denne indsats, er det ikke muligt at trykke på knappen

• Gevinstoversigt: Spillets gevinstoversigt kan findes ved at klikke på ’i’-knappen i panelet over indsatsfeltet. Gevinsterne i oversigten vises i kroner, og er tilpasset den valgte indsats. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på gevinstoversigten igen

• Spil: SPIL-knappen nederst i spillets højre hjørne påbegynder et spil

• Lyd: Spillets lyd kan aktiveres eller deaktiveres ved at klikke på lyd-ikonet

• SALDO: Du kan altid se din nuværende saldo. Gevinster fra freespins og bonusser krediteres først når spilrunden er afsluttet

o AUTOSPIN: Ved at benytte AUTOSPIN kan du sætte en serie af spil i gang. De mulige indstillinger er som følger:

o Antal spil: Vælg et antal spil fra slideren – op til 100 freespins kan igangsættes. Spil stoppes dog øjeblikkeligt, hvis ikke der er tilstrækkelige midler på kontoen til at gennemføre et spil

o Gentag indsats/ændre indsats: Som udgangspunkt vil et spils indsats være identisk med indsatsen fra det forudgående spil. Klik blot på ‘SPIL’ for at gentage indsatsen. Ønsker du at ændre                 indsatsen, klik da på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet

• Autospin indtil en gevinst overstiger: Autospin-funktionen afbrydes hvis en enkeltstående gevinst overstiger den valgte grænse • Autospin indtil tab overstiger: Autospin-funktionen afbrydes hvis de akkumulerede tab siden påbegyndelsen af autospins overstiger den valgte grænse

• Autospin indtil bonus/freespins udløses: Autospin-funktionen afbrydes hvis der udløses freespins.

• Autospin-funktionen igangsættes ved at klikke på ’AUTOSPIN’-knappen i bunden af spillet. Dernæst udfyldes de ønskede indstillinger i dialogboksen. Til sidst klikes ’START’ for at påbegynde spilafviklingen. Ligesådan er det muligt at klikke ’STOP AUTOSPIN’-knappen for at vende tilbage til det almindelige spilvindue.

• AUTOSPIN kan ikke benyttes i ’Spil for sjov’

Spilindstillinger:

• For at ændre spillets indstillinger, tryk da på knappen ’Spilindstillinger’ i bunden af spillet mellem ikonerne for ’Gevinstoversigt’ og ’Lyd’

• Lyd: Spilleren kan indstille spillets generelle lydstyrke, ligesom både lydeffekter og baggrundsmusik kan justeres

• Lydeffekter: Aktiver/deaktiver spillets lydeffekter (lyde ved gevinster)

• Baggrundsmusik: Aktiver/deaktiver spillets baggrundsmusik

• Spil med space: Ved at have denne indstilling aktiveret, kan space-tasten på keyboardet benyttes til at starte et spil

Spilleregler:

• Isboden er en spilleautomat hvor spilafviklingen foregår i et 6x5 symboler stort gitter. Gevinster udløses ved at have 8 eller flere ens symboler i gitteret på samme tid, hvorefter de vindende          symbol er fjernes og erstattes af tilsvarende antal nye symboler.

• Når en spiller åbner Isboden første gang, er spillets standardindsats valgt.

• SPIL-knappen midt for nederst i spilvinduet påbegynder et spil

• Det er muligt at justere indsatsen ved at klikke på knapperne med ’<’ og ’>’ på hver side af indsats-feltet.

• Spillets gevinster kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN

• Hvis 8 eller flere ens symboler forekommer i gitteret, bliver gevinsten tildelt i henhold til gevinsttabellen.

• Alle indsamlede gevinster fra en spilrunde tildeles først spillerens saldo, når kaskadefunktionen ikke længere er aktiv og et eventuelt bonusspil er færdigspillet.

• Lander der i alt 4 eller flere gammeldags vaffelis-symboler i hovedspillet, udløses bonusspillet og der tildeles en kontant gevinst jf. gevinstoversigten.

• Spillets maksimale gevinst er begrænset til 1.250.000 kroner. Skulle denne grænse rammes under freespins, afsluttes freespins øjeblikkeligt og de 1.250.000 kroner bliver tilføjet spillerens saldo.

• Spillets minimumsindsats er 1 kroner og maksimumindsats er 100 kroner.

• Spillets teoretiske tilbagebetaling er 95,35%.

• Ved systemfejl annulleres det/de pågældende spil, og alle indsatser/gevinster for spillet tilbageføres

Kaskadegevinster:

• Ethvert symbol der indgår i en gevinstgivende kombination, eksploderer efter gevinsten er blevet registreret

• Nye symboler strømmer herefter ned i en kaskade, og fylder hullerne fra de eksploderede symboler.

• Erstatningssymbolerne strømmer ned ovenfra.

• Kaskadefunktionen stopper automatisk, når der ikke længere er nogen gevinstgivende kombinationer af symboler.

• Alle akkumulerede gevinster i en spilrunde overføres til spillerens saldo når kaskadefunktionen er afsluttet.

Bonusspillet/Freespins:

• Freespinsrunden udløses ved at have 4 bonussymboler (Gammeldags Isvafler) i gitteret på samme tid. • Freespinsrunden påbegyndes først når eventuelle kaskadefunktioner i det igangværende     spil er afsluttet.

• Spillere får tildelt 10 freespins.

• Under freespins er det muligt at lande multiplikatorer (Flødebolle-symboler), der bliver på skærmen under den igangværende kaskadefunktion. Multiplikatorerne kan være mellem 2x og 100x (i niveauerne 2x, 3x, 4x, 5x, 7x, 10x, 12x, 15x, 20x, 25x, 30x, 40x, 50x, 75x eller 100x).

• Flødebolle-symbolerne kan kun rammes i freespinsrunden, og er altså ikke tilgængelig i grundspillet.

• Når den igangværende kaskadefunktion er afsluttet, lægges alle de tilstedeværende multiplikatorer sammen, og ganges op med gevinsten fra det netop afsluttede freespin.

• Lander der 3 eller flere bonussymboler (Gammeldags Isvafler) i et spin i freespinsrunden, tildeles spilleren yderligere 5 freespins.

Spillets brugerflade :

• Klik på Spilleregler for at se spillets fulde regler

• Klik på Spilhistorik for at se resultatet af tidligere spilrunder

• Klik på Spil med omtanke for information om ansvarligt spil

• Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for penge og for sjov

• Klik på knappen ‘Indbetal’ for at indsætte penge på din Blå Konto

• Spilhistorik forefindes kun for spil om rigtige penge

Tilbagebetaling:

• Spillets teoretiske tilbagebetaling er 95,35 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Mit spil blev afbrudt, hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen til spillet under en almindelig spilrunde, vil softwaren automatisk afvikle spillet. Du kan finde spilrundens resultat ved at klikke på ‘Spilhistorik’ efter du har genåbnet spillet Hvis du mister forbindelsen til spillet under en bonusrunde, vil bonusrunden blive genoptaget når du genåbner spillet

2. Hvad skal jeg gøre, hvis min saldo er for lav til at foretage et spil?

Klik på ‘Indbetal’ I bunden af skærmen, og foretag en indbetaling

3. Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte Danske Spils kundeservice på kontakt@danskespil.dk