Megaways Jack and the magic beans

Regler

• Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 96.14%
  • Megaways™ Jack and The Magic Beans et 6-hjuls, 2 til 7-rækkers videoslot gevinstmuligheder fra 64 til 117,649, med wilds, scattere, særligt harpesymbol, låste hjul, omdrejninger og gratis spins med multiplikatorer.
  • Du spiller med 10 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.
  • Kun den højeste gevinst på en gevinstlinje udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.
  • Wilds erstatninger for alle ikke-specialle symboler.
  • Wilds kan vises på hjul 2,3,4,5 under almindeligt spil
  • Wilds kan kun vises på hjul 2,3,4,5,6 under gratis spins.

Omdrejninger

• Når en gevinstmåde udbetaler, ødelægges symbolerne, og alle resterende symboler vælter ind for at erstatte dem.
  • Alle ødelagte symboler erstattes med tilfældige symboler.
  • Hvis de nye symboler også danner en gevinstmåde, udbetales disse også, og flere symboler vælter ind for at erstatte dem. Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan forekomme flere gevinstmåder.
  • Under gratis spins vil hver vindende tumbling øge Free Spins-multiplikatoren med +1.

Særligt harpesymbol

• Det særlige harpesymbol kan udløse en af mange funktioner i både grundspillet og gratis spins.
  • I Base Game garanterer den en gevinst ved at skabe en gevinstlinje bestående af enten Wilds, de højest betalte symboler eller de lavest betalte symboler.
  • I gratis spins kan den udløse en tilfældig funktion fra listen over 'Harpefunktioner'.

Harpe funktioner

• Under gratis spins vil det særlige harpesymbol aktivere en af en række funktioner pr. symbol, hvis det lander på hjulene. Funktionerne er som følger:
  • Tildeling af yderligere gratis spins.
  • Tildeling af en ekstra multiplikator.
  • Tildeling af en ekstra låst hjul.
  • Du får et ekstra hjul, som de særlige harpesymboler kan lande på, og som går fra venstre til højre fra hjul 2 til 5.
  • Tildeling af symboler med høj værdi på hjulene.
  • Tildeling af symboler med høj værdi i stedet for symboler med lavere værdi på hjulene.
  • Når funktionen har fundet sted, vil det særlige harpesymbol, hvis det stadig er på hjulene, blive til en wild, hvis det stadig er på hjulene.

Gratis Spins

• 4 scattere udløser gratis spins funktionen
  • Scatters vises på hjulene 2,3,4,5 og vil fremkommer en gang pr. hjul.
  • Når gratis spins begynder, vælges antallet af spins, multiplikatorer, antallet af låste hjul og harpefrekvensen tilfældigt.
  • 4 eller flere vindende omdrejninger vil belønne dig med yderligere 2 gratis spins.
  • Under gratis spins vil hver vindende tumbling øge Free Spins-multiplikatoren med +1.

Køb gratis spins

• Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller for køb af spillet gratis spins med et tilfældigt antal spins, multiplikatorer, låste hjul og Harpe-frekvens er 96,50%.
  • Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller for køb af spillet gratis spins med 8 spins, tilfældige multiplikatorer, låste hjul og Harpe-frekvens er 96,30%.
  • Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spiller for køb af spillet gratis spins med mindst 8 spins, mindst 4x multiplikator, låste hjul og Harpe-frekvens er 96,30%.
  • Denne menu giver dig mulighed for at vælge mellem 3 muligheder for køb af gratis spins. Disse muligheder kan ses i menuen for køb gratis spins.
  • Ved at ændre indsatsen, ændres den pris, der er markeret med valget.

Yderligere information

• Den maksimale udbetaling ved buyin-spil er 25,000 x indsatsen.
  • Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende gratis spins og omdrejninger og den maksimale udbetaling tildeles.
  • Basisspil og gratisspins har forskellige sæt hjul.
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil refunderes.
  • Letzte Aktualisierung 10/01/2023
  • V 1.8125.23.1

Seneste opdatering: 23-02-2023