Koi Princess

Spilleregler for Koi Princess™

• Koi Princess™ er en videospillemaskine med 5 hjul og 3 rækker, der omfatter tilfældige funktioner ved 1 spin, bonusfunktioner, Wild-symboler, der erstatter andre symboler, bonus-symboler samt Bonus Bet-tilstand.
  • Spillet spilles med 20 spillelinjer (fastlagte), 1-10 satsniveauer og forskellige møntværdier.
  • Satsniveauet indstilles med NIVEAU-vælgeren.
  • Møntværdien indstilles med MØNTVÆRDI-vælgeren.
  • MØNTER viser antallet af mønter, du kan satse.
  • Når der spilles med højeste satsniveau, spiller MAKS. INDSATS spillet med det maksimale antal spillelinjer og den aktuelle møntværdi. Når der spilles på et lavere satsniveau, skal der klikkes to gange på MAKS. INDSATS for at spille runden på det valgte niveau.
  • AUTOSPIL spiller automatisk det valgte antal runder.
  • Vinderkombinationer og udbetaling sker i henhold til GEVINSTTABEL.
  • Satsniveauet er antallet af mønter satset per spillelinje.
  • En spillelinjegevinst i mønter har samme værdi som værdien vist iGEVINSTTABELLEN ganget med satsniveauet. Dette beløb ganges også med enhver gældende multiplikator.
  • En spillelinjegevinst i møntenhed svarer til gevinsten i mønter ganget med møntværdien.
  • Kun højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
  • Spillelinjegevinster betaler, hvis rækkefølgen går fra tromlen længst til venstre mod højre.
  • Wild-symboler betaler den højest mulige gevinstkombination på en spillelinje i henhold til GEVINSTTABEL.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus symboler.
  • Samtidige gevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.
  • Alle coin wins udbetales udelukkende efter gevinstlinjer undtagen under Bonus Wheel-funktionen i bonusfunktionen.
  • Tilfældige funktioner og bonusfunktioner spilles ved samme indsatsniveau og møntværdi som for den runde, hvor de blev aktiveret.

Bonusindsats

• Du har mulighed for at aktivere en bonusindsats for hvert spin. Denne mulighed fordobler indsatsen for det pågældende spin.
  • Aktivering af bonusindsats øger sandsynligheden for at få tildelt en tilfældig feature og en bonus-feature samt at værdierne på Bonus Wheel-hjulet bliver ændret, og at sure coin-gevinster for Sure Win Free Spins øges.
  • Bonusindsatsen ændrer ikke det aktuelle indsatsniveau eller den aktuelle møntværdi.
  • Bonusindsatsen kan aktiveres og deaktiveres under hovedspillet og på introsiden.

Tilfældige funktioner

• Under hvert spin i hovedspillet kan én af 4 tilfældige funktioner blive aktiveret.
  • Efter den tilfældige feature er blevet aktiveret, skal spilleren vælge mellem 3 forskellige muligheder, for at se hvilken tilfældig feature, der aktiveres.
  • En tilfældig funktion kan ikke automatisk vælges, heller ikke under Autospil.
  • De 4 mulige tilfældige funktioner er: 5-Hit, Random Wilds, Wild Reels og Bonus Game activation.
  • Den tilfældige feature 5-Hit tildeler spilleren 1 spin med en garanteret 5-symbol-gevinst med et tilfældigt symbol og indsatslinje.
  • 5 tilfældige symboler lægger sig over alle symbolerne på indsatslinjen.
  • Vælg et tilfældigt overliggende symbol ved at klikke på det markerede område på 5-Hit-hjulet, der det vises under spillehjulene.
  • Hvis funktionen "Spin med mellemrum" er aktiveret, vil et tryk på mellemrumstasten standse både Bonus Wheel, Bonus Feature Wheel og 5-Hit Wheel.
  • Alternativt stoppper 5-Hit-hjulet automatisk efter 30 sekunder.
  • Den tilfældige funktion Wild Random tildeler spilleren 1 spin med mellem 4 og 9 overliggende wilds placeret tilfældigt på hjulene.
  • Den tilfældige funktion Wild Reels tildeler spilleren 1 spin, hvor mellem 2 og 5 hjul bliver helt wild, som betyder, at et overliggende wild-symbol helt dækker de valgte hjul.
  • Den tilfældige Bonus Activation-feature tildeler spilleren 1 spin, hvor 3 bonussymboler, men ingen linjegevinster, kommer frem med 1 tildelt bonus-feature.
  • Der kan kun aktiveres en bonusfunktion pr. spin.
  • Bonusfeatures kan ikke blive aktiveret under en tilfældig feature.
  • Tilfældige features samt bonusfeatures kan ikke blive genaktiveret.
  • I slutningen af både tilfældige features og bonusfeatures vil den samlede gevinst fra disse features blive lagt til runden, som udløste de features.

Bonusfunktioner

• Ved 3 bonussymboler på hjul nr. 1, 3 og 5 tildeles en tilfældig bonusfunktion. Hvis der er 2 bonussymboler på hjulene, efter et spin er afsluttet, og der blev tildelt en indsatslinjegevinst, kan et 3. bonussymbol blive skubbet ind på hjulet fra det usynlige hjulpar, som tildeler en bonusfunktion.
  • For at aktivere en bonusfunktion klikkes på det tildelte område på det Bonus Feature Wheel-hjul, der fremkommer under hjulene.
  • Bonus Feature Wheel stopper automatisk efter 90 sekunder, hvis spilleren intet foretager sig.
  • En bonusfunktion kan også blive aktiveret efterfølgende i forbindelse med tildelingen af en tilfældig funktion (en fuld forklaring kan ses i asnittet om tilfældige funktioner).
  • De 4 bonus-features er: Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Coin Win og Bonus Wheel-hjulet.
  • Der kan kun aktiveres én bonus-feature på Bonus Feature Wheel-hjulet.
  • En bonus-feature kan kun aktiveres af en tilfældig feature, hvis den tilfældige bonus tilfældige feature vindes.
  • Tilfældige features samt bonusfeatures kan ikke blive genaktiveret.
  • I slutningen af både tilfældige features og bonusfeatures vil den samlede gevinst fra disse features blive lagt til runden, som udløste de features.

Sure Win Free Spins

• I Sure Win Free Spins tildeles spilleren i starten 10 Sure Win Free Spins.
  • Under denne Sure Win Free Spins-feature vil gevinsten være mindst lige så høj som den største gevinst, der blev vundet under Sure Win Free Spins, undtagen ved det første spin, hvor den sikre gevinst er spillerens indsats (20 mønter gange indsatsniveauet i standardtilstand, 40 mønter gange indsatsniveauet i bonusindsatstilstand).
  • Under Sure Win Free Spins gælder det for spin 1 til 5, at et overliggende wild-symbol placeres tilfældigt på enten hjul 1, 2 eller 3. Efter spin 5 placeres yderligere et wild-symbol på hjul 3, 4 eller 5. Placeringen af random wild-symbolerne omtrækkes for hvert spin.
  • Efter hvert spin under Sure Win Free Spins vurderes gevinsten for at se, om den er højere end den garenterede gevinst.
  • Hvis gevinsten fra et enkelt spin under Sure Win Free Spins er mindre eller lig med det garanterede beløb, tildeles spilleren i stedet det garanterede beløb.
  • Hvis gevinsten fra et enkelt spin er højere end det sikre gevinstbeløb, tildeles spilleren det højeste beløb, som dermed også bliver det nye sikre gevinstbeløb. Spilleren tildeles desuden et Sure Win Free Spin.
  • Gevinstkompensationen i spilsporing er forskellen mellem det sikre gevinstbeløb og antallet af mønter, som spilleren har vundet i et spin.
  • Ekstra vundne Sure Win Free Spins lægges automatisk til de aktuelle Sure Win Free Spins.
  • Ved afslutningen af Sure Win Free Spins vender spillet tilbage til runden, der aktiverede Sure Win Free Spins.

Wild Reels Free Spins

• I Wild Reels Free Spins tildeles spilleren 10 Wild Reels Free Spins. Der kan ikke vindes ekstra Wild Reels Free Spins i denne bonus-feature.
  • Under funktionen Wild Reels Free Spin gælder det for hvert spin, at mellem 1 og 5 tilfældige hjul blive dækket med overliggende wild-symboler.
  • Symbolernes beløb og/eller position på hjulene skifter efter hvert spin.
  • Ved afslutningen af Wild Reels Free Spins vender spillet tilbage til runden, der aktiverede Wild Reels Free Spins.

Coin Win

• Bonus-featuren Coin Win tildeler øjeblikkeligt spilleren en møntgevinst.
  • Det øjeblikkelige møntgevinstbeløb svarer til den aktuelle indsats ganget med en tilfældig multiplikator (x10 - x30).

Bonus Wheel

• Bonus Wheel er et Bonus Game-spil, hvor spilleren kan vinde mønter og aktivere 2 andre bonus-feature gratis spin-spil (Wild Reels Free Spins and Sure Win Free Spins).
  • Hjulet Bonus Wheel er et hjul i 3 niveauer, hvor hvert niveau er inddelt i 12 områder. Spilleren klikker på terningen for at flytte rundt på hjulet. Eller som alternativ trykker på mellemrum, hvis funktionen "Spin med mellemrum" er aktiveret.
  • Spillerens startposition på hjulet Bonus Wheel er på det yderste niveau på en position, der svarer til kl. 9 på en urskive. Spilleren klikker på terningen, og hjulet roterer mod uret svarende til resultatet af terningekastet.
  • Når hjulet standser ud fra et symbol, udløses en handling afhængigt af symbolet.
  • De forskellige symboler på hjulet Bonus Wheel er: Start, x1 (når Bonusindsats er aktiveret), x2, x3, x5 (når Bonusindsats er deaktiveret), Dobbelt op, Indkassér, Pil, Wild Reels Free Spins/Sure Win Free Spins og Jackpot Coin Win.
  • Startsymbolet er spillerens udgangspunkt. Efter det første "kast" med terningen forandrers dette symbol til en pil.
  • Symbolerne x2, x3 og x5 tildeler møntgevinster, som er 2, 3 eller 5 gange højere end den samlede indsats.
  • Dobbelt-op-symbolet fordobler alle Coin Win-multiplikatorbeløb, der er synlige på hjulene (undtagen for mønter, der allerede er vundet), herunder også Jackpot-beløb. Dette vises grafisk på hjulene. Hvis spilleren lander på flere end 1 dobbelt-op-symbol under bonusspillet fordobles beløbene igen. Efter et dobbelt-up er aktiveret, skifter det til et pil-symbol.
  • Indkasser-symbolet afslutter bonusspillet og tildeler spilleren alle de mønter, der indsamlet indtil da.
  • Pil-symbolet flytter Bonus Wheel-hjulet 1 niveau indad og udfører øjeblikkeligt den handling, der er knyttet til placeringen på det pågældende niveau, før terningen kastes. Hvis pilen er placeret på niveau tre, tildeles Jeckpot Coin Win-gevinsten.
  • Wild Reels Free Spins-/Sure Win Free Spins-symbolerne afslutter bonusspillet og tildeler spilleren alle de mønter, der indsamlet indtil da. Spilleren tildeles desuden enten Wild Reels Free Spins eller Sure Win Free Spins.
  • Jackpot Coin Win-symbolet findes i midten af Bonus Wheel-hjulet og vises som en multiplikator (det er indsatsen, som udløste bonusspillet, som multipliceres). Multiplikatorværdien vælges tilfældigt for hvert Bonus Wheel-spil.
  • Den minimale og maksimale Jackpot-multiplikator er henholdsvis x25 og x250.
  • Jackpot Coin win-symbolet tildeler spilleren Jackpot coin win-gevinsten samt alle mønter vundet indtil tildelingen. Dette afslutter også bonus-featuren Bonus Wheel.
  • Ved afslutningen af Bonus Game lægges sammen den samlede gevinst fra Bonus Game til enhver gevinst fra runden, der aktiverede Bonus Game.

Spilfunktioner

• Tabellen nedenfor viser de forskellige knapper, der findes i spillet, og beskriver deres funktioner.

Knap

Funktion

Klik for at starte en spillerunde med aktuel møntværdi og satsniveau (tryk alternativt på mellemrumstasten).

Klik for at åbne spilindstillingsmenuen og vælg spilindstillinger. Henvis til sektionen for spilindstillinger nedenfor.

Klik for at aktivere eller deaktivere bonusindsatsen. Teksten på knappen vises på spillets aktuelle sprog.

Klik for at slå spillyde fra eller benyt skyderen til at justere lydstyrken.

Klik for at åbne spillereglerne.

Klik for at åbne indstillingsmenuen for Autospil og spil spillet automatisk. Vælg antallet af spin til Autospil eller åbn Avancerede indstillinger for at konfigurere indstillingerne for standsning af Autospil.

Klik på pilene, der peger til venstre eller højre for at rulle gennemBETALINGSTABEL-siderne. Klik på X-knappen for at vende tilbage til spillet.

Klik for at se GEVINSTTABEL.

Spilindstillinger

• Spillets indstillinger tilgås ved at klikke på skruenøgle-ikonet i spilpanelet.
  • Hurtig spin. Slår Hurtig spin til eller fra (Ikke tilgængelig i alle casinoer).
  • Introskærm. Slår introskærmen til eller fra.
  • Mellemrumstangent til spin. Slår mellemrumstangentens funktion til eller fra.
  • Spilhistorik. Klik for at få vist seneste spilhistorik (Ikke muligt når derSPILLES FOR SJOV).

Avancerede indstillinger for autospil

• Indstil avancerede indstillinger for automatisk spil ved at klikke påAUTOSPIL og dernæst på Avancerede indstillinger.
  • Ved enhver gevinst. Stop autospil, når du vinder en runde.
  • Hvis bonus-featuren vindes. Stopper Autospil, hvis bonus-featuren vindes.
  • Hvis enhver bonus vindes. Standser Autospil, hvis enhver funktion vindes.
  • Hvis en enkelt gevinst er større end. Standser autospil, når det beløb, du har vundet, er større end eller lig med det beløb, du har valgt.
  • Hvis kontantbeløbet øges med. Standser autospil, hvis kontantbeløbet øges med det beløb, du har valgt.
  • Hvis kontantbeløbet reduceres med. Standser autospil, hvis kontantbeløbet reduceres med det beløb, du har valgt.
  • Klik Nulstil for at fjerne alle valgte indstillinger for stop af autospil.
  • Bemærk: Hvis forbindelsen afbrydes, mens du spiller, vil alle autospil-indstillinger vende tilbage til standardindstillingen, når du genindlæser spillet.

Yderligere oplysninger

• Følgende spilfunktioner og -indstillinger kan være underlagt spilwebstedets betingelser og vilkår. Du kan få flere oplysninger om følgende på webstedet:
    • Fremgangsmåden ved håndtering af uafsluttede spillerunder.
    • Det tidsrum, hvorefter inaktive spilsessioner afsluttes automatisk.
  • I tilfælde af, fejl i spillets hardware/software, vil alle berørte indsatser og udbetalinger blive annulleret, og alle berørte indsatser vil blive refunderet.

Tilbagebetalingsprocent til spiller

• Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren for dette spil er 96.00%
  • Dette spils teoretiske tilbagebetaling til spilleren, når bonusindsats er aktiveret, er 96.23%

Oversættelse af spilterminologi

Bemærk: Den følgende tabel gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk udtryk

Oversat udtryk

Joker

Bonus

Bonus

5-Hit

5-hit

Wild Reels

Wild-hjul

Bonus Activation

Bonusaktivering

Random Wilds

Tilfældige wilds

Sure Win Free Spins

Sikker gevinst gratis spins

Wild Reels Free Spins

Wild-hjul gratis spins

Coin Win

Møntgevinst

Bonus Wheel

Bonushjul

Bonus Feature Wheel

Bonusfeature-hjul

Jackpot Coin Win

Jackpot-møntgevinst

Nudge

Skub

Activated/Deactivated

Aktiveret/deaktiveret