Cursed Seas

OM SPILLET

En forbandet kaptajn, sunkne skatte, stormfyldte have og en skræmmende Kraken. Cursed Seas har det hele! Denne smukke spillemaskine med et pirattema har 5 hjul, 4 rækker og en maksimumgevinst på 12.500 gange din indsats.

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet, i Sunket Skat og i Døde Mænd Fortæller Ingen Historier spiltilstandene.

FUNKTIONER

Forbandede Skattekister

Ramte Forbandede Skattekister åbner sig og skaber et Forbandet Område fra deres position til toppen af hjulet, hvis det Forbandede Område inkluderer mindst én gevinstkombination.

Åbne Forbandede Skattekister afslører en Forbandet Multiplikator, som påføres det Forbandede Område på det hjul. Alle gevinstlinjer, som indeholder et symbol i det Forbandede Område, ganges med multiplikatoren for det Forbandede Område. Hvis en gevinstlinje påvirkes af mere end en multiplikator, så lægges multiplikatorværdierne sammen, før de føjes til gevinsten.

Forbandede Skattekiste-multiplikatorer kan have en af de følgende værdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 200x

Sunket Skat bonusspil

Ram 3 Lanterne scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse denne bonusfunktion, som starter med 10 gratis spins.

I denne bonusfunktion åbnes ramte Forbandede Skattekister altid og skaber et Forbandet Område, som forbliver, indtil funktionen slutter. Det Forbandede Område på et hjul vokser, hvis en ny Forbandet Skattekiste lander under det.

Alle Forbandede Multiplikatorer fra åbne Forbandede Skattekister lægges til en Samlet multiplikator oven over hjulene, som påvirker alle Forbandede Områder. Alle gevinstlinjer, som passerer gennem ethvert Forbandet Område, ganges med den Samlede Multiplikator.

Hvis der rammes yderligere Lanterne-symboler samtidigt under funktionen, så tildeles der yderligere gratis spins:

2 Lanterne-symboler tildeler 2 yderligere spins.

3 Lanterne-symboler tildeler 4 yderligere spins.

4 Lanterne-symboler tildeler 6 yderligere spins.

Døde Mænd Fortæller Ingen Historier bonusspil

Ram 4 Lanterne scatter-symboler samtidig i grundspillet for at udløse denne bonusfunktion, som har 3 genopfyldende liv. Hvert liv svarer til et gratis spin.

Denne funktion indeholder kun ikke-vindende symboler og særlige Kranie- og Kraken-symboler.

Oven over hvert hjul er der en multiplikatorværdi, som starter på 1x, og som kan øges progressivt under hele funktionen.

Forbandet Kranie-symbolet afslører en multiplikatorværdi, som lægges til den samlede multiplikator oven over det hjul, hvor det landede, og skaber et Forbandet Område fra sin position til toppen af hjulet. Det Forbandede Område på et hjul vokser, hvis et nyt Forbandet Kranie lander under det.

Forbandet Kranie-multiplikatorer kan have en af de følgende værdier: 1x, 2x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 150x, 200x, 250x, 500x

Det Forpinte Kranie-symbol afslører en multiplikatorværdi, som ganger den samlede multiplikator oven over det hjul, hvor det landede.

Forpinte Kranie-multiplikatorer kan have en af de følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x25

Kraken-symbolet afslører en multiplikatorværdi, som lægges til den samlede multiplikator oven over alle hjul.

Kraken-multiplikatoren kan have en af de følgende værdier: 1x, 2x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 150x, 200x, 250x, 500x

Hver gang mindst ét af de særlige Kranie- eller Kraken-symboler lander på et spin, så bliver alle 3 liv genopfyldt. Funktionen slutter efter tre spins i træk, uden at nogen af de specielle symboler lander.

Sidst i funktionen bliver multiplikatorværdien oven over hvert hjul lagt til alle positioner i det Forbandede Område på de respektive hjul.

Summen af alle multiplikatorer i Forbandede Områder bliver herefter ganget med indsatsen for at afgøre den tildelte gevinst.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.22%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

Forbandet Skattekiste-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 26. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.21%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SUNKET SKAT er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DØDE MÆND FORTÆLLER INGEN HISTORIER er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 12.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-04-25 08:13 UTC

Seneste opdatering: 02-06-2023