All About the Wilds

All About the Wilds Spilhjælp

Stærke og smukke, disse giganter er landet for at erobre hjerterne!Med deres store fødder og stærke arme vil de fordybe dig i deres magiske verden med 5 forskellige wild spilletilstande for at give maksimal underholdning.En sand kunstnerisk fornøjelse og stor sjov for alle spillere. Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 95.21%.

Generelle oplysninger

Der er 20 gevinstlinjer i All About the Wilds.Alle præmier betaler for enhver tilstødende vinderkombination fra venstre til højre, der begynder med hjulet længst til venstre.

Tabel over generelle oplysninger

Spilfunktioner

Yderligere måde at udløse 6, 10, 12, 15 Free Spins.

Yderligere måde at udløse 6, 10, 12, 15 Free Spins.Under Feature Spin™ pre-game er der kun én spillemåde.Hvert spil bruger kun aktive og inaktive Free Spins-symboler på hjulene.De spilles med en enkelt vinderlinje med følgende priser:Vælg antallet af Free Spins og match 3 Free Spins-symboler på hjulene for at vinde Free Spins-funktionen.

Vælg en farve eller kulør for at spille vædde-funktionen. Der uddeles et kort. Hvert kort trækkes fra et nyt dæk med 52 kort. Væddebeløbet fordobles, hvis den korrekte farve vælges eller firdobles, hvis det rigtige sæt vælges. Hvis det er forkert, er væddemålet tabt. Tryk på Indsamling-knappen for at forlade vædde-funktionen. Du kan spille op til 5 gange, eller indtil gevinstbeløbet er større end £250,000. Der kan ikke vindes mere end £250,000 fra gamble-funktionen. Vædde-funktionen er ikke tilgængelig, når spillets gevinster er større end £125,000. Vædde-funktionen vil returnere en gennemsnitlig udbetaling på 100%. Bemærk venligst, at dette ikke betyder, at hver afspilning eller serie af spil vil returnere denne procentdel. Gamble er aktiveret/deaktiveret i indstillingerne af gamble-knappen.Hvis der ikke foretages et valg, vil gamble time-out og indsamle eventuelle gevinster.

Når en spillers kredit bliver mindre end indsatsbeløbet i det sidste spin, aktiveres indsatschancen.Skiven bliver aktiv. Oddsene for en vellykket indsatschance er repræsenteret af det grønne segment. Et resultat i det grønne segment er et vellykket indsatschance, rødt er et tabende væddemål. Ved tryk på SPIN vil markøren dreje. Hvis den lander på grønt, tildeles et spin af hjulene på det samme indsatsniveau, som blev brugt før aktivering af indsatschance. Hvis den lander på rødt, tages der kredit. Når du trykker på Annuller-knappen, skifter skærmen fra indsatschance til spillet, uden fradrag fra den resterende saldo.Indsatschancen deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Bet chance.

Når minihjulene staver S-P-I-N-S, tildeles 15 Free Spins med alle wild-symboler aktive.Ved tabte spins er der en 50/50 chance for, at minihjulet holder til næste spin i grundspillet.Resultatet af minihjulet gemmes for den pågældende indsats.Ingen Free Spin-scatters tilgængelige under Free Spins-funktionen.Free spins kan ikke genudløses.Hvis der ikke foretages et valg, vil pop-up-vinduet med Free spins-funktionen timeout og starte Free spin-funktionen.

Kun ét wild symbol er aktivt under et basisspilsspin. Den aktive wild vælges af spillet, når du klikker på Spin-knappen for at starte et spin.Den aktive wild vises på skærmen.Når et wild-symbol er synligt fuldender wild-symbolet handlingen for det wild, så udbetales gevinster, og spindet slutter. Den aktive Wild kan holde over til spillerunden. Resultatet af den aktive wild gemmes for den pågældende indsats.Destruktiv Wild: Når et destruktivt wild-symbol lander i synet, spredes det til enten venstre eller højre og erstatter symboler med wild-symboler.Høje wilds: Høje wilds er wild symboler, der er stablet 4 symboler højt.Kæmpe wilds: wild symboler, der er 4 symboler høje og 2 symboler brede.

Hvis der ikke foretages et valg, åbnes en boks tilfældigt, og den tilsvarende handling vil finde sted.Hoppe wilds: Når et springende wild-symbol lander i synet, bevæger det sig rundt på hjulene og konverterer andre symboler til wild-symboler.

Win boost funktionen har 12 forskellige sektioner. Win boost-funktionen aktiveres, når der opstår en grundspilsgevinst på x10 indsats eller derover. Når den er aktiveret, trykkes der på Start-knappen. Når Win boost-funktionen stopper med at dreje, lander den på enten en multiplikator eller et antal Free Spins. Hvis der landes på en multiplikator, tildeles spilleren deres oprindelige gevinst ganget med multiplikatorbeløbet. Hvis Free Spins landes på, får spilleren valget mellem det beløb af Free Spins eller at indsamle de gevinster, der udløste win boost-funktionen. Hvis der ikke foretages et valg, vil den bedste strategibeslutning blive truffet og indsamlet.Den bedste strategi er at tage gratis spins, når gevinstbeløbet, der udløser win boost-funktionen, er mindre end:X10.8 indsats, når der tilbydes 6 Free SpinsX18.0 indsats, når der tilbydes 10 Free SpinsX21.6 indsats, når der tilbydes 12 Free SpinsX27.0 indsats, når der tilbydes 15 Free SpinsAt vælge den bedste strategi garanterer ikke, at den vil give et højere afkast.

Spil

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / -knapperne. 

Klik på knappen Spin eller tryk på mellemrumstasten for at dreje. Spacebar deaktiverer/aktiverer i indstillingerne ved at skifte mellem Spacebar to spin.For at spille runder hurtigere kan spilleren bruge Turbo-indstillingen. Turbo – hjulene snurrer og stopper hurtigere uden ekstra animation. Turbo kan aktiveres ved at holde mellemrumstasten eller tænde den fra burgermenuen. 

Vindende kombinationer udbetales begyndende med hjulet længst til venstre til hjulet længst til højre. Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets "Gevinstoversigt", som kan tilgås via knappen Indstillinger. Alle præmier betales kun på aktive gevinstlinjer. Kun den højeste gevinst betales for en aktiv gevinstlinje. En funktionsfejl annullerer alle betalinger. Wild-symboler erstatter alle gevinster. 4 eller færre Wild-symboler skal kombineres med et andet symbol på en gevinstlinje for at skabe en vindende kombination.Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for disse sessioner, afsluttes efter maksimalt 90 dage og mindst 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.Vær opmærksom på, at hver konto kun tillader, at der spilles et enkelt spil ad gangen. Derfor bør et spil ikke spilles på mere end én enhed, eller flere spil på samme enhed samtidigt. Hvis du gør det, kan det føre til forskellige fejl.For den bedste spiloplevelse anbefales brug af den nyeste version af software.

Free Spins spilles med det samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede funktionen. Free spins-gevinster føjes til linjegevinster. 

Gør det muligt at spille spillet automatisk i et forudbestemt antal runder med den aktuelt valgte indsats. Autoplay-menuen er tilgængelig via knappen Auto. Vælg antallet af Autoplay-runder via Auto-knappen.

Tabsgrænse – den Autoplay stopper ved det sidste spin, før tabsgrænsen nås. Tabsgrænsen ved Autoplay bør være højere end din samlede indsats. Stop ved gevinst ovenfor – Autoplay-funktionen stopper, når gevinstbeløbet for kombinerede gevinster er nået den indstillede beløbsgrænse.Stop ved Bonus-funktion – Autoplay funktionen stopper, når spillet når en funktionsrunde, inklusive men ikke begrænset til: Wild feature, Free Spins og Win Boost. Når grænsens betingelser er opfyldt, stopper den Autoplay og den relevante pop op-meddelelse vises midt på skærmen. 

t v1.0.16 (CGE v2.2.7), Server v1.0.0.0

Seneste opdatering: 06-03-2023