Elephant King

Lyt efter det tordnende kald fra elefanter i Elephant King, så følger store gevinster.

Bonus scatter-symboler buldrer jævnligt ind på hjul 1, 3, og 5, hvilket udløser Præmie Disk funktionen. Hver udløsende symbol giver en bonus-gevinst eller gratis spins.

Under Gratis Spins Bonussen kan bonus scatter-symbolerne fremgår på alle hjul, hvilket giver endnu flere chancer for at opleve overfloden i Præmie Disk-featuren!

Sådan spiller du

Elephant King indeholder 40 gevinstlinjer.

INDSATS-KONFIGURATIONSMENU

Tryk på den grønne pil for at åbne indsats-konfigurationsmenuen.

Tryk på det grønne afkrydsningsfelt for at bekræfte og lukke indsats-konfigurationsmenuen.

LINJER

Viser det nuværende antal valgte gevinstlinjer. Indsatsen er fastsat til 40 gevinstlinjer, hvilket koster 75 mønter.

MØNTVÆRDI

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke møntværdien.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve møntværdien.

SPIN

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Auto Spin-Feature

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer. Tryk på Auto Spin, og vælg hvor mange spins, du gerne vil spille til den ønskede indsats-indstilling. Auto Spin spiller det specificerede antal spins, indtil du trykker Stop, en bonus bliver udløst, eller saldoen ikke rækker til flere spins.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte jurisdiktioner.

Præmie Disk-Feature

Præmie Disk-featuren udløses, når et Bonus scatter-symbol fremgår hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5 i basis-spillet og på hjul 1, 2, 3, 4, 5 i Gratis Spins Bonussen. Hver udløsende Bonus scatter-symbol giver en bonus-gevinst eller gratis spins som vist i Præmie Disk-positionen over det udløsende symbol.

På hvert spin vil alle gevinster i Præmie Disken flytte et hjul til venstre, hvilket introducerer en ny gevinst i Præmie Disk-positionen over det femte hjul

Præmie Disken brugt i Gratis Spins Bonussen er forskellig fra Præmie Disken brugt i basis-spillet.

De tilgængelige Præmie Disk gevinster er forskellige afhængig af møntværdi, og gemmes på tværs af spille-sessioner.

Gratis Spins Bonussen

Gratis Spins Bonussen bliver udløst, når en eller flere Gratis Spins-symboler er vundet i Præmie Disk-funktionen. Hvert udløsende Gratis Spins symbol giver 10 gratis spins. Hjulene i Gratis Spins Bonussen er mere gevinstgivende end i basis-spil hjulene, da flere Bonus-symboler er tilføjet.

Gratis Spins Bonussen bliver genudløst, når et eller flere Ekstra Spins-symboler er vundet i Præmie Disk -unktionen. Hver udløsende Ekstra Spins-symbol giver 2 yderligere gratis spins.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til maksimalt 250 gratis spins pr. bonus.

Hjul, som anvendes i Gratis Spins Bonussen, er forskellige fra hjulene, som anvendes i basis-spillet.

Gratis spins bliver automatisk spillet til samme møntværdi og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler og yderligere Information

Ved misbrug eller fejl annulleres alle spil.

Alle linjegevinst-symboler skal fremgår på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende fra hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje.

Bonu-gevinster er uafhængige af linjegevinster, og tilføjes til det totale udbetalingsbeløb. Præmie Disk-gevinster er uafhængige af linjegevinster, og tilføjes til det samlede udbetalingsbeløb.

Bonus scatter-symboler vises på hjul 1, 3 og 5 i basis-spillet, og vises på alle hjul i Gratis Spins Bonussen.

Wild-symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner forefindes udbetalingsgrænser på enkelt transaktioner. Se udbetalingstabellen for flere detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spins bonussen, plus resultatet der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, også selv om der resterer gratis spins.

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med fair gambling-praksis, som kræves i de fleste jurisdiktioner verden over, er alle spiludfald fuldstændig uafhængige undtagen i de tilfælde, hvor et spin udløser en feature med enkelte eller en række spins i henhold til spillereglerne. Chancerne for et hvilket som helst udfald er altid de samme.

Chancerne afhænger ikke af tidligere udfald, spilstørrelse, kontobalance, tid på dagen, ugedag osv. For eksempel: Hvis den største pris er blevet vundet i et spil, vil chancerne for at vinde den samme pris igen i næste spil, være nøjagtig de samme. Ligeledes har tidligere tab ikke nogen indvirkning på fremtidige chancer.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en hvilken som helst spiller i løbet af en spille-session kan variere meget fra det lang-sigtede forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spil, des mere varians fra den forventede tilbagebetaling kan forventes.

Seneste opdatering: 22-05-2018