Big Money Megaways

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™.
  • 3 eller flere synlige PENGE-scatter-symboler tildeler Pengespins.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 5 symboler.
  • Alle spins kan have op til 15.625 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Mystisk symbol

• Det hemmelige symbol kan fremkomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.

PENGE Scatter-symbol

• PENGE Scatter-symboler kan forekomme på alle hjul og alle positioner.
  • Gevinster fra PENGE Scatter-symboler udbetales ud over hjulgevinster.
  • PENGE-Scatter-symbolet kan tildele en pengepræmie eller en af pengepotterne.
  • 3 eller flere PENGE-Scatter-symboler udløser Pengespins.

PENGEPULJER

• Der er 4 tilgængelige Pengepotter i spillet.
  • Hver Pengepotte har sin egen belønning: MINI-10x, MIDI-25x, STOR-100x, MEGA-2.000x grundindsatsen.
  • Pengepotter udbetales kun under Penge- og Vilde Spins.
  • Der kan vindes flere pengepotter under samme feature.

PENGESPINS

• Den udløsende Megaways-hjulstørrelse vil blive brugt under hele Pengespins-featuren.
  • Først i Pengespin vil de udløsende PENGE-Scatter-symboler blive holdt på sin plads. Alle andre positioner vil spinne individuelt, hvor kun Penge-, Pengepotte-, Vilde Spins- og Pip-symboler er aktive.
  • Hvert nyt Penge-, Pengepotte- og Vildt Spin-symbol, der lander synligt, låses på sin plads og nulstiller de resterende spin til 3.
  • Hvis du lander et Penge-symbol, tildeles den viste præmie.
  • Hvis du lander et Pengepotte-symbol, tildeles den matchende pengepotte.
  • Hvis der lander et Vildt Spin-symbol, tildeles der 1 Vildt Spin.
  • Gale Spins tildeles sidst i Pengespins
  • Når Pengespins slutter, tildeles spilleren værdien af alle de synlige Penge, der vises på de aktive hjul.

fråds-spins

• Antallet af Gale Spins baseres på det beløb, som vises på hjulene under Pengespins.
  • Under Vilde Spins er kun Penge-, Pengepotte-, Vilde Spins og Pip-symboler aktive.
  • Hvis du lander et Penge-symbol, tildeles den viste præmie.
  • Hvis du lander et Pengepotte-symbol, tildeles den matchende pengepotte.
  • Hvis der lander et Vildt Spin-symbol, tildeles der 1 Vildt Spin.
  • Symboler holdes ikke mellem spin.
  • Hvis der lander synlige Penge- og Pengepotte-symboler, bliver de lagt til Bonusgevinst-panelet i slutningen af hvert spin.
  • Der vil blive tilføjet ekstra Vilde Spins til spin-tælleren i slutningen af hvert spin.

bonuskøb(afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøb kan aktiveres under grundspillet
  • Når indsatsen aktiveres, kan spilleren vælge mellem 2 muligheder.
  • Pengespins - Spilleren garanteres adgang til den valgte feature.
  • Pengespins koster x60 indsatsen.
  • Vilde Spins - Spilleren garanteres adgang til den valgte feature.
  • Vilde Spins koster x100 indsatsen.

Autospil

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 08-02-2024