Eye of Hathor

Mål:

Eye of Hathor er en spilleautomat med 10 betalingslinjer, gratis spil og gamble bonusspil. Når eller flere scatter-symboler (Pyramide) vises på hjulene, vises bonusspilskærmen hvor spilleren skal vælge en af de 3 pyramider. Der tildeles tilfældigt 10, 12 eller 14 gratis spil. Gratis spil kan genudløses. Spillere har chancen for at fordoble deres gevinster med gamble funktionen.

Paylines_DA

Gevinstoversigt

Paytable_DA

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles med 10 variable linjer.
  • Start spillet ved at klikke på SPIL med den valgte INDSATS og det valgte antal LINJER.
  • Ticker-meddeleleserne vises under hjulene på spilskærmen.
  • Indsatsen per linje kan ændres ved at klikke på PlusButton og MinusButton.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 10 linjer. Du kan hæve indsatsen per linje ved at klikke på PlusButton button til højre for "Indsats per linje" eller du kan sænke indsatsen ved at klikke på MinusButton til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på Deposit_DA nederst på spilskærmen for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": Der spilles automatisk på 10 linjer. Du kan fravælge linjer ved at klikke på MinusButton til venstre for "LINJER" eller øge antallet af valgte linjer ved at klikke på PlusButton til højre.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren INDSATS nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på QuestionButton nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på ibutton nederst på skærmen ved linjeteksten.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for det aktuelt valgte spil og linjer. Du kan komme tilbage til spillet ved at klikke på CloseButton på skærmbilledet med gevinstoversigten.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS MaxBetButton for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Spil: Klik på SPIL SpinButton for at starte hjulene. Når hjulene stopper bliver alle gevinster på de valgte linjer, plus eventuelle scatter gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvede gevinstlinjer med animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede symboler. Det samlede vinderbeløb vises nederst på skærmen ved GEVINST.
  • Lydstyrke: VolumeOn afspiller spillets musik. Klik på VolumeOff for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
  • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

AutospinPanel_DA
  • Hvis du vil benytte AUTOSPIL, skal du klikke på AUTOSPIL AutospinButton nederst til højre på skærmen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • Spilindstillinger:
    • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og stemning ved at trække i lydstyrkeknappen.
    • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
    • Atmosfære lyd: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
    • Lynspil: Når du markerer denne indstilling, spilles der hurtigere end normalt.
    • Klik på mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spil. Hvis gamble er aktiveret, vil mellemrumstasten til spil automatisk indsamle gevinstbeløbet.
    GamblePanel_DA

Spilleregler:

• Spilleren kan spille med 10 variable betalingslinjer.
    • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
    • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
    • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
    • Den højeste gevinst udbetales på de valgte betalingslinjer.
    • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
    • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
    • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter Pyramide-symboler som betaler hvor som helst.
    • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler og kun den højeste gevinst bliver udbetalt.
    • Wild-symbolet vises kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
    • Gamble funktionen aktiveres for alle gældende gevinster.
    • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den valgte indsats og de valgte antal linjer.

Gamble funktion:

• Gamble funktionen udløses kun hvis spilgevinsten er mindre end $140 eller det tilsvarende beløb i din valuta.
    • Spillere kan vælge mellem Card Gamble eller Ladder Gamble.
    • Under autospil, tilbydes der ikke Card Gamble eller Ladder Gamble for nogen gevinst.
    • Spillere kan forlade gamble funktionen når som helst ved at klikke på Hent-knappen.
    • Den højest mulige gevinst i Card og Ladder gamble er $140 eller det tilsvarende beløb i din valuta som vist på gamble-skærmen.

Ladder Gamble:

• Spillere kan starte Ladder Gamble ved at klikke på Ladder-knappen.
    • Ladder Gamble består af tre knapper: Hent, 1:1 og hent halvdelen.
    • Klik på 1:1-knappen starter gamble runden.
    • Den fremhævede værdi på stigen indikerer den aktuelle gevinst, og de blinkende værdier indikerer næste mulige gevinst/tab.
    • De blinkende værdier på stigen er baseret på spillerens gevinstbeløb i spillet:
      • Hvis spillets gevinstværdi matcher en værdi på stigen, fremhæves værdien på stigen og de umiddelbare højere og umiddelbare lavere værdier vil blinke.
      • Hvis spillets gevinstværdi ikke matcher en værdi på stigen, vil ingen værdi blive fremhævet og kun de umiddelbare højere og de umiddelbare lavere værdier i spilgevinster vil blinke.
      • Om at fortsætte med gamble.
      • Hvis den aktuelle gevinstværdi fremhævet på stigen er under mystery, vil de øjeblikkelige højere og EUR 0,00 værdier blinke.
      • Hvis den aktuelle gevinstværdi fremhævet på stigen er EUR 4,00 (eller det tilsvarende beløb i din valuta som vist på gamble-skærmen), vil de øjeblikkelige højere og EUR 0,00 værdier blinke.
      • Hvis den aktuelle gevinstværdi fremhævet på stigen er større end 4,00 EUR (eller det tilsvarende beløb i din valuta som vist på gamble-skærmen), vil den laveste værdi højere end den aktuelle gevinst og den højeste eller næsthøjeste værdi lavere end den aktuelle gevinst blinke.
    • Valget mellem de to blinkende værdier er ikke lige så sandsynligt. Men afkastet fra gamble funktionen er 100%.
    • Ved at klikke på "Hent halvdelen" i Ladder Gamble, vil de markerede beløb bliv nedsat med et trin og den gemte indsats vises i ticker-vinduet og gamble spillet forsætter med det tilbageværende beløb. Sidst i gamble spillet vil den Gemte indsats (som vises i Gevinst ticket-området) og Gamble gevinsten (hvis nogen) blive tilføjet til saldoen.
    • Saml halvdelen-knappen deaktiveres i 3 tilfælde:
      • Hvis spilgevinstbeløbet ikke svarer til værdierne på stigen, når du går ind i Ladder Gamble.
      • Hvis den fremhævede værdi på stigen er €0,15 eller det tilsvarende beløb i din valuta som vist på gamble-skærmen.
      • Om at vinde Mystery.
    • Om at vinde MYSTERY:
      • Hent og Hent halvdelen knapperne deaktiveres.
      • 10 sekunder timer er deaktiveret.
      • Alle værdierne over Mystery vil blinke, undtagen de to højeste præmier.
      • Når du klikker på 1:1, vil en af de blinkende værdier blive fremhævet, hvilket indikerer den aktuelle gevinst og gamble-funktionen fortsætter.
    • I alle andre tilfælde overføres den fremhævede værdi til saldoen, hvis der klikke på Hent-knappen.
    • Spilleren kan klikke på Hent når som helst under Gamble.
    • Når der klikkes på Hent-knappen, vil spilleren få overført den fremhævede værdi på stigen og vil forlade Ladder Gamble.
    • Ladder Gamble slutter:
      • Hvis spilleren vinder den højest mulige værdi på stigen eller
      • Hvis spilleren klikker på Hent eller
      • Hvis spilleren slutter med €0,00 på stigen.
      • Hvis spilleren ikke vælger en gamble valgmulighed inden for 10 sekunder, annulleres gamble runden og gevinstbeløbet overføres til spillerens konto.

Card Gamble:

• Spillere start Card Gamble ved at klikke på Kort-knappen.
    • Card Gamble består af fire knapper: Rød, blå, Hent og Hent halvdelen.
    • Der vises maks. 6 kort i tidligere gamble kort historie.
    • Enhver gevinst under $140 eller tilsvarende beløb i din valuta kan gambles.
    • Når spilleren vælger Blå eller Rød i Card Gamble, vises tilfældigt Sort eller blåt kort. (Vælger hvert kort uafhængigt af historien).
    • Hvis spilleren vælger den rigtige farve, fordobles deres gamblebeløb, hvis ikke, tabes gamblebeløbet.
    • Du kan gamble op til fire gange i træk.
    • Hent havldelen-knappen er tilgængelig fra den første runde og frem.
    • Hent halvdelen-knappen deaktiveres, hvis spillerens gevinst er lavere end eller lig med $0,10 eller den tilsvarende værdi i din valuta som vist på gamble-skærmen.
    • Hvis hent halvdelen vælges, bliver 50% overført til saldoen, mens Gamble fortsætter med de sidste 50% (Det halvde beløb). Spilleren kan vælge hent halvdelen når som helst.
    • Når som helst under gamble, kan spilleren klikke på hent og den aktuelt samlede værdi vil blive overført til spillerens konto.
    • Hvis spilleren ikke vælger en gamble valgmulighed inden for 10 sekunder, annulleres gamble runden og gevinstbeløbet overføres til spillerens konto.

Bonusspil regler:

• Bonusspillet udløses når 3 eller flere Pyramie-symboler vises hvor som helst på hjulene.
    • Spilleren skal vælge én af de tre pyramider for at se antallet af gratis spil.
    • Der gives tilfældight 10, 12, eller 14 gratis spil.
    • Gratis spil spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste gratis spil.
    • Under gratis spil, vil hathor-symbolet være tilgængeligt i tabetområdet. For hvert Wild-symbol, der vises på hjulene under gratis spil, vil Hathor karakteren opgradere symbolerne i tabetområdet oven på skærmen med en stråle. For eksempel:
      1. Hvis et Wild-symbol vises under gratis spil, udvides Wild-symbolet til hele hjulet og det første hathor-symbol forvandles til symbolet ved siden af det (2. symbol) i tabletområdet, derefter vil det første hathor-symbol ikke være tilgængelige på spilhjulet eller i tabletområdet.
      2. Hvis to Wild-symboler vises under gratis spil, udvides Wild-symbolet til hele hjulet og de første to hathor-symboler forvandles til symbolet ved siden af dem (3. symbol) i tabletområdet, derefter vil de første to hathor-symboler ikke være tilgængelige på spilhjulet eller i tabletområdet.
      3. Hvis tre Wild-symboler vises under gratis spil, udvides Wild-symbolet til hele hjulet og de første tre hathor-symboler forvandles til symbolet ved siden af dem (4. symbol) i tabletområdet, derefter vil de første tre hathor-symboler ikke være tilgængelige på spilhjulet eller i tabletområdet.
      4. Efter seks symboler blinker, vil der ikke forekomme flere symbolomdannelser. Det giver kun gratis spil.
    • 3 eller flere scatter-symboler genudløser det oprindelige antal gratis spil.

Browser-knap panelfunktioner:

BrowserPanel_DA
    • Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
    • Klik på Spilleregler for at se spillets aktuelle versionsnummer & spillereglerne.
    • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
    • Klik på Indbetal Deposit_DA for at indbetale penge på din konto.
    • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
    • Spilhistorik kan kun ses for spil om rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,15 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
    • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" Deposit_DA nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 15.10.2018.