Viking Glory

Spilbeskrivelse

Gå tilbage i tiden og udforsk nye lande, mens du tjener enorme belønninger på Viking Glory spilleautomaten. I næsten 500 år var det nordiske folk berømte handlende, bosættere og hårde krigere. Deltag i stammen, når de erobrer nye territorier og kræver din dusør for at øge din kapital i dette virkelige episke 5-hjuls, 3-række spilleautomat. Det spændende nordiske eventyr venter.

Viking Glory er et 30-linje fantasi eventyr spilleautomat, der er fyldt med spændende funktioner. Den første unikke funktion er Power Pay, der tildeler multiplikatorer, wilds, kreditter eller respins. For at tilføje endnu flere spektakulære gevinster, der er free spins funktionen, som når den udløses, giver mulighed for 3 gratis spil, der inkluderer Viking skjoldvæg, Viking Trade og Viking Wild Strike. For at få gevinsterne op er der også Scatter Jackpot med 5 potentielle jackpotpriser.

Det er tid til at gribe dit sværd og skjold og fordybe dig i gamle Viking metoder så du kan få stor gevinster og givende funktioner!

Game Information

Antal udbetalingslinjer

Der er 30 gevinstlinjer i Viking Glory. Gevinsterne tælles fra venstre mod højre.

General information table:

Game Type Video Slot
Antal udbetalingslinjer 30
Antal hjul \ rækker 5x3
Spilfunktioner
  • Power Pay – En eller flere Power Pay symboler udløser den funktion, der tildeler enten tilfældige kreditter, wilds, multiplikatorer eller respins.
  • Free Spins – 3 vikingeskib-symboler hvor som helst på hjulene udløser Free Spin-funktionen med muligheden for at vælge Viking skjoldvæg, Viking Trade eller Viking Wild Strike free spins.
  • Scatter Jackpot – 5 eller flere scatter symboler udløser 5 lags jackpot.
Tilbagebetaling til spillere 94.97% + 1% (tilvækst) = 95.97%
Hitrate 39.36%

Spilfunktioner

Power Pay

Kreditter: Et tilfældigt beløb af kreditter tildeles for hvert Power Pay symbol og føjes til den samlede gevinst fra den runde, der udløste funktionen.

Wild Reel: Alle symboler på hjulene, hvor Power Pay symbolerne optrådte, og alle symboler på hjulene til højre erstattes med wilds. De vindende kombinationer udbetales derefter.

Multiplikatorer: Power Pay symbolerne på hjulene er wild og tildeler en tilfældig multiplikator, der spænder fra x3 til x10. Hvis der er mere end en multiplikator, lægges de sammen. Wild erstatter alle symboler undtagen free spins symbolerne. Gevinsten fra den runde, der udløste funktionen ganges derefter med multiplikator værdien.

Respins: Power Pay symboler på hjulene hver tildeling mellem 1 og 2 respins, der derefter lægges sammen. The respins then take place and all wins from the respins are added to any initial winnings that triggered the round.

Free Spins

Hvis 3 Vikingskib scatter symboler lander hvor som helst på hjulene i en enkelt spin, udløser det Free Spins-funktionen. Spilleren præsenteres derefter med 3 free spins muligheder at vælge imellem. Hver Free Spin nulighed tildeler 5 free spins med sine egne unikke egenskaber som følger:

Viking skjoldvæg Free Spins: Under Free Spins, vil en eller flere bue- og pilsymboler. Det samlede antal bue- og pilsymboler under Free Spins akkumuleres. Ved afslutningen af free spins udløses Viking skjoldvæg minispillet. Baseret på antallet af indsamlede bue- og pilsymboler kan spilleren skyde det tilsvarende antal skjolde på skjoldvæggen, og hver vil afsløre et gevinstbeløb. Det samlede gevinstbeløb beregnes som Free Spin vinder + skjoldvæg gevinster. Bue- og pilsymbolerne er kun tilgængelige under Viking skjoldvæg Free Spins funktionen.

Viking Trade Free Spins: Pengesække symboler kan fremkomme under gratis spins. Hver gang der vises et pengesæk symbol øger det multiplikatorværdien med 1. Den akkumulerede multiplikator værdi kan ses ovenover hjulene. For hver free spin runde, gevinstbeløbet ganges med den akkumulerede multiplikator værdi. Pengesække symbolerne er kun tilgængelige under funktionen Viking Trade Free Spins.

Viking Wild Strike Free Spins: Under free spins kan et eller flere Wild Strike symboler vises på hjul 5 på enhver position. Hvert Wild Strike symbol udvides derefter vandret over hele rækken og konverterer alle symboler i denne række til et wild symbol for at danne vindende kombinationer. Wild Strike symbolerne er kun tilgængelige under Viking Wild Strike Free Spins funktionen.

Jackpots

Hvis 5 eller flere Viking-scatter symboler vises på samme tid hvor som helst på hjulene, tildeler den den tilsvarende jackpot, der vises ovenover hjulene.

Jackpots er progressive med hver indsats, der bidrager til progressionen:

• 5 Viking Scatter Symboler = x5 multiplikator af indsatsbeløbet
  • 6 Viking Scatter Symboler = x10 multiplikator af indsatsbeløbet
  • 7 Viking Scatter Symboler = x25 multiplikator af indsatsbeløbet
  • 8 Viking Scatter Symboler = x50 multiplikator af indsatsbeløbet
  • 9 Viking Scatter Symboler = x100 multiplikator af indsatsbeløbet

Hvis 3 eller 4 Viking Scatter symboler vises på samme tid hvor som helst på hjulene, er udbetalingen som følger:

• 3 Viking Scatter symboler = x1 multiplikator af indsatsbeløbet
  • 4 Viking Scatter symboler = x3 multiplikator af indsatsbeløbet

Sådan spilles spillet

For at spille en runde skal du angive det beløb du vil spille for ved hjælp af indsats + / - knappen og/eller the Møntværdi + / - knappen, og trykke på Spin knappen eller mellemrumstasten for at indsende beløbet og starte runden.

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultat eller spring over animationerne ved at trykke på Spring over / Stop knappen der erstatter spin knappen.

Runden kan også startes ved hjælp af Autobet / Autoplay.

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer bliver betalt per linje efter hinanden, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets 'GEVINSTOVERSIGT', som kan tilgås via knappen Info.
  • Alle symbol multiplikatorer findes i symbol-skærmen på informationssiderne.
  • Gevinsterne beregnes ved hjælp af følgende formel:
    Indsatsbeløb, divideret med 20, ganget med symbolet udbetaling multiplikator
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen bonusgevinster.

Udbetalingsregler i funktioner

• Free Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Free Spins.
  • Free Spins gevinster tilføjes til alle indledende gevinster.

Autobet / Autoplay

Giver mulighed for at spille automatisk for et givet antal spins med nuværende antal linjer og væddemålskonfigurationer.

Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse (obligatorisk i Storbritannien) - – Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:
    (Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).
  • Singel gevinst – Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse – Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:
    (Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (gevinstgrænse beløbet).
  • På en gevinst – Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion – Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 28-08-2019