Ice Heist

Røv dig vej til store gevinster i Ice Heist! Denne spilleautomat med 30 gevinstlinjer tilbyder en Gratis Spin-bonus, hvor 4 symboler kan blive wild! Udløs Gratis Spin-bonussen og modtag 15 gratis spins med mulighed for at genudløse bonussen flere gange for at vinde endnu flere belønnende gevinster. Indsaml wild Diamantsymboler og se flere og flere symboler blive wild! Der er så mange wild-symboler i dette spil, at det er kriminelt!

Sådan satser du

Ice Heist har 30 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne Indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte lande.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spin-Bonussen udløses, når 3 Bonus scatter-symboler forekommer et hvilket som helst sted på de 3 midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Hvis Gratis Spin-Bonussen udløses, så tildeles der 15 gratis spins. Hjulene i Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 Bonus scatter-symboler forekommer et hvilket som helst sted på de 3 midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 225 gratis spins pr. bonus.

Diamantsymbolet er wild i Gratis Spin-Bonussen og findes kun på hjul 5. Hver gang et diamantsymbol forekommer, vil det gemmes via i en speciel akkumulator på skærmen. Indsaml i alt 3 diamanter, og så vil alle kvindelige tyv-symboler på hjul 2 til 5 blive wild. Kvindelige tyv-symboler bliver wild på det spin, hvor den tredje diamant indsamles, og i alle følgende spins i bonussen. Derudover opgraderer hvert ekstra sæt af 3 diamanter et yderligere symbol:

  • 3 diamanter: Kvindelige tyv-symboler er wild på hjul 2 til 5
  • 6 diamanter: Mandlig tyv-symbolet er også wild på hjul 2 til 5
  • 9 diamanter: Sikkerhedssymbolet er også wild på hjul 2 til 5
  • 12 diamanter: Bankør-symbolet er også wild på hjul 2 til 5

Når der er blevet indsamlet 12 diamantsymboler, kan der ikke indsamles flere diamanter, dog forbliver diamantsymbolet wild. Når Gratis Spin-bonussen afsluttes, så tømmes alle diamant-akkumulatorer.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Lyd on

  • Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

Wild-symbolet er wild forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

Under Gratis Spin-bonussen er symboler, der er blevet wild, kun wild på hjul 2, 3, 4 og 5. Når der er indsamlet nok diamanter til at gøre et givent symbol wild, så bliver symbolet wild på det spin med det samme og på alle efterfølgende spins i bonussen.

Diamantsymbolet er wild og forekommer kun på hjul 5 under Gratis Spin-Bonussen.

Alle Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se yderligere oplysninger i gevinstoversigten. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen.Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes bonussen omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 94.93 %

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 2. nov. 2022

Seneste opdatering: 31-03-2023